• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

İlk seansın üzerinden 25 gün geçti, çıkan tüyler ince ve seyrek inanılmaz mutluyum.Tek seansta bu kadar iyi sonuç beklemiyordum. İlk seanstan önce fotoğraf cekmeyi akıl edemediğim için çok kızıyorum kendime. İkinci seans 23 ünde bundan sonra her seans oncesi fotograf cekeceğim karşılaştırma için. Lazer islemlerinin sonucu kisiden kisiye cok değişiklik gösteriyor gibi. Sanırım ben şanslı olanlardanım. Seans sonrası acı durumunda azalma olup olmadığı ile ilgili yine bilgi veririm her seansta azalacak demişlerdi :-)

Herkese merhaba arkadaşlar,
ben de lazer epilasyon konusu için yeni üye oldum. Okudukça ve merkezlerden de bilgi aldıkça kafam karıştı. Diode başlığına da yazdım ama buraya da yazıyorum çünkü genel olarak ütüleme (spa accord shr soprano gibi) ve hibrit arasında kaldım.
Herkes bizdeki cihaz en iyisi diyor. Öncelikle şunu söyleyeyim, ben Ankara'dayım ve sarışınım. Cildim açık, seviye 2 olarak geçiyor. Ancak tüylerim de çok koyu değil. Çok koyu olmadığı için ve batık problemim olduğu için yıllarca jilet yaptım ve özellikle genital bölge çok koyulaştı ve yayıldı. Ağda yapınca ise batık oluyor. Bu nedenle lazer yaptırmayı düşünüyorum. Tüyler çok koyu ya da çok kalın olmadığı için diode lazerin bana daha uygun olacağını anladım. Bu sefer de diode çeşitleri arasında kararıszlık devreye giriyor. Sizden ricam, tecrübeli arkadaşlar, Hibrit lazer (mediostar next gibi), ütüleme lazer (soprano gibi ) tecrübelerini paylaşabilir mi? Her iki teknoloji de biz daha iyiyiz diyor ama gerçek tecrübeleri duymak en doğrusu olacak sanıyorum. Yazan arkadaşlar cilt ve kıl tipini de yazabilirse herkes için daha aydınlatıcı olur. Her iki cihazı da kullanan farklı farklı merkezlerle konustum ve fiyat aldım. Dilerseniz bunları da özelden yazabilirim. Ancak çok kararsızım.Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sevgiler.

Samsun da...Güzellik salonu yeni diod ütüleme cihaz getirdi tek seansta dökülmeler makemmel oldu. Gazi caddesinde tlf ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben ankarada bir güzellik merkezinde soprano spa accord cihazına 8 seans gittim şu anda bacaklarımda hiç kalmadı kollarım koltuk altım çok az tüy şeklinde ama rahatsız etmiyor. Bikini bölgesi de yine 2 3 ayda bir traşla temizlesem bile rahatsız etmeyecek derecede az kaldı. Sadece yüzümde biraz ince tüyler var o da benim yıllarca polikistik over hastalığından yüzümde sakal derecesinde çıkan kıllar yüzünden oluşan kompleksimden takıntılı bir hale gelmemden kaynaklı normalde insanların farkettiğini bile düşünmüyorum. Sonuç olarak kızlar Soprano spa, xl ya da ice bunları tavsiye ediyorum 4 aylık evliyim ve inanılmaz rahatım şimdi sadece soprano ice ile 6 ayda bir kalan küçük tüylere atış yaptırmak istiyorum oda içim rahat etsin diye yapan kız çok çok çok gerekli değil ama yaparsak daha rahat olursunuz diyo.

evet ütüleme epilasyonu ben de denedim soprano icemış cihaz kayseride ilkmiş açılışa özelde uygun fiyatla yapılıyormuş prof ücretsiz kontrol yapıyormuş şuan 3.seansımı bitirdim yarısı yok

Iki gün sonra üçüncü seansa gireceğim ve son durum bu.
Sağ tarafta farkedebileceğiniz üzere daha uzun ve koyu renkli bir grup var ama o tamamen benim pervasızlığımdan oldu. Ikinci seansdan önce dalgınlıkla her zamanki gibi epilasyon aletiyle almaya kalktım hatamı farkettigimde o görünen kısım çoktan yok olmuştu kalanını jiletle alsam da o kısımda görülür kıl kökü olmadığı için lazer görmedi haliyle. Gerçi eski halini ve gelişmeyi görmek açısından iyi oldu. Aradaki fark ikinci seans sonunda bile çok belirgin. Bu arada bu görüntü seanslar arasında hiç dokunulmamış yani olabilecek en kötü hali. Zira tüylerim hızlı uzuyor. Lazer epilasyona başlamadan önce yazın haftada ,kışın 15 günde bir alıyordum. Ve 15 günde tamamen uzamış oluyorlardı. Keza bacaklarımı hala max 15 günde bir alıyorum :(

Eklentiler

• 20141123_012058.jpg
    20141123_012058.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 601
  • 20141123_012048.jpg
    20141123_012048.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 948
ben de yaptırıyordum hamilelik şüphesi ile ara verdim 10 seanstan fazla oldu ama maalesef inceldi biraz öyle de kaldı. ütüleme yaptırıyordum . maalesef olmuyor kısmet değilmiş cillop gibi olmak :((

bende lazer için yeni üye olanlardanım...3 ay boyunca lazer ile ilgili araştırma yaptım...ve bütün yollar diot ütüleme lazere çıktı..hem 4 mevsim yapılabiliyor,hemde her ten yapısına uygun...bende ankarada yaşamkentte bir yere başladım, lazerin ismi soprano Accord makinanın üstünde de alma lasers yazıyor, daha önce ıpl yaptırmıştım, onun acısını çok iyi bildiğim için yine korkarak odaya girdim, ama şaşılacak derecede canım hiç acımadı,nerdeyse" 0" a yakın bir acı duydum... sadece paket bölgesinin alt kısımlarında hafif ısı hissettim,ve yapan kızlara nasıl yani bittimi?şimdi bu kılları dökecek mi ?dedim,ama 10.cu günün so
nunda tüyler kendiliğinden dökülmeye başladı 2.nci seansımda bitti sonuç şimdiden harika..herkese soprano Accord tavsiye ederim...

bende lazer için yeni üye olanlardanım...3 ay boyunca lazer ile ilgili araştırma yaptım...ve bütün yollar diot ütüleme lazere çıktı..hem 4 mevsim yapılabiliyor,hemde her ten yapısına uygun...bende ankarada yaşamkentte bir yere başladım, lazerin ismi soprano Accord makinanın üstünde de alma lasers yazıyor, daha önce ıpl yaptırmıştım, onun acısını çok iyi bildiğim için yine korkarak odaya girdim, ama şaşılacak derecede canım hiç acımadı,nerdeyse" 0" a yakın bir acı duydum... sadece paket bölgesinin alt kısımlarında hafif ısı hissettim,ve yapan kızlara nasıl yani bittimi?şimdi bu kılları dökecek mi ?dedim,ama 10.cu günün so
nunda tüyler kendiliğinden dökülmeye başladı 2.nci seansımda bitti sonuç şimdiden harika..herkese soprano Accord tavsiye ederim...
ilk yapılanlarda pek acımıyor ama sonra derece yükseldikçe acıyor bildiğim ama ilerleyen seanslarda böyle olursa bunu bizlerle paylaşır mısın lütfen

merhaba bende il seansımı yaptım üstünden 1 hafta geçti henüz dökülme belirtisi yok ikinci seansım 24şubat ta bakalım o güne kadar dökülecekmi dökülürse veya dökülmezse tekrar yazacağım hepinize iyi günler :)

bugün 9. günüm dökülme yok fakat ben çekince hemen elime geliyor bir kısmı bir hafta içinde tamamının dökülmesini umuyorum inşallah....

ben medicana ya gidiyorum ama işçelere göre fiyatları değişiyor medicananın bazıları çok pahalı olabilir...

ben ankarada ozon aktif lazere gidiyorum 7 seans bitti ama dökülme falan yok azalma da yok bilemiyorum artık kişisel mi yoksa işlemi iyi mi yapmıyorlar günahları boyunlarına

ben ankarada ozon aktif lazere gidiyorum 7 seans bitti ama dökülme falan yok azalma da yok bilemiyorum artık kişisel mi yoksa işlemi iyi mi yapmıyorlar günahları boyunlarına

Muhtemelen o ismini söylediğin yerde uzakdoğu (taklit) ütüleme kullanıyorlar, yukarda ve eski yazılanları iyice oku bence orjinal Ütüleme lazer sadece Soprano Ütüleme lazer cihazları ( Accord, Soprano ice, gbi)

esratevet teşekkür ederim haklısın sanırım çünkü en ufak bir faydasını görmedim seansım az kaldı ama bunca seansa bir şey olmayıp bundan sonra bir mucize beklemiyorum artık onlardan.

Ben daha önce 4-5 seans yaptırdım ama bitmedi,bu yöntemi yaptırsam bitermi acaba?

Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı 18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda terddütlerim var..

Back