• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

kızlar ütüleme yöntemini en iyi estapoint yapıyo gitmek isteyen arkadaşlarıma orayı tavsiye ediyorum.acısız mutlu son diyorum :52:
:6:

Hmm ben acısız olduğu için bu cihazı arıyorum deli gibi de bi an o kadar acı görünce umutsuzluğa kapıldım, en iyisi gidip görmek artık.

Evet, gidip görmeniz iyi olur, herkesin acı eşiği farklıdır hem, kemiğe yakın yerler ve genital bölge maalesef acıyor. Acımıyor diyene rastlamadım henüz.

soprano xl yaptırıyorum.5.seansım bitti. hiiç memnun değilim
özellikle kol bölgesinde. zayıf olan tüylerim bile kalınlastı:43:

Merhaba arkadaslar ben gidiyorum hatta 1 yildir korkumdan :))) ark goruyordum kirmizi kirmizi yuzleri oluyordu hic bir acisi yok utuleme denilince evdeki utu akliniza gelmesin :)))) telefonun sarji isiniyorya pirizdeki :))) onun gibi isisi :)))) sicak ama yakmiyor minik minik karincalanma oluyor zaten dozu ayarlamak kadinin yaptigi makinada baktin acidi duruyor hemen killarin yandigi kokusu oluyor kizariklik sadece siyah killarin kokleri oda 1 gunde geciyor yerin ismini yazabilirmiyim bilmiyorum ama ben 3500 tl komple vucud gidiyorum

merhabalar acaba mesajla gittiğiniz yeri söyleyebilir misiniz?

benim cihaz spa accord, yani en fazla 10j, xl'de fark 20 j'a kadar çıkabilmesi.
o kadar çok acı çektim ki dün, dünden beri yatıyorum kaslarım kasılmış boyun kaslarım bile kasılmış dayanıcam diye. daha fazla acırsa bayılırım heralde :)

Selam nerde gidiyorsunuz bir de fiyatlar nasıl benim gittiğim yerde alet bozulmuş 7. seansım bitmişti iki seans daha gerekliydi çok da uyguna yapıyorlardı ama alet bozulunca kaldım ortada

arkadaşlar bende geçen yıl ütüleme yöntemini 6 seans bacak ve kol altıma yaptırdım. daha devam edicektim ama ankaradan ayrılınca kaldı. ilk başlarda dökülmesi cok gec hatta bazı yerlerde hiç olmadı memnun değilim falan derken her geçen seansta daha fazla verim aldım. şu anda ağdayla alsam bile azalan yerler artmadı. en büyük avantajı ise bana göre, bacaklarım pürüzsüz bir görünüme sahip oldu, yazın tatilde bu yüzden cok rahattım.
şimdi şehir değiştirdiğim için geriye 12 seansım kaldı ve malesef geri alamaıyorum paramı ancak devredebilirim bir başkasına. 12 seansım kalmıştı ve bu 12 seans bana 750 liraya geldi, ama şimdi 500e bırakmayı düşünüyorum. almak isteyen olursa lütfen irtibata geçsin benimle.
bu arada ben bu hizmeti future akademiden almıştım. ama güzel yanı lazeri bu güzellik merkezi değil anlaştıkları iki hastaneden birinde yaptırabilirsiniz. biri demetevlerde diğeri dikmende özel iki polikliniği seçme hakkınız var. bu 12 seansıda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. yani ister sadece bacakda ister farklı iki bölgeye bölerek de yaptırabilirsiniz, tamamen size kalmıştır. anlaşmam böyleydi.

uzun zamandır pek bir şey yazan olmamış
bütün konuyu okudum ama kimse 8 10 seans gittim istediğim sonucu aldım dememiş
diot ütüleme yaptıranlara bir sorum olacak
ilk seansınız ütüleme ile mi başladı
alex lazere hiç girmediniz mi
bu diod lazer kalın kıllara nasıl etki ediyor, kalın kıllarda da sonUÇtan memnun kaldınız mı

ve son olarak ankara da alex ve diod ütülemeye gidenler nerelere gittiklerini mesaj atabilir ler mi
ve tabi ücretlerini de
teşekkürler

bu diod lazer kalın kıllara nasıl etki ediyor, kalın kıllarda da sonUÇtan memnun kaldınız mı

ve son olarak ankara da alex ve diod ütülemeye gidenler nerelere gittiklerini mesaj atabilir ler mi
ve tabi ücretlerini de
teşekkürler

çok yardımcı olamıycam ama bildiklerimi yazayım. bende ilk başta ütüleme lazere gidecektim çünkü fiyatı çok uygundu. ama meğersem hiç işe yaramıyormuş, belki azaltır ama bitirmiyormuş. zaten görüştüğüm kadınla 1 yıl 12 seans anlaştık, biteceği garanti mi dedim. hayır, garanti vermiyoruz dedi.:37:
diod benim bildiğim ince kıllarda uygulanıyor, sarı tüylerde daha iyi. kalın ve siyah tüylerde alex kullanıyolar, yüz için falan diot kullanıyorlar.
ankarayı bilemem ama ben muğlada özel bölgeye gidiyorum seansı 90 tl..
ayrıca ilk seansa ütülemeyle falan başlamanıza gerek yok direk alex lazere gidin.

çok yardımcı olamıycam ama bildiklerimi yazayım. bende ilk başta ütüleme lazere gidecektim çünkü fiyatı çok uygundu. ama meğersem hiç işe yaramıyormuş, belki azaltır ama bitirmiyormuş. zaten görüştüğüm kadınla 1 yıl 12 seans anlaştık, biteceği garanti mi dedim. hayır, garanti vermiyoruz dedi.:37:
diod benim bildiğim ince kıllarda uygulanıyor, sarı tüylerde daha iyi. kalın ve siyah tüylerde alex kullanıyolar, yüz için falan diot kullanıyorlar.
ankarayı bilemem ama ben muğlada özel bölgeye gidiyorum seansı 90 tl..
ayrıca ilk seansa ütülemeyle falan başlamanıza gerek yok direk alex lazere gidin.

ben koltuk altıma alex yaptırdım acısında sorun yok ama genital de acı daha fazla olur diye düşünüyorum korkuyorum

ve tabi ücretlerini de
teşekkürler

ben ütülemeyle başladım ve kalın-ince hiç farketmiyor kıllarımın %90 ı dökülüyor her seansta. beyaz tenli siyah tüylüyüm ondan olabilir. ütüleme ile hepsi bitebiliyor kılların, zaten yeni bir teknoloji.

ben ütülemeyle başladım ve kalın-ince hiç farketmiyor kıllarımın %90 ı dökülüyor her seansta. beyaz tenli siyah tüylüyüm ondan olabilir. ütüleme ile hepsi bitebiliyor kılların, zaten yeni bir teknoloji.

ilk seansta bütün kıllar döküldü mü peki?
birde hangi marka cihaza girdiniz

ilk seansta bütün kıllar döküldü mü peki?
birde hangi marka cihaza girdiniz

ilk seansta genitalde ve koltukaltında çok fazla dökülme oldu. daha sonra 1,5 ay geçti ve uyuyan kıllar dedikleri yenileri çıktı. 2. seansta onlar da döküldü. kalın tüylerde biraz daha fazla etkisi var. ama ince tüyleri de jilet yaparak kalınlaştırınca sorun kalmıyor. cihazın markası soprano diod'tu. üstünde alma lazers yazıyordu.

ilk seansta genitalde ve koltukaltında çok fazla dökülme oldu. daha sonra 1,5 ay geçti ve uyuyan kıllar dedikleri yenileri çıktı. 2. seansta onlar da döküldü. kalın tüylerde biraz daha fazla etkisi var. ama ince tüyleri de jilet yaparak kalınlaştırınca sorun kalmıyor. cihazın markası soprano diod'tu. üstünde alma lazers yazıyordu.

teşekkürler yardımlarınız için birde şu makinayı ankarada bulabilsem

ben koltuk altıma alex yaptırdım acısında sorun yok ama genital de acı daha fazla olur diye düşünüyorum korkuyorum

işte orası biraz sıkıntılı.. acı oluyor ama en fazla 10 dk da bitiyor. ben toptan heryerini yaptırıyorum ön arka.. soğutmalı lazere gidersen acıyı baya azaltıyor. toplamda da 6 seans gidiyorsunuz bitiyor zaten. adet dönemine yakın sakın gitme o ara çok acıyor.
peki ütüleme de acı az mı oluyormuş, onu araştırdınız mı? kaç dk sürüyormuş.

Back