Merhaba,
Ben de yaklaşık 9 seans kadar soprano xl cihazına tüm vücut seanslarına girdim. Fakat şu an sadece bazı yerlerde tüyler biraz azaldı, kesinlikle bitmiş falan değil. Daha önce hormon testleri de yapıldı, herhangi bir hormon bozukluğu da olmadığı halde ben sonuç alamadım. Problem cihazda mı gittiğim merkezde mi bilemiyorum ancak merkez işletmecilerinin tavrından da hiç memnun kalmadım, etilerde bir merkeze devam ediyordum ancak randevularına hiç sadık olmadıkları gibi konuşma tarzı, müşteriye yaklaşım açısından da son derece beklenti altı bir yerdi. Burada sopranoyu araştıranlar için benim tecrübelerim malesef olumsuz. Gittiğim merkez de hesapta bitiş garantili, bitene kadar sınırsız seans vb. vaatlerle peşin ücret almıştı ancak şu anda gittiğimde ısrarla diğer cihazlarını denememi vs. söyleyip durmaktan öteye gidemiyorlar. Defalarca kez benim o merkeze gitme sebebimin zaten soprano cihazı olduğunu, diğer ismi cismi duyulmadık ipl cihazlarına girmeyecğimi söylemiş olmama rağmen ısrarları sürüyor. Bir arkadaşım da daha önce bu merkeze kayıt olmuştu, o da bildiğim kadarıyla tam bir sonuç alamadı ve 3 sene devam etmiş. Gerçekten inanılır gibi değil bence. Sizin de bilginiz olsun istedim. Sonuçta herkesin vakti ve parasını harcayacağı başka yerler olabilir en azından ben böyle düşünüyorum artık.
Onun dışında il seans hariç acısı yok denecek kadar az bir cihazdı, dökülmeler de başlarda iyi gibiydi. Ancak sonuç malesef hüsran oldu benim için.