• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

mrb öncelikle benim yaptırdığım seanslar 1.5 ayda bir.ve ben bu süre içerisinde hiç almıyorum.lazere gideceğim gün jiletle alıyorum lazere gittikten sonra 1 hafta 10 güne kadar tüyler çıkmaya başlıyo fakat uzamadan hemen dökülüyor diğer seansa kadarda çıkmıyor.zaten çıkan kıllarda ince tüye dönüşüyor ki benim kıl yapım çok kalındı.zaten gittiğin ilk günki gibi kıl çıkmıyor artık giderek azalıyor.birde ütülemenin diğer özelliğide diğer lazerler güneş ışığına pek çıkarmıyor o yüzdende genelde kış mevsiminde tercih ediliyor fakat bu sistemde güneş ışığına çıkmada hiçbir problem olmuyor
Tüylerin kendiliğinden mı dökülüyor?
Benimkiler öyle kolay dökülmüyor yaa:26:

Tüylerin kendiliğinden mı dökülüyor?
Benimkiler öyle kolay dökülmüyor yaa:26:

evet canım kendiliğinden döküldü.ilk seansta biraz zor dökültü hatta tuttuklarım elime geliyordu estetisyene sorduğumda sen çekme onlar kendiliğinden dökülecek dedi ve döküldüler:)senin kaç seans oldu

evet canım kendiliğinden döküldü.ilk seansta biraz zor dökültü hatta tuttuklarım elime geliyordu estetisyene sorduğumda sen çekme onlar kendiliğinden dökülecek dedi ve döküldüler:)senin kaç seans oldu

Ben 3.seansımı yaptırdım
Kıllar inceledi ama çoğu 2ay sonunda geri çıkıyor sanki. %20anca azaldı sanki ya:18:

Arkadaşlar ütüleme lazer için fiyat aldım bikini ve genital seansı 120tl koltuk altı seansı 60tl. en iyi ihtimal 6 seans gitsem 1080 lira eder. Aynı yerde komple paket de 1750lira. Üstelik bitme garantili. Çok kararsız kaldım Sadece genital ve koltuk altı için 1080lira ödemek çok fazla değil mi?

:18:
Spa SHR cihazıda ütüleme epilasyon teknolojili cihazlardan bir tanesi, internetten bakın bende soprano xl adlı diyot lazere giriyorum mesela.

ben de ütüleme lazer epilasyon yapturmak üzereyim deneyimi olanlardan bilgi istiyorum en iyisi ütüleme diye duydum ama hiç yaptıranı görmedim yardımcı olun lütfen kızlar

Arkadaşlar ütüleme lazer için fiyat aldım bikini ve genital seansı 120tl koltuk altı seansı 60tl. en iyi ihtimal 6 seans gitsem 1080 lira eder. Aynı yerde komple paket de 1750lira. Üstelik bitme garantili. Çok kararsız kaldım Sadece genital ve koltuk altı için 1080lira ödemek çok fazla değil mi?

ben tüm vücut 700 liraya anlaştım ucuz diye endişeliyim biraz ama gitcem galiba yine de napim

Açık ve cılız tüylüyüm. Bahçelievler de oturuyorum. Ütüleme sanki çok faydalı. Oturduğum yerde benim gibi olan ve memnun kalan var mı? Varsa isim ve numara ve tecrübelerinizi almak isterim.
Sevgiler

Yaptıran var mı? Ütüleme kalın tüylerde de etkili midir? Hiç acı ağrı yok yeni başladım. Ama bu acısızlık içime kuşku düşürdü :( yaptıran ve sonuç alan var mı?

merhaba ben avcılarda bi yere gidiyorum sopranoya sınırsız 2000 tl ödedim 5-6 ay oldu çok bi gelişme yok ama gene de memnunum geç çıkıyo tüyler belli bölgelerde azaldı. çok da tüylü biri deilimdir.

benim burada yazılan tecrübelerden anladığım lazer epilasyon ile kıllarından tamamen kurtulabileceğinden hiç kimse emin değil. ben tüm seanslarımı tamamladım ve vücudumda hiç kıl kalmadı diyebilen var mı, varsa onların yapacağı değerlendirme bizim için daha önemli olmalı diye düşünüyorum ben, bir de çok fazla acı hissettiğini söyleyen kızlar olmuş, onlara da şunu sormak istiyorum roll-on sir ağda ile genital bölgenin temizlenmesi sırasında hissedilen acıdan daha mı fazla, benim böyle bir tecrübem oldu çünkü... maksadınız benim gibi ağda ile epilasyondan ve bunu 2 haftada bir yaptırma zahmetinden kurtulmak ise ne kadar acı verdiğini ben pek umursamam şahsen, ama lazerle epilasyon yaptıranlardan bu ağdadan daha fazla acıtıyor diyen, lazerle epilasyon yaptırmayan bilemez diyen var mı onu da merak ediyorum açıkçası.

Bende Ankara da Soprano Ütüleme Epilasyon cihazına giriyorum 2.seansımı tamamladım kollarım ve bacaklarım için giriyorum sadece ve gerçekten acısız ve ağrısız, ilk zamanlar bu kadar ağrısız olunca etki etmez diye düşündğm ama ilk seansdan 15 gün sonra döküldü ve 6 hafta yani 2.seansımın başına kadar çıkmadı zaten çıkanlarda incelmiş ve bir hayli seyrelmişdi, tabiki 2.seansın bitmesini bekledim ve bugun 2.seansım biteli tam 5 hafta oldu ve size şunu net tecrübemden söyleyebilirim ilk başladığım günden bugüne kıllarımın yüzde 40 oranda döküldü ve bir daha çıkmadı yani şuna denk geliyor her seansda yüzde 20 gitmiş oluyor bence gayet başarılı sanırım 4. seansdan sonra ben bir daha gitme gereksinimı duymam tatmin seviyesine ulaştım şimdiden bu arada paket değil seans fiyatı anlaştım çünkü bu cihaz diğer uyduruk ıpl cihazları gbi diilmiş bencede haklılar o yüzden paket satmıyorlar bşraz pahalı ama kaliteli hzmet gğzel makina ve mutlu son inşallah. tavsite edıyorum 3.seans sonrasıda yazacağım burdan.

peki nerde yaptırdın nasıl öğrenebiliriz bunu senden ?

Arkadaşlar tam iki hafta önce soprano xlde ilk seansıma girdim.
Genital bölge ve koltuk altına yaptırıyorum. Estetisyen hanım 3 hafta sonra dökülmeler başlayacak demişti fakat benim 10 günden beri dökülmeler başladı şuan %90 döküldü çok memnun ve mutluyum fakat yaptıracak arkadaşlara söylemeliyim ki hiçte acısız değil koltuk altında çok az ama genital bölgede bazı yerlerde dayanılmaz canım acıdı. Daha önce başka bir lazere girmediğimden kıyaslayamıyorum belki diğerleri daha acıtıyordur ama bu da acısız değil. Ama gerçekten sonuç çok güzel olacak gibi 8 aralıkta 2. seansıma gideceğim gelişmeleri tekrar yazarım.
Lazer yaptirali ortamala 2 yildan fazla olmuş şu an tüylerin ne durumda:) bende ütüleme yaptirmak istiyorum da...

Merhaba arkadaslar ben gidiyorum hatta 1 yildir korkumdan :))) ark goruyordum kirmizi kirmizi yuzleri oluyordu hic bir acisi yok utuleme denilince evdeki utu akliniza gelmesin :)))) telefonun sarji isiniyorya pirizdeki :))) onun gibi isisi :)))) sicak ama yakmiyor minik minik karincalanma oluyor zaten dozu ayarlamak kadinin yaptigi makinada baktin acidi duruyor hemen killarin yandigi kokusu oluyor kizariklik sadece siyah killarin kokleri oda 1 gunde geciyor yerin ismini yazabilirmiyim bilmiyorum ama ben 3500 tl komple vucud gidiyorum

kızlar bende Bursa'da ütüleme epilasyona başladım sadece 1 seans oldu 2.seansım 29 aralıkta ilk yaptırdığımda tüylerin hepsi gitmedi sorduğumda hepsi dökülecek 10 15gün içerisinde dendi ve gerçekten de döküldü şuanda sadece sarı tüyler var birkaç tane siyah çıktı onlarda çok cansız elimle çektiğimde bile geliyordu verilen kremi ve güneş koruyucuyu düzenli kullandım ne kızarıklık ne de şişme olmadı şimdilik çok memnunum iğnelimi ütülememi kararsız kalmıştım ama şimdi iyiki ütülemeye başlamışım diyorum:32::34:

Back