Merhaba arkadaslar ben gidiyorum hatta 1 yildir korkumdan :))) ark goruyordum kirmizi kirmizi yuzleri oluyordu hic bir acisi yok utuleme denilince evdeki utu akliniza gelmesin :)))) telefonun sarji isiniyorya pirizdeki :))) onun gibi isisi :)))) sicak ama yakmiyor minik minik karincalanma oluyor zaten dozu ayarlamak kadinin yaptigi makinada baktin acidi duruyor hemen killarin yandigi kokusu oluyor kizariklik sadece siyah killarin kokleri oda 1 gunde geciyor yerin ismini yazabilirmiyim bilmiyorum ama ben 3500 tl komple vucud gidiyorum
merhaba ben avcılarda bi yere gidiyorum sopranoya sınırsız 2000 tl ödedim 5-6 ay oldu çok bi gelişme yok ama gene de memnunum geç çıkıyo tüyler belli bölgelerde azaldı. çok da tüylü biri deilimdir.
Merhaba,
Ben de yaklaşık 9 seans kadar soprano xl cihazına tüm vücut seanslarına girdim. Fakat şu an sadece bazı yerlerde tüyler biraz azaldı, kesinlikle bitmiş falan değil. Daha önce hormon testleri de yapıldı, herhangi bir hormon bozukluğu da olmadığı halde ben sonuç alamadım. Problem cihazda mı gittiğim merkezde mi bilemiyorum ancak merkez işletmecilerinin tavrından da hiç memnun kalmadım, etilerde bir merkeze devam ediyordum ancak randevularına hiç sadık olmadıkları gibi konuşma tarzı, müşteriye yaklaşım açısından da son derece beklenti altı bir yerdi. Burada sopranoyu araştıranlar için benim tecrübelerim malesef olumsuz. Gittiğim merkez de hesapta bitiş garantili, bitene kadar sınırsız seans vb. vaatlerle peşin ücret almıştı ancak şu anda gittiğimde ısrarla diğer cihazlarını denememi vs. söyleyip durmaktan öteye gidemiyorlar. Defalarca kez benim o merkeze gitme sebebimin zaten soprano cihazı olduğunu, diğer ismi cismi duyulmadık ipl cihazlarına girmeyecğimi söylemiş olmama rağmen ısrarları sürüyor. Bir arkadaşım da daha önce bu merkeze kayıt olmuştu, o da bildiğim kadarıyla tam bir sonuç alamadı ve 3 sene devam etmiş. Gerçekten inanılır gibi değil bence. Sizin de bilginiz olsun istedim. Sonuçta herkesin vakti ve parasını harcayacağı başka yerler olabilir en azından ben böyle düşünüyorum artık.
Onun dışında il seans hariç acısı yok denecek kadar az bir cihazdı, dökülmeler de başlarda iyi gibiydi. Ancak sonuç malesef hüsran oldu benim için.
Merhabalar ankarada biyerle gorustum.yuz icin.cihazlari diode utulemeymis.soprano xl mi dedim.ultra sense gibi bisi soyledi.bu cihazi bilen varmi.uyduruk birseymi yoksa anlayamadim.yardim lutfen
Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim
kızlar bende lazer yaptırmayı istyorum ama acısından korkuyorum:) tavsiye edermisiniz...ütüleme tekniği daha iiiymiş galiba ..
Ütüleme epilasyon sadece Soprano lazer cihazlarıyla oluyor, bende yaşadım bu sıkıntıyı, marka çok popüler ve talep gördüğünden dolayı birçok taklit cihaz ve bu cihazları kullanan merkezlerde ütüleme diyorlar dikkat edin kandırılmayın. Ben bu cihaz ile alt bacak kıllarımdan tamamen kurtuldum.
ben de bugün soprano ile 1. seansımı tamamladım. kendim en çok acıdan korkuyordum. bacaklarım hiç acımadı, hatta masaj gibi geldi, kalkmak istemedim :)
koltukaltı bayağı acıdı, ama çabuk bitti.
genital beni bitirdi, nefes nefese kaldım ve terledim dişimi sıkmaktan. ama oldu bitti :) dökülmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim.
Ben Soprano Diode XLi 4.seanstayım. Evet aynen dediğin gibi oluyor ama söyleyeyim 3., 4.seanslarda doz (kj) artacağı için maalesef acı artıyor.
Ben Soprano Diode XLi 4.seanstayım. Evet aynen dediğin gibi oluyor ama söyleyeyim 3., 4.seanslarda doz (kj) artacağı için maalesef acı artıyor.
Eğer doğru yere gidiyorsanız bu kadar acımaması gerekiyor, bu cihazın olayı zaten acısız olması, diğer lazerde de aynısı oluyor. Alma markasının soprano cihazı olduğuna emin misiniz şekli şemaline netten baktınız mı ? Çünkü hiç duymadım böyle çok acıyan
benim cihaz spa accord, yani en fazla 10j, xl'de fark 20 j'a kadar çıkabilmesi.
o kadar çok acı çektim ki dün, dünden beri yatıyorum kaslarım kasılmış boyun kaslarım bile kasılmış dayanıcam diye. daha fazla acırsa bayılırım heralde :)
Ben çok acı duyduğumu kastetmemiştim. Eğer yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusura bakmayın. Ben çok araştırarak bu cihazda karar vermiştim. Lazer uygulanan merkezdeki beyefendi de eğitmen, hiçbir zaman acı olmayacak demiyoruz bu teknolojiyle acı minimuma indi diyoruz şeklinde açıklamıştı durumu. Maalesef benim 4 seansımdan 2si periyodumdan 2-3 gün öncesine rastladı bu yüzden oldukça hassas dönemlerimdi. Ancak ilk seansta cildin dayanıklılığı test ediliyor 10KJ ile başlanıyor ve acı hissetmiyorsun. Sonra KJ ve ütüleme süresi arttığı için acı artıyor. Benim çoğu bölgeme şu an 20KJ ile yapılıyor ve çift atış özelliği kullanılıyor. Özellikle çift atış acıtıyor maalesef. Lazer cihazım ütüleme teknolojisini Türkiye'ye getiren STS Lazer'den alınmış Soprano XLi'dir.
Hmm ben acısız olduğu için bu cihazı arıyorum deli gibi de bi an o kadar acı görünce umutsuzluğa kapıldım, en iyisi gidip görmek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?