• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

ben 5 gün önce ilk seansımı yaptırdım. su an tüyler jiletle alınmıs gibi cıkmaya basladı
normal mi buuu? :26:
ben daha önce diod light sheer ile yaptırmıstım.böle cıkmamıstı hiç:(

Arkadaşlar ben de son günlerde yaptığım araştırmalara dayanarak istanbulda soprano xl yapan bir merkez arıyorum deli gibi.. Yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum daha önceki mesajlarda da gördüm fakat şunu tekrar etmekte fayda var soprano'nun çeşitleri var accord ve xl lazer evet fakat sopranonun bir de ipl cihazı var lazer olmayan bunun da ismi spa shl diye geçiyor. benim telefonda görüştüğüm ve bastıra bastıra sizde soprano xl var değil mi diye teyit ettiğim bir merkezle yüz yüze görüşmeye gittiğimde cihazın spa shl olduğunu gördüm, eğer araştırmamış bilmiyor olsaydım xl diye yutturacağına da eminim üstelik gittiğim merkezin isminde de dr. ibaresi var piyasa bunlarla dolu sanırım maalesef uyanık olmak gerek.
bu spa shl iyi midir kötü müdür bilemem kullanmadım ama ipl olduğunu unutmayın.

başlık accord ama buraya yazmak doğru mu acaba istanbul avrupa yakasında mecidiyeköy şişli nişantaşı vs. civarı bildiğiniz bir merkez var mı soprano xl kullanan?

Reklam amaçlımı açılmış yani bu başlık, bizde önerenlere inanıp gittik deneme yaptırdık. Neyseki deneme amaçlı yaptırmıştım. Ama çok ilginç acısız ve 3 aydır uygulama yaptırdığım yerden hala çıkmadı. gidip yaptırayım mı diye düşünürken tekrar sayfaya bakayım dedim. Yine kafam karıştı.

merhaba,ütüleme lazere devam ettin mi?sonuçları nedir yazarsan sevinirim..
teşekürler

cnm ilk seans 13 eylüldü normalde ilk seanstan sonra 45 gün sonrasına veriyolarmış hem benim tatilden yeni dönüyo olmam en az 10 gün geçmeli dediler yandıktan. hemde bayrama denk gelmesi nedeniyle 5 eylüle verdiler.kontrol seansı olmuyomuş bunda.ikinci seanstan sonra 3. seansı sanırım 2 ay sonrasına veriyolarmış,umarım gerçekten iyi bi yöntemdir.

canım yorumunu yeni gördüm...epilasyon işlemin bitmiştir dıye düşünüyorum..nasıl?memnun musun? tüylerde azalma oldu mu?yorum yaparsan sevinirim çünkü ben 2.seansımı bu ütüleme lazerden yaptırmayı düşünüyorum...
teşekkürler

son bir aydır internette harıl harıl soprano xl kılları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor mu sorusuna yanıt arıyorum fakat 6-7 seans tamamlayıp üzerine de en az altı ay vakit geçmiş birinden net bir yanıt alamadım şu ana kadar.. alma ümidimi de kestim maalesef. yabancı siteleri tartışma forumlarını da inceledim, durum bizde neyse onlarda da aynı şekilde, çok iyi diyenler var, hiç işe yaramadı diyen de var, araya karışmış reklamlar da var... orada da bizim gibi uzun vadeli sonuçlar nasıl diye soru sorup duran insanlar var ama yanıt yok:( bu durum diğer cihaz çeşitlerinde de böyle.. fakat diod bu soprano serisini pazarlamak için ciddi bütçe ayırıyor onu anladım aşırı derecede reklamı var. soprano xl ile ilgilenen benim gibi sonuç arayanların bilgisine...ben istanbul bahçelievlerde bir yer buldum denemeye karar verdim risk alarak..

Ben soprano ütüleme lazere geöen ay başladım kol altımda çıkanlar döküldü. Bacaklarımda da çok az çıktı dökülmeyen. Diğerleri döküldü. Genitale yaptırmadım henüz. Kesinlikle acımıyo. Hepsini denedim en iyisi ütüleme.

soulmate84 .!.:
Merhaba, bahçelievlerde ütüleme epilasyon yaptıracağını okudum forumda. Yaptırdın mı acaba? Fiyatları hakkında bilgi verebilirsen sevinirim ayrıca. :)

soulmate merhaba, 100 mesajı doldurmadığım için mecbur burdan yanıt veriyorum umarım görürsün..
bahsettiğim bahçelievlerdeki yer mediform'du, özellikle isim veriyorum site yönetimi kusuruma bakmasın:))) burayla önce telefonda görüştüm, soprano xl var bizde dediler, zaten telefonlarını da distribütör firmadan almıştım, ben de güvendim gittim, tam seansa başlayacakken baktım cihazın üzerinde spa shr yazıyor, yani evet ütüleme teknolojisi ve diodun cihazı fakat ipl teknolojisiyle çalışan bir cihaz, yok dedim yaptırmıyorum, biz bunun başlığını değiştirttik vs. vs. ikna etmeye çalıştılar ama sinirlendim yaptırmadım. aynı şeyi mecidiyeköyde bir merkezde de yaşamıştım. sonrasında es**orld altunizadeye gittim, burada soprano xl var, bahçelievlerde de şubesi var bildiğim kadarıyla (ama bahçelievlerde soprano xl olup olmadığını da teyit et arayıp) orada önce bir güzellik uzmanıyla görüşüyorsun, benim kıllarıma baktı ve alex candela yapalım bunlara ben sana onu tavsiye ediyorum dedi, ben de hadi madem deyip ona başladım, daha bir seans gittim dökülme var, fakat kesin sonuç için gösterge değil.
bu merkezi tavsiye ederim neden dersen yok uzmanları çok şöyledir böyledir orasını bilmiyorum, fakat birincisi cihazlarının fason olma ihtimali daha düşük, ikincisi ellerinde alex de var soprano xl de var, yani sana soprano xl en iyisidir veya alex en iyisidir öbürleri yaramaz demeleri için bir sebep yok, senin kıl yapına hangisi uygunsa onu söyleme ihtimalleri elinde tek cihaz bulunan merkezlere göre daha yüksek. ve hiç olmazsa bir cihaz sende işe yaramazsa diğer cihaza geçme şansın var.. ben 6 seans koltuk altı ve genital anlaştım alex candela için, bir seans da hediye veriyorlar, 1000 TL. başka sorun varsa yardımcı olurum.
ben iki sene kadar önce 12 seans ipl'e gitmiştim, çok acılıydı, o yüzden özellikle acısız diye soprano xl araştırdım, ama bu candela'da da rahat ettim, ipl ile kıyaslanmaz, ama benim kıllarım zayıf olmasından da olabilir bu.

en son seansıma 30 ağustosta girmiştim bir önceki sayfada yazmıştım sizede durumu.

9 gün sonra bugün için gelişmeleri bildiriyorum ;

Koltuk altım tamamen döküldü.
Yüzüm de dökülmeler devam ediyor.
genital üstü ve yanları hala çıkmadı sanırım onlar bitti :D ama genital daha geç dökülüyor kökleri sert olduğu için sanırım.dökülmeler henüz tek tük :/ bir kaç gün içinde onda da dökülmesi gereken yerler dökülecektir.:30:

Ayrıca bir hastanede lazer bölümünde çalışan bir arkadaşımla görüştüm bir kaç gün önce makinenin çok iyi olduğu söyledi.Devam et bu iş sabır işi dedi.hatta onun doktoru da zor hastalar için bu makineyi öneriyormuş ama onun bulunduğu şehirde bu makine yokmuş.soprano xl bahsediyorum. onlar alex kullanıyormuş biz bile çok iyi sonuçlar alıyoruz. onunla daha iyi olacaktır dedi. onun koltuk altını gördüm 8 seansta bebek gibi olmuş.İnşallah bende o günleri göreceğimm :))

Bu mesajla 100 mesajım oldu :) artık özel mesajlara cevap verebilirim ama zaten tüm ayrıntıları buraya yazıyorum burdan da takip edebilirsiniz...

Lütfen bana da yazar mısın gittiğin yerii özelden!!!!

ben ankara etlik de özel bir hastanede estetisyenim ve 2 adet soprano accord cihazımız var müşterilerimiz konforundan çok memnunlar aklınıza takılan sorulara buradanda yardımcı olabilirim daha net ve ilk gözden cevap almanız daha iyi kulakdan dolma şeylere inanmamanız gerekir :D :54:

canım yorumunu yeni gördüm...epilasyon işlemin bitmiştir dıye düşünüyorum..nasıl?memnun musun? tüylerde azalma oldu mu?yorum yaparsan sevinirim çünkü ben 2.seansımı bu ütüleme lazerden yaptırmayı düşünüyorum...
teşekkürler

kızlar yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.ben hamilelikte ara vermiştim o arada mecburen jiletledim hamilelikten sonra toplamında 7.seansıma girdim.koltuk altım %90 azaldı genital %70 azaldı bacaklara hamilelikte jiletlediğimden herhalde artmıştı şu anda %60 azaldı.ben genel olarak aslında memnun kaldım

Merhaba, ben kolkuk altım için diod'a gittim, 6seans oldu toplamda. %70 civarında bitti. Ama müthiş acılı. Küçücük bölgeye bile dayanamayınca devam etmeyi düşünmedim.
Yeni bir yerle anlaştım, ütüleme tekniği kullanıyorlar. İlk seans tüm vücut bitti, göbek ve kol 15 gün oldu. Bugün dökülmeler olduğunu farkettim. İnce kıllarda pek bi değişim yok ama kalın olanlar elime geldiler. Bugün de genital ve bacak yaptırdım. İlk seans oldukça acısızdı ama bu seans çok zordu:) hatta genitali biraz yarım bıraktık, dayanamadım çünkü. Kız da bacak normalde acımaz falan dedi ama çok acıdı :(
Forumu bugün okudum ve kafama bişey takıldı. Aslında gittiğim yer bir tıp merkezi, o nedenle güvenilir olacağını düşünmüştüm ama makina konusunda kafam karıştı. Üzerinde hlr gibi bir şey yazıyor yanlış hatırlamıyorsam, gittiğimde bir daha bakarım. Gerçek olmayabilir mi? Veya ipl midir? Parayı da ödedim umarım öyle değildir:((

merhaba arkadaşlar bende lazere yeni başlamayı düşünüyorum ist. anadolu yakasında oturuyorum koltuk altı genital tüm bacak 6 seans çok uygun bi yer buldum ama güzellik merkezi hastane değil.. kafamda bir çok soru var birincisi bu merkezde bütün lazer cihazları olduğu yazıyor (internetten araştırmıştım) aradığımda bu uygun fiyatlı cihaz hangisi diye sordum tüy tipinize göre karar vereceğiz kıl tipinize hangisi uygunsa onu yapacağız dediler ama benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için bu ütülemeyi yaptırmak istiyorum onu konuşacağım bir de şu var ki firmanın ütüleme cihazla ilgili yazdıkları şöyle..... ''Ütüleme Epilasyon; İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayan Diode / Diyot Lazer Epilasyon sistemidir. Klinik açıdan sonuçları kanıtlanmış Diode Lazer Epilasyon sistemlerinin günümüz teknolojisiyle hızlandırılmış versiyonlarına verilen genel isime “Ütüleme Epilasyon” diyebiliriz..... burda diode diyorlar ama sayfada saprano yazmış arkadaşlar bu cihaz sizin yazdığınızın aynısı değil mi acaba ???:18::18::18: herkes kadar bende çok endişeliyim beni cevaplarsanız sevinirim:18::18:

mrb canım bende kol altı ve genital için ütülemeye gidiyorum.4 seans yaptırdım şimdiden baya faydasını gördüm tahmini 7 8 seansta tamamen bitecek gibi

Ya ben bi konuda çok tereddüt ediyorum.. Mesela şimdi yaptırdım ama yaz mevsimindeyiz sonuçta koltuk altı bikini bölgesi önemlii. Yaptırdıktan sonra hemen çıkıcak mı? Yaptırdıktan sonra kılın çıkma aşamaları hakkında bilgi verir misiniz lütfeeen :(

Ya ben bi konuda çok tereddüt ediyorum.. Mesela şimdi yaptırdım ama yaz mevsimindeyiz sonuçta koltuk altı bikini bölgesi önemlii. Yaptırdıktan sonra hemen çıkıcak mı? Yaptırdıktan sonra kılın çıkma aşamaları hakkında bilgi verir misiniz lütfeeen :(

mrb öncelikle benim yaptırdığım seanslar 1.5 ayda bir.ve ben bu süre içerisinde hiç almıyorum.lazere gideceğim gün jiletle alıyorum lazere gittikten sonra 1 hafta 10 güne kadar tüyler çıkmaya başlıyo fakat uzamadan hemen dökülüyor diğer seansa kadarda çıkmıyor.zaten çıkan kıllarda ince tüye dönüşüyor ki benim kıl yapım çok kalındı.zaten gittiğin ilk günki gibi kıl çıkmıyor artık giderek azalıyor.birde ütülemenin diğer özelliğide diğer lazerler güneş ışığına pek çıkarmıyor o yüzdende genelde kış mevsiminde tercih ediliyor fakat bu sistemde güneş ışığına çıkmada hiçbir problem olmuyor

mrb öncelikle benim yaptırdığım seanslar 1.5 ayda bir.ve ben bu süre içerisinde hiç almıyorum.lazere gideceğim gün jiletle alıyorum lazere gittikten sonra 1 hafta 10 güne kadar tüyler çıkmaya başlıyo fakat uzamadan hemen dökülüyor diğer seansa kadarda çıkmıyor.zaten çıkan kıllarda ince tüye dönüşüyor ki benim kıl yapım çok kalındı.zaten gittiğin ilk günki gibi kıl çıkmıyor artık giderek azalıyor.birde ütülemenin diğer özelliğide diğer lazerler güneş ışığına pek çıkarmıyor o yüzdende genelde kış mevsiminde tercih ediliyor fakat bu sistemde güneş ışığına çıkmada hiçbir problem olmuyor

Yani günlük hayatı etkileyecek bir durum olmuyor değil mi? :)

Back