Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Ütüleme epilasyon sadece Soprano lazer cihazlarıyla oluyor, bende yaşadım bu sıkıntıyı, marka çok popüler ve talep gördüğünden dolayı birçok taklit cihaz ve bu cihazları kullanan merkezlerde ütüleme diyorlar dikkat edin kandırılmayın. Ben bu cihaz ile alt bacak kıllarımdan tamamen kurtuldum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bugün ilk defa duydum bu yöntemi ve bahseden kişi çok memnun kaldığını söyledi. Şimdiye kadar birçok kez lazer denemiş ve sarışın olduğumdan dolayı zerre fayda görmemiş olduğumdan bu yönteme de çekinerek yaklaşıyorum. Sizlere sormak istediğim, acaba tüylerim simsiyah olmadığı için bu alet bende de başarılı olur mu? Ben sadece genital bölgeme yaptırmak istiyorum aşşağı yukarı genitalin tek seansı için ne kadar ücret istiyorlar? Bana pendikte remedy hastanesi önerildi bu konu için, giden memnun kalan var mı aranızda?

amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen

Kol ve göbek için düşünüyorum.kıl rengi siyah ama ince. Sonuc verir mı bu bölgelerde deneyen var mı??

Kol için çok etkili! Göbek için de gidiyorum ama kola göre o kısım biraz daha geç sonuç verecek gibi ancak yine de göbek için de memnunum.
Kesinlikle tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Kol için çok etkili! Göbek için de gidiyorum ama kola göre o kısım biraz daha geç sonuç verecek gibi ancak yine de göbek için de memnunum.
Kesinlikle tavsiye ederim...

Cvp icin tesskurler, sen nerede yaptırdın cnm?? İstanbul Avrupa yakası için tavsiye varsa bana çok yardımcı olur. İnternetten araştırınca insanın kafası karışıyor:)) Ayrıca kol ve göbek için fiyatlar ne civarda??

Rica ederim canım.. Ben İzmir'de özel bir hastenede yaptırıyorum. O yüzden ne yazık ki ist. için yardımcı olamam sana gitmiş olduğum lazerin internet sitesinde (soprano-ütüleme) orijinal cihazların nerede bulunabileceği bilgisi var. dilersen onu atabilirim sana.
Fiyatlar da yaptırdığın yere göre değişir tabi bana her bölge için liste şeklinde bir fiyat listesi sundular. Şu an yanımda değil, evde ama istersen oradan bakıp onu da yazabilirm

merhaba . bende de pcos var. ütülemeye başlamayı düşünüyorum. kaç seans gittin ve sonuç alabildinmi acaba bu yöntemden.

ütüleme sistemine gidiyorum ve böyle rahatlık olamaz bacak koltuk ve yüz için gidiyorum
koltuklarımda ve bacagımın çoğu kısmında acı falan yok yüzümde biraz hissediyorum o kadarıda olsun azıcık
cidden gözle görülür farkla azalma var 2 3 seansa bacaklarım biter büyük ihtimal yaza kadarda yüzüm cidden rahatlık
tavsiye ediyorum

kizlar selam oncelikle ricam gerkecten utuleme epilasyonla ilgisi olanlar yazsin reklam amacli bi sey yazilinca zaten belli olur,kendi ulkemde 6-7 kez candella alexandritle lazer yaptirdim,1 yildir nerdeyse yaptiriyorum her 2 ayda bir,ama esim turk oldugu icin evlendikten sonra İstanbula Anadolu tarafa tasinmali olduk ,simdi burda devam ettirmek istiyorum,ama esmer tenli oldugum icin coku zaman alexandrit lazer yaniklar olusturuyordu cildimde,simdi burda utuleme soprano xl diye bi yeni yontemin oldugunu oyrendim,bi kac yerle de gorustum farkli fiyatlar veriliyor.Sizden ricam yaptiranlar varsa etkisi nasil nerde yaptirmak olur bana yazsinlar

ozetten msj yazamiyorum,gettiyin merkez neresi soylesen ,o kadar yer varki hangisine inanib inanmamakta tereddut ediyorum artik

selam ben de sopranoya baslamak istiyorum ama anadolu yakasinda nerde var bilmiyorum,bana yardimci olursan sevinirim bundan once alaexandrit yaptirdim ama etkisi olmadi

ben soprano ütüleme yaptırıyorum mesela çok memnunum ve hiç acı vermiyor, aksine gıdıklanıyorum zaman zaman [/QUOTE]

Merhaba forumda yeniyiim bende bugun spa accord utuleme yapan bi yerden paket satin aldim, vucudumda gunes yanigi var artik oturmus sekilde yani rengim koyu ama tuylerim koyu renk ve sert umarim ise yarar? Bir de diode lazed ve utuleme ayni sey degil mi acaba bilgisi olanlar paylasirsa seviniirim :) bir de seanslar oncesi ve sonrasi icin onerileriniz nelerdir?

merhaba

ben de izmirde yaşıyorum, gittiğin merkezin adını verebilir misin? ben geçen sene aleandrite denemiştim ancak kıl köklerimin kızıl olması sebebiyle bir kısmını lazer gördü bir kısmı ise etkilenmedi bile. Yani malesef olumsuz sonuçlandı. Şimdi ise bu ütüleme yönteminin açık renkli tüylerdeki etkisini merak ediyorum. Lazerdeki gibi soğurma söz konusuysa yine olumsuz olabilir diye endişeliyim. bilgi verebilir misiniz?

merhaba:) kendimi kıllara lazere adadım şimdi nerde lazer kıl muhabbeti olsa her yere yazıyorum:)birkaç yere daha aynı şeyi yazdım sizinle de paylaşmak istiyorum. reklam yaptığımı düşünmeyin.öyle olsa adres belirtirdim.

bende başta lazere gittim.genital ve kol altı için.kol altı 5 sene sürdü bitmedi.alexander lazererede gittim ıpl lazerede.ve sonra ütülemeye gittim.bir sürü para harcadım.sonrasında bir dürtü iğneli dedi:) ütülemeyide bıraktım iğneliye gittim.şimdi çok rahatım.bugun 9ile çalıştık.hiç acımıyor ve tüyler hemen yanıyor.inşallah çıkmazlarda.ütüleme düşünen arkadaşlara tavsiyem en son teknoloji olsa bile gitmeyin.öyle bir sarartıyor ki siz gözünüzle görmüyorsunuz kılı.ama kıl kökü kendini yenilediğinde o görmediğiniz bitti sandıgınız kıllar yeniden siyahlaşmaya başlıyor.yani lazer sadece sarartıyor.bitiriyor diye birşey yok.ona verdiğim parayı şimdi iğneliye veriyorum. tavsiyem asla lazer yaptırmayın.dogru yerde dogru kişiye iğneli yaptırın.hormon falan bahane lazer sadece sarartıyor.sonrada hamilelikte yeniden çıkabilir yada hormon bozukluğu vardır diyorlar.yeniden çıkmıyorki.zaten hep yerinde duruyorlar.sadece öyle bir inceltip sarartıyor ki lazer o yüzden bakınca bitti sanıyorsunuz.kıl zaman içinde kendini yenilediğinde de acı gerçekle karsılasıyorsunuz..

Ben grupon üzerinden bir kampanya satın aldım. 3 Bölge için 249TL ödedim ve ilk seansıma bu ayın başında gittim. Ben komple bacak ve bikini bölgesi için gidiyorum. Her seans öncesi tüylerinizi sıfırlamanız gerekiyor jilet ile çünkü cihaz direk kökleri görerek çalışıyor. Hiç bir şekilde yanma ya da acı yok aletin o hafif ısısını hissediyorsunuz sadece o da masaj gibi geliyor zaten. Şimdi tüyler uzamaya başladı, fakat benim tüylerim bikini bölgesinde biraz dağınık bu yüzden etkisini 2. seansta daha iyi göreceğim sanırım. Şimdi bile biraz uzamış tüylerin ucundan tutum çektiğimde hemen elime geliyor. 2. senastan sonra sanırım tam olarak dökülmeleri göreceğim. İşlem sonrasında tekrar durumu paylaşırım.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:) ben ütüleme lazer yaptırmaya başladım geçen ay.hem genital bölgeye hemde kol altı bölgesine yaptırıyorum.daha ilk seanstan çok etkisini gördüm.ilk seansta çok etkisi görülmez dediler fakat benim neredeyse %80 i döküldü.ve yaptırırken çok hafif yanma hissettim öyle kabarma kızarıklık filan olmadı (ki ben çok açık ve hassas tenliyim).bu lazerde beyaz ve sarı tüyler bile görülüyormuş ayrıca güneş ışığından sakınmamıza da gerek yok. yani yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.bu arada ben grupondan 2 bölge aldım toplam 170 tl ödedim..

evet arkadaşım diode ve ütüleme aynı lazer.bende geçen ay başladım ve kaç ay araştırdım en sonunda bu sistemde karar kıldım. gitmeden 1 gün önce o bölgeyi jiletle temizliyorsun fakat ağda epilasyon aleti filan kullanılmıyor.ayrıca yaptırmadan önce rol-on parfüm gibi şeylerde kullanmaman gerekir yoksa leke kalıyormuş her lazer epilasyonda olduğu gibi.. yaptırırken biraz yanma hissettim ben fakat çıktıktan sonra kızarıklık kabarma filan hiçbir şey olmadı.ayrıca yapıldıktan 2 hafta içinde tüyler uzadıkça kendiliğinden dökülmeye başlıyor.benim yaptırdığım 1ay oldu daha hiç almadım çünkü bende %80 filan döküldü ve daha pek çıkmadıda.birde yaptırdığın ilk gün sıcak su değmemesi gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…