- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
Reklam amaçlımı açılmış yani bu başlık, bizde önerenlere inanıp gittik deneme yaptırdık. Neyseki deneme amaçlı yaptırmıştım. Ama çok ilginç acısız ve 3 aydır uygulama yaptırdığım yerden hala çıkmadı. gidip yaptırayım mı diye düşünürken tekrar sayfaya bakayım dedim. Yine kafam karıştı.
cnm ilk seans 13 eylüldü normalde ilk seanstan sonra 45 gün sonrasına veriyolarmış hem benim tatilden yeni dönüyo olmam en az 10 gün geçmeli dediler yandıktan. hemde bayrama denk gelmesi nedeniyle 5 eylüle verdiler.kontrol seansı olmuyomuş bunda.ikinci seanstan sonra 3. seansı sanırım 2 ay sonrasına veriyolarmış,umarım gerçekten iyi bi yöntemdir.
soulmate84 .!.:Merhaba, bahçelievlerde ütüleme epilasyon yaptıracağını okudum forumda. Yaptırdın mı acaba? Fiyatları hakkında bilgi verebilirsen sevinirim ayrıca. :)
en son seansıma 30 ağustosta girmiştim bir önceki sayfada yazmıştım sizede durumu.
9 gün sonra bugün için gelişmeleri bildiriyorum ;
Koltuk altım tamamen döküldü.
Yüzüm de dökülmeler devam ediyor.
genital üstü ve yanları hala çıkmadı sanırım onlar bittiama genital daha geç dökülüyor kökleri sert olduğu için sanırım.dökülmeler henüz tek tük :/ bir kaç gün içinde onda da dökülmesi gereken yerler dökülecektir.
Ayrıca bir hastanede lazer bölümünde çalışan bir arkadaşımla görüştüm bir kaç gün önce makinenin çok iyi olduğu söyledi.Devam et bu iş sabır işi dedi.hatta onun doktoru da zor hastalar için bu makineyi öneriyormuş ama onun bulunduğu şehirde bu makine yokmuş.soprano xl bahsediyorum. onlar alex kullanıyormuş biz bile çok iyi sonuçlar alıyoruz. onunla daha iyi olacaktır dedi. onun koltuk altını gördüm 8 seansta bebek gibi olmuş.İnşallah bende o günleri göreceğimm :))
Bu mesajla 100 mesajım oldu :) artık özel mesajlara cevap verebilirim ama zaten tüm ayrıntıları buraya yazıyorum burdan da takip edebilirsiniz...
canım yorumunu yeni gördüm...epilasyon işlemin bitmiştir dıye düşünüyorum..nasıl?memnun musun? tüylerde azalma oldu mu?yorum yaparsan sevinirim çünkü ben 2.seansımı bu ütüleme lazerden yaptırmayı düşünüyorum...
teşekkürler
Arkadaşlar ben lazere başlıycam koltuk altı ve genital için sizce ütülemeyi mi tercih etmeliyim alexi mi
mrb canım bende kol altı ve genital için ütülemeye gidiyorum.4 seans yaptırdım şimdiden baya faydasını gördüm tahmini 7 8 seansta tamamen bitecek gibi
Ya ben bi konuda çok tereddüt ediyorum.. Mesela şimdi yaptırdım ama yaz mevsimindeyiz sonuçta koltuk altı bikini bölgesi önemlii. Yaptırdıktan sonra hemen çıkıcak mı? Yaptırdıktan sonra kılın çıkma aşamaları hakkında bilgi verir misiniz lütfeeen
mrb öncelikle benim yaptırdığım seanslar 1.5 ayda bir.ve ben bu süre içerisinde hiç almıyorum.lazere gideceğim gün jiletle alıyorum lazere gittikten sonra 1 hafta 10 güne kadar tüyler çıkmaya başlıyo fakat uzamadan hemen dökülüyor diğer seansa kadarda çıkmıyor.zaten çıkan kıllarda ince tüye dönüşüyor ki benim kıl yapım çok kalındı.zaten gittiğin ilk günki gibi kıl çıkmıyor artık giderek azalıyor.birde ütülemenin diğer özelliğide diğer lazerler güneş ışığına pek çıkarmıyor o yüzdende genelde kış mevsiminde tercih ediliyor fakat bu sistemde güneş ışığına çıkmada hiçbir problem olmuyor
Yani günlük hayatı etkileyecek bir durum olmuyor değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?