• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Sonunda soprano ile ilk seansıma girdim.
Gelişmeleri ve sonuçlarını çok merak ediyorum, hadi bakalım... :)

umarım iyi sonuclar alırsın ben cesaretimi toplayıp gidemedim ama erkek kardesim var o başladı sırt, gögüs falan.. daha bi milim cıktılar ama dökülmediler yaa 5 gün falan geçti, 15 güne dökülürler demiştiler.

Umarım canım..
Bence cesaretini topla ve başla ;) evet hemen dökülme beklemeyin bana da 10-15 güne dökülür dedi yapan bayan. Sonraki 1 ay rahat ve temiz oluyormuş.
Sporun kötü bir etkisi olmaz tatlım sanmıyorum...

arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ve 1 hafta öncesinde bu cihazla lazere başladım yaşım 20 :) (tüm yüz ve boyun bölgesi saç çizgisi de dahil) bugün 9.günüm yarın kontrol seansına gideceğim.Dökülme yok ama çektiğimde kolayca ele geliyor özellikle kalın olanlar.Önceleri sir ağda yapıyordum şunu söyleyebilirim sanki daha ince çıktı dökülecek olan tüyler.Eskiden elle yüzüme dokunduğumda kalın kalın geliyordu biraz olsun yumuşama var.1 hafta sonra çıkanları ipletebilirsin zaten kökleri yandı diye söylenildi ama sanırım seansları uzatmak ıcın su an dokunmadım yarın kontrol seansına gıdecegım.gelişmeleri paylaşacağım umarım herkes için iyi sonuçlar alınır :))

arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ve 1 hafta öncesinde bu cihazla lazere başladım yaşım 20 :) (tüm yüz ve boyun bölgesi saç çizgisi de dahil) bugün 9.günüm yarın kontrol seansına gideceğim.Dökülme yok ama çektiğimde kolayca ele geliyor özellikle kalın olanlar.Önceleri sir ağda yapıyordum şunu söyleyebilirim sanki daha ince çıktı dökülecek olan tüyler.Eskiden elle yüzüme dokunduğumda kalın kalın geliyordu biraz olsun yumuşama var.1 hafta sonra çıkanları ipletebilirsin zaten kökleri yandı diye söylenildi ama sanırım seansları uzatmak ıcın su an dokunmadım yarın kontrol seansına gıdecegım.gelişmeleri paylaşacağım umarım herkes için iyi sonuçlar alınır :))

Tatlım merhaba,
Böyle sonuç alman çok güzel, darısı başıma :)
Benim soprano yaptıralı daha 4 gün oldu, ama henüz dökülme falan yok.
Sapasağlam uzamaya devam ediyor uyuzlar :) Endişelenmiyor değilim ama umarım 10 günün sonunda dökülmeler başlar. Keseye de o vakit başlayacağım...

Bu arada tüm vüvut gidyorum ama kontrol seansı yok bende, vücut olduğu içindir belki. İkinci seans 45 gün sonra..

Tatlım merhaba,
Böyle sonuç alman çok güzel, darısı başıma :)
Benim soprano yaptıralı daha 4 gün oldu, ama henüz dökülme falan yok.
Sapasağlam uzamaya devam ediyor uyuzlar :) Endişelenmiyor değilim ama umarım 10 günün sonunda dökülmeler başlar. Keseye de o vakit başlayacağım...

merhaba:)) dökülmüyor zaten sadece tırnağınla tutup çekersen geliyor hepsi degıl ama eskısı gıbı bır yogun gorunum yok en azından su an cok yakından bakılırsa bellı oluyor benım.kese gibi seyler söylenilmedi yüzü nasıl keseleyeceğiz?:)Cildimde soyulma var ama hafiften.Benim sorun sadece yüzde değil ama şu anlık yüz ile başladım hormon tahlili yaptıracağım adetimin 3.gününü bekliyorum birkaç sene öncesinde süt hormonuydu yanlış hatırlamıyorsam biraz yüksek demişlerdi ama bir daha tahlıl ıstedıler öylece kaldı :) sizin var mı bu gibi sorunlarınız?

Bir de seans sırasında benim cildim cok hassastır kabarmalar oldu bazı yerlerde cok korkmustum o an gittiğim yer bir güzellik merkezi çünkü ama yarım saate geçtiler1-2 gün sonrada sivilcelenme oldu biraz bazen de tüyleri kopardıgım yerlerde sıvılcelenme oluyor kucuk ama geciyor.Yapan bayan kendi yüzüne de yaptırdığıını söyledi 5.seansıymıs ve neredeyse bitmişti.İnşallah kurtuluruzz! :)

Bir de seans sırasında benim cildim cok hassastır kabarmalar oldu bazı yerlerde cok korkmustum o an gittiğim yer bir güzellik merkezi çünkü ama yarım saate geçtiler1-2 gün sonrada sivilcelenme oldu biraz bazen de tüyleri kopardıgım yerlerde sıvılcelenme oluyor kucuk ama geciyor.Yapan bayan kendi yüzüne de yaptırdığıını söyledi 5.seansıymıs ve neredeyse bitmişti.İnşallah kurtuluruzz! :)

Bana yapan bayan 10. günden itibaren bol kese önerdi ve pürüzsüz olacağını söyledi ardından.
Benim tüm vücut ama canım yüz değil, kese belki o yüzden denmemiştir sana.
Bende sivilcelenme falan olmadı neyseki.
Hormonlara baktır tatlım evet, iyi yaparsın.

Sonuçları paylaşacağım burada, her şey istediğimiz gibi olur umarım..

Bugün ilk seans sonrası 6. günüm..
Koltukaltımdaki tüyler elimle çekince hemen geliveriyor, gördükçe seviniyorum.
Ama genital ve bacakaların maşallahı var, sanki ben gitmem buradayım diyorlar bana :)

Sanırım o bölgeler biraz daha geç dökülüyor-öyle avutuyorum kendimi :) inşallah sıra onlara da gelecek.

Yüz bölgesinde de hepsi dökülmemişti ilk 10 gün için :).Kontrol seansımda kalan tüylere yeniden jilet vurdu hafiften lazeri öyle uyguladı.Bu sefer canım biraz daha yandı ama nedendir bilmem ilk seansım özel günüm olduğu halde böyle olmamıştı ama dayanılmayacak kadar değil.Hani acısız epilasyon diye geçiyor ama sıfır acı beklemeyın diye soyluyorum :) Şimdilik memnunum izlenimlerim olumlu umarım daha da iyi olacaktır :)

Yüz bölgesinde de hepsi dökülmemişti ilk 10 gün için :).Kontrol seansımda kalan tüylere yeniden jilet vurdu hafiften lazeri öyle uyguladı.Bu sefer canım biraz daha yandı ama nedendir bilmem ilk seansım özel günüm olduğu halde böyle olmamıştı ama dayanılmayacak kadar değil.Hani acısız epilasyon diye geçiyor ama sıfır acı beklemeyın diye soyluyorum :) Şimdilik memnunum izlenimlerim olumlu umarım daha da iyi olacaktır :)

Tatlım sen sadece yüz için mi gidiyorsun?

Arkadaşlar merhaba,

Ben soprano spa accord ile ütüleme lazere başladım..
Merak ediyorum da, soprano xl ile soprano spa accord modelleri arasında ne fark var bileniniz var mı acaba?

Bana spa accord'da soğutucu başlık var soprano xl'de yok olarak geliyor ama başka şey bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim ;)

merhaba,
ben de ütüleme lazeri yaklaşık üç aydır araştırdım ve bugün yüz bölgesi için 2. seansıma girdim. regli günüm olmamasına rağmen biraz acıdı ama ilk seanstan on gün sonra dökülenleri görünce sanırım değer bu kadar acıya diye düşündüm. ilk seansta dökülenler bi daha cıkmaz dedi yapan kız. eskisine ragmen yüzde 60 azaldı ve daha yumaşak belirsiz bi şekilde cıktı. yüzümdeki etkiyi görünce vücuduma başlamaya karar verdim komple vucüt (yüz tüm kol tüm bacak koltuk altı genital göbek bel altı) paket kampanya 3150 tl 6 seans için söylediler ama paket olunca en fazla 2 taksite bölüp önceden alıyolar sizce nasıl uygun mu seansı 500 tl felan. normal seans olunca 700 felana denk geliyo. polikistik over hastası oldugum ve daha önce yüzüm için 12 seans başarısız (daha kalın ve gür çıktı ) alex tecrübem oldugu için bi türlü karar veremedim

Bugün ilk seans sonrası 6. günüm..
Koltukaltımdaki tüyler elimle çekince hemen geliveriyor, gördükçe seviniyorum.
Ama genital ve bacakaların maşallahı var, sanki ben gitmem buradayım diyorlar bana :)

Sanırım o bölgeler biraz daha geç dökülüyor-öyle avutuyorum kendimi :) inşallah sıra onlara da gelecek.

evet canım kesinlikle bölüm bölüm farkediyor..benimde kollarım geç döküldü mesela ama bacaklarım, koltukaltım çabucak döküldü :)
sende bekle mutlaka faydasını görürsün canım

Back