Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ve 1 hafta öncesinde bu cihazla lazere başladım yaşım 20 :) (tüm yüz ve boyun bölgesi saç çizgisi de dahil) bugün 9.günüm yarın kontrol seansına gideceğim.Dökülme yok ama çektiğimde kolayca ele geliyor özellikle kalın olanlar.Önceleri sir ağda yapıyordum şunu söyleyebilirim sanki daha ince çıktı dökülecek olan tüyler.Eskiden elle yüzüme dokunduğumda kalın kalın geliyordu biraz olsun yumuşama var.1 hafta sonra çıkanları ipletebilirsin zaten kökleri yandı diye söylenildi ama sanırım seansları uzatmak ıcın su an dokunmadım yarın kontrol seansına gıdecegım.gelişmeleri paylaşacağım umarım herkes için iyi sonuçlar alınır :))
Tatlım merhaba,
Böyle sonuç alman çok güzel, darısı başıma :)
Benim soprano yaptıralı daha 4 gün oldu, ama henüz dökülme falan yok.
Sapasağlam uzamaya devam ediyor uyuzlar :) Endişelenmiyor değilim ama umarım 10 günün sonunda dökülmeler başlar. Keseye de o vakit başlayacağım...
Bir de seans sırasında benim cildim cok hassastır kabarmalar oldu bazı yerlerde cok korkmustum o an gittiğim yer bir güzellik merkezi çünkü ama yarım saate geçtiler1-2 gün sonrada sivilcelenme oldu biraz bazen de tüyleri kopardıgım yerlerde sıvılcelenme oluyor kucuk ama geciyor.Yapan bayan kendi yüzüne de yaptırdığıını söyledi 5.seansıymıs ve neredeyse bitmişti.İnşallah kurtuluruzz! :)
hangi ilde gidiyosun? burada yazamazsın di mi nereye gittiğini özelden yazabilir misin
Yüz bölgesinde de hepsi dökülmemişti ilk 10 gün için :).Kontrol seansımda kalan tüylere yeniden jilet vurdu hafiften lazeri öyle uyguladı.Bu sefer canım biraz daha yandı ama nedendir bilmem ilk seansım özel günüm olduğu halde böyle olmamıştı ama dayanılmayacak kadar değil.Hani acısız epilasyon diye geçiyor ama sıfır acı beklemeyın diye soyluyorum :) Şimdilik memnunum izlenimlerim olumlu umarım daha da iyi olacaktır :)
Tatlım sen sadece yüz için mi gidiyorsun?
Bugün ilk seans sonrası 6. günüm..
Koltukaltımdaki tüyler elimle çekince hemen geliveriyor, gördükçe seviniyorum.
Ama genital ve bacakaların maşallahı var, sanki ben gitmem buradayım diyorlar bana :)
Sanırım o bölgeler biraz daha geç dökülüyor-öyle avutuyorum kendimi :) inşallah sıra onlara da gelecek.