evet canım kesinlikle bölüm bölüm farkediyor..benimde kollarım geç döküldü mesela ama bacaklarım, koltukaltım çabucak döküldü :)
sende bekle mutlaka faydasını görürsün canım
merhaba,
ben de ütüleme lazeri yaklaşık üç aydır araştırdım ve bugün yüz bölgesi için 2. seansıma girdim. regli günüm olmamasına rağmen biraz acıdı ama ilk seanstan on gün sonra dökülenleri görünce sanırım değer bu kadar acıya diye düşündüm. ilk seansta dökülenler bi daha cıkmaz dedi yapan kız. eskisine ragmen yüzde 60 azaldı ve daha yumaşak belirsiz bi şekilde cıktı. yüzümdeki etkiyi görünce vücuduma başlamaya karar verdim komple vucüt (yüz tüm kol tüm bacak koltuk altı genital göbek bel altı) paket kampanya 3150 tl 6 seans için söylediler ama paket olunca en fazla 2 taksite bölüp önceden alıyolar sizce nasıl uygun mu seansı 500 tl felan. normal seans olunca 700 felana denk geliyo. polikistik over hastası oldugum ve daha önce yüzüm için 12 seans başarısız (daha kalın ve gür çıktı ) alex tecrübem oldugu için bi türlü karar veremedim
Teşekkürler canım..
Bugün ilk seans sonrası 11. günüm. Koltukaltı neredeyse tamamen döküldü görünce çok mutlu oluyorum :)
Kollarım da yeni yeni dökülmeye başladı...
Genitalde de üst kısımlar dökülüyor yavaştan, kelleşmeler başladı ama alt taraflar zorlayacak gibi...
Bacaklar da elimle çekince gelmeye başladı...
Bugünden sonra keseyle iyice çitileyeceğim artık kendimi :))
süpermiş canım :) ben bazen keselemeyle hepsini halledemiyordum, o zamanlarda epilasyon makinesiyle alıyordum kalanları, zaten patır patır döküldüklerini hissediyorum makineyle alırken de :)
Tatlım ben de tüm vücut yeni başladım.
Bana (yüz ve bel altı hariç, diğer bölgeler için) 8 seans=3 bin tl oldu. Seans başı verecek olsaydım 600 tl'den 4.800 ediyordu.
O yüzden senin de dediğin gibi, paket avantajlı oluyor fazlasıyla. Bana göre sana verdikleri fiyat uygun
Her şey gönlünce olsun...
O benim de aklımdan geçmedi değil :)
Sonuçta birçoğu tutsam elimde kalıyor ama vücudumun her bir noktasını öyle tut çek yapamam ki :) kese de hepsini temizlemiyor dediğin gibi...
Bilemedim lazerden sonra makina ya da jilet yapabilir miyim? Yapan bayana da sormadım, bir dahakine soracağım ama..
Sende olumsuz bir etkisi oldu mu peki tatlım tüylere?
jilet yapmamak lazım canım, çünkü jileti dökülenlere değil sonrasında yeni çıkan tüylere yapmak lazım, lazere gitmeden önce.. ben kese yapıyorum, baya baya dökülüyor dediğim gibi ama kalanlar oluyor, onları da epilasyon makinesiyle döküyorum, birnevi kese sayılırben herhangi bi problem yaşamadım makineyle aldığım için ama son çare olarak kullanıyorum, hepsi dökülmezse..
döküldükten sonra da 2 ay kadar çıkmıyor tüylerim, çıktığında da jilet yapıp tekrardan lazer seansına gidiyorum tatlım :)
özelden mesaj gönderemiyorum,gittiğim merkezi ve anlaştığın fiyatı özelden yazar mısın lütfen
arkadaşlar nasıl bu cihazlar, memnun musunuz? seanslarını bitiren var mı sonuç nasıl öğrenebileceğimiz biri? ve bu cihazlar rahatsızlık veren ama alexandrite için yeterince siyah olmayan kıllara da etkili mi? tüm vücut giden arkadaşlarımız varmış gideceksem benim de o şekilde gitmem gerek ve ipl yüzünden başım yandı çok titiz davranmaya çalışıyorum artık ama kurtulmak da istiyorum
a bi de en önemlisi bikaç cihaz birden var hangisini kullanıyosunuz hangisini önerirsiniz
myiimmortal cevap için çok teşekkürler öncelikle. ipl de cihazın tam ismini hatırlamıyorum ama istisnasız şekilde modern ağda deniyo zaten ve 2 3 ay sonra çıktığını söylüyolar seansları bitenler. ben bacak-kol için 2. seansıma gideli daha 1 ay oldu sadece, karın-bel-genital için de 1 hafta anca oldu (ertesi gün de araştırıp mahvolup devam etmeme kararı aldım...) yani henüz gözlemleme fırsatım olmadı ama herkesin yorumu olumsuz yönde olduğu için devam etmeyi düşünmüyorum, annemla kaptırdığımız parayı kurtarmaya çalışıyoruz şu an. seans aralarında çıkma durumu nasıldı yüzündekilerin? ve diğer seanslardan sonraki gelişmelerini de takip etmek isterim (sanırım ikimiz de mesaj gönderemiyoruz, senin için uygunsa mailleşebiliriz de?) ipl ile almadan önce jiletliyolar ve vücut derken sadece bacak genital vs için çok problem değil bu ama benim belimi jiletlediler mesela 2 seans sonra öğrendim ipl in güzellik merkezi tuzağı olduğunu. ben ipl e gitme derim, sana verdikleri fiyat ipl için vereceklerinden çok daha fazla ama en azından işe yarayacak bi şey olsun. yalnız anlamadığım bi şey var, herkes bu kadar olumsuz yorumlar yapıyoken ipl için, annemin bi arkadaşı 2 yıl önce ipl e gittiğini şu an sorun yaşamadığını söylüyo bi ona mı yaramış yoksa cihazın ismini mi karıştırıyo anlayamadım.
lazerden sonra tüylerin bi kısmı döküldü hepsi değil, ve bi daha çıkmadı.. normalmi bu 2 ay falan oldu 2. seansıma giricem yakında :/ anlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?