Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

evet canım kesinlikle bölüm bölüm farkediyor..benimde kollarım geç döküldü mesela ama bacaklarım, koltukaltım çabucak döküldü :)
sende bekle mutlaka faydasını görürsün canım

Teşekkürler canım..
Bugün ilk seans sonrası 11. günüm. Koltukaltı neredeyse tamamen döküldü görünce çok mutlu oluyorum :)
Kollarım da yeni yeni dökülmeye başladı...
Genitalde de üst kısımlar dökülüyor yavaştan, kelleşmeler başladı ama alt taraflar zorlayacak gibi...
Bacaklar da elimle çekince gelmeye başladı...

Bugünden sonra keseyle iyice çitileyeceğim artık kendimi :))

Tatlım ben de tüm vücut yeni başladım.
Bana (yüz ve bel altı hariç, diğer bölgeler için) 8 seans=3 bin tl oldu. Seans başı verecek olsaydım 600 tl'den 4.800 ediyordu.
O yüzden senin de dediğin gibi, paket avantajlı oluyor fazlasıyla. Bana göre sana verdikleri fiyat uygun
Her şey gönlünce olsun...

süpermiş canım :) ben bazen keselemeyle hepsini halledemiyordum, o zamanlarda epilasyon makinesiyle alıyordum kalanları, zaten patır patır döküldüklerini hissediyorum makineyle alırken de :)

arkadaşlar nerde yaptırabilirim diyen arkadaşlar olmuş.
daha önce vermiştim bu linki bidaha veriyorum.
önce uyarımı yapmak istiyorum.
gittiğinizde makinaya bakın internette gördüğünüz makina değilse yaptırmayın.
ben ümraniyede biyerde yaptırdım
2. sefer gittiğimde makina değişmişti bende.kadın dedi yok bununda etkisi aynı falan ama çıktım gittim ben.
çünkü daha önceden kötü tecrübelerim oldu ıpl ile.
sonra beykozda yaptırdım gayette memnın kaldım.
Ütüleme Epilasyon Fiyatları, Ütüleme Epilasyon Ne Kadar

Son düzenleme:
süpermiş canım :) ben bazen keselemeyle hepsini halledemiyordum, o zamanlarda epilasyon makinesiyle alıyordum kalanları, zaten patır patır döküldüklerini hissediyorum makineyle alırken de :)

O benim de aklımdan geçmedi değil :)
Sonuçta birçoğu tutsam elimde kalıyor ama vücudumun her bir noktasını öyle tut çek yapamam ki :) kese de hepsini temizlemiyor dediğin gibi...
Bilemedim lazerden sonra makina ya da jilet yapabilir miyim? Yapan bayana da sormadım, bir dahakine soracağım ama..
Sende olumsuz bir etkisi oldu mu peki tatlım tüylere?

Bir de kuzenimin güzellik salonu var ve o da ıpl yapıyor ama ıpl ile ilgili yorumları burdan okuyunca onda yaptırmaktan biraz vazgectim gibi kuzenim oldugu için daha uygun fiyata yapacak ama dökülenleri hepsi aynısı gibi cıkacaksa benim için de bi önemi yok önceki ay deneme atışı yaptı ve döküldü biraz fakat aynısı gibi cıkarsa diye bekliyorum ona göre kesin sopranoya gidecegim zaten ıpl yüzümde hiç bi etki yapmıyo yüzüm için sopranoda kararlıyım ama vucüduma hala karar veremedim

jilet yapmamak lazım canım, çünkü jileti dökülenlere değil sonrasında yeni çıkan tüylere yapmak lazım, lazere gitmeden önce.. ben kese yapıyorum, baya baya dökülüyor dediğim gibi ama kalanlar oluyor, onları da epilasyon makinesiyle döküyorum, birnevi kese sayılır ben herhangi bi problem yaşamadım makineyle aldığım için ama son çare olarak kullanıyorum, hepsi dökülmezse..

döküldükten sonra da 2 ay kadar çıkmıyor tüylerim, çıktığında da jilet yapıp tekrardan lazer seansına gidiyorum tatlım :)

özelden mesaj gönderemiyorum ,gittiğim merkezi ve anlaştığın fiyatı özelden yazar mısın lütfen

özelden mesaj gönderemiyorum ,gittiğim merkezi ve anlaştığın fiyatı özelden yazar mısın lütfen

özelden bende mesaj gönderemiyorum canım malesef ben avcılarda gidiyorum, canan güzellik merkezine. fiyat olarak da bu sene nasıl bilmiyorum ama geçen sene ben 900 lira civarında anlaşmıştım tüm vücut bitene kadar

arkadaşlar nasıl bu cihazlar, memnun musunuz? seanslarını bitiren var mı sonuç nasıl öğrenebileceğimiz biri? ve bu cihazlar rahatsızlık veren ama alexandrite için yeterince siyah olmayan kıllara da etkili mi? tüm vücut giden arkadaşlarımız varmış gideceksem benim de o şekilde gitmem gerek ve ipl yüzünden başım yandı çok titiz davranmaya çalışıyorum artık ama kurtulmak da istiyorum
a bi de en önemlisi bikaç cihaz birden var hangisini kullanıyosunuz hangisini önerirsiniz

merhaba,
ben spa accorda yüzüm için gidiyorum daha önce alexle hafif görünen tüyler kalın ve sakal gibi bi hal almıştı şu anda 2. seans olmasına ragmen coğu döküldü picos hastası oldugum için 6-8 arasında kesin biter dediler gayet memnunum hatta sonraki seanslar için vücuduma da başlamak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi bana tüm vucut 6 seans için 3150 dediler hala düşünme safhasındayım. bu arada bitene kadar 900 felan yazanlar olmuş acaba markası felan mı farklı bilemedim gidecegin cihazın üstünde 'Alma' yazmasına dikkat et. Bir de ıpl'den neden memnun kalmadın hangi markaya yaptırdın ben 2 ay önce bi deneme atışı yaptırdım bacagımda hala cıkmadı ama ıpl hakkında o kadar cok kötü yorum duydumki ıpl mi ütüleme mi sürekli kararsızım vücudum için
sevgiler :)

merhaba,
ben spa accorda yüzüm için gidiyorum daha önce alexle hafif görünen tüyler kalın ve sakal gibi bi hal almıştı şu anda 2. seans olmasına ragmen coğu döküldü picos hastası oldugum için 6-8 arasında kesin biter dediler gayet memnunum hatta sonraki seanslar için vücuduma da başlamak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi bana tüm vucut 6 seans için 3150 dediler hala düşünme safhasındayım. bu arada bitene kadar 900 felan yazanlar olmuş acaba markası felan mı farklı bilemedim gidecegin cihazın üstünde 'Alma' yazmasına dikkat et. Bir de ıpl'den neden memnun kalmadın hangi markaya yaptırdın ben 2 ay önce bi deneme atışı yaptırdım bacagımda hala cıkmadı ama ıpl hakkında o kadar cok kötü yorum duydumki ıpl mi ütüleme mi sürekli kararsızım vücudum için
sevgiler :)

myiimmortal cevap için çok teşekkürler öncelikle. ipl de cihazın tam ismini hatırlamıyorum ama istisnasız şekilde modern ağda deniyo zaten ve 2 3 ay sonra çıktığını söylüyolar seansları bitenler. ben bacak-kol için 2. seansıma gideli daha 1 ay oldu sadece, karın-bel-genital için de 1 hafta anca oldu (ertesi gün de araştırıp mahvolup devam etmeme kararı aldım...) yani henüz gözlemleme fırsatım olmadı ama herkesin yorumu olumsuz yönde olduğu için devam etmeyi düşünmüyorum, annemla kaptırdığımız parayı kurtarmaya çalışıyoruz şu an. seans aralarında çıkma durumu nasıldı yüzündekilerin? ve diğer seanslardan sonraki gelişmelerini de takip etmek isterim (sanırım ikimiz de mesaj gönderemiyoruz, senin için uygunsa mailleşebiliriz de?) ipl ile almadan önce jiletliyolar ve vücut derken sadece bacak genital vs için çok problem değil bu ama benim belimi jiletlediler mesela 2 seans sonra öğrendim ipl in güzellik merkezi tuzağı olduğunu. ben ipl e gitme derim, sana verdikleri fiyat ipl için vereceklerinden çok daha fazla ama en azından işe yarayacak bi şey olsun. yalnız anlamadığım bi şey var, herkes bu kadar olumsuz yorumlar yapıyoken ipl için, annemin bi arkadaşı 2 yıl önce ipl e gittiğini şu an sorun yaşamadığını söylüyo bi ona mı yaramış yoksa cihazın ismini mi karıştırıyo anlayamadım.

arkadaslar dıod utuleme cıhaz hakkında bılgısı olan varmı?
ızmırde 1 merkez fırsat sıtesınde denkgeldım fıyatları gayet uygun amakullandıgı cıhaza dıod utuleme dedı..
benımde bu konuda hıc bı bılgım yok.
işe yarar mı, seanslar bıttıkten sonra tekrardan cıkarmı?
fıyatı benım yasadıgım sehre gore cook cok uygun ve o yusden almayı dusunuyorum ama
cıhaz ıse yaramayan bı cıhazsa hıc almayayım.
bılgısı olanlar varsa cevap yazarlarsa cok memnun olacagım.

selamlar,
valla benim de kafam o kadar karışıkki. ıpl kuzenimin güzellik merkezinde var ama o bana tüm vücut her seansa 200 tl dedi ve 12 seansta ancak biter dedi ama kuzenim de olsa sütten ağzım o kadar yandı ki çözüm olmayan bişey için ona da para dökmek, hayallerimi suya düşürmek istemiyorum. ütüleme için de yine jilet yapıyosun seanstan bi hafta 8 gün sonra dökülüyo tüyler. (ben ders calışırken sürekli elim yüzümde cekiştiriyorum ve elime geldikçe mutlu oluyorum )

Merhaba,
Ben de yaklaşık 9 seans kadar soprano xl cihazına tüm vücut seanslarına girdim. Fakat şu an sadece bazı yerlerde tüyler biraz azaldı, kesinlikle bitmiş falan değil. Daha önce hormon testleri de yapıldı, herhangi bir hormon bozukluğu da olmadığı halde ben sonuç alamadım. Problem cihazda mı gittiğim merkezde mi bilemiyorum ancak merkez işletmecilerinin tavrından da hiç memnun kalmadım, etilerde bir merkeze devam ediyordum ancak randevularına hiç sadık olmadıkları gibi konuşma tarzı, müşteriye yaklaşım açısından da son derece beklenti altı bir yerdi. Burada sopranoyu araştıranlar için benim tecrübelerim malesef olumsuz. Gittiğim merkez de hesapta bitiş garantili, bitene kadar sınırsız seans vb. vaatlerle peşin ücret almıştı ancak şu anda gittiğimde ısrarla diğer cihazlarını denememi vs. söyleyip durmaktan öteye gidemiyorlar. Defalarca kez benim o merkeze gitme sebebimin zaten soprano cihazı olduğunu, diğer ismi cismi duyulmadık ipl cihazlarına girmeyecğimi söylemiş olmama rağmen ısrarları sürüyor. Bir arkadaşım da daha önce bu merkeze kayıt olmuştu, o da bildiğim kadarıyla tam bir sonuç alamadı ve 3 sene devam etmiş. Gerçekten inanılır gibi değil bence. Sizin de bilginiz olsun istedim. Sonuçta herkesin vakti ve parasını harcayacağı başka yerler olabilir en azından ben böyle düşünüyorum artık.
Onun dışında il seans hariç acısı yok denecek kadar az bir cihazdı, dökülmeler de başlarda iyi gibiydi. Ancak sonuç malesef hüsran oldu benim için.

merhabalar,

lazerden sonra tuylerin dokulmesi ne kadar suruyor acaba?
ben de 1 hafta once soprano accord ile ilk lazer seansina girdim. cihazin orjinal oldugundan eminim. tuylerim belirgin sekilde uzadi fakat henuz bir dokulme yok, elimle cektigimde koklerini hissedebiliyorum, bu normal mi?

lazerden sonra tüylerin bi kısmı döküldü hepsi değil, ve bi daha çıkmadı.. normalmi bu 2 ay falan oldu 2. seansıma giricem yakında :/ anlamadım ...

lazerden sonra tüylerin bi kısmı döküldü hepsi değil, ve bi daha çıkmadı.. normalmi bu 2 ay falan oldu 2. seansıma giricem yakında :/ anlamadım ...

Ben de seninle aynı durumdayım canım, hatta bu cumartesi 2. seansıma girdim.
İlk seans sonrası benim de hepsi dökülmedi, bir kısmı hiç çıkmadı (ki onlar zaten ilk seansın yok ettikleri..), çıkanlar da zayıf-incelmiş olarak çıktı.
Gayet normal yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…