Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

ilk seansda bi 7-8 gün dökülme pek yoktu ben elimle çekince geliyodu bende çoğunu çektim elimle
ilk seansıma ümraniyede gittim oranın makinası değişince beykozda biyere gittim
yukardaki yazıda bi yanlışlık oldu.2.yi beykozda yaptırdım olucaktı.
2. seansda kadın bu soprano makinasıyla tek atışlar yaptı.bu makinalar hem ütüleme yapıyo hemde normal diod gibi tek atış.
tek atışda acı oluyo.bidaha gittiğimde ütülemee şeklinde yapmasını söylicem.çünkü ilk ütüleme şeklinde yapınca uzun süre makinayı aynı yerde gezdirmezse pek bi acı olmuyodu
neyse ben daha önce belki 15 sefer ıpl yaptırdım.
sakın diyorum ıpl ye boşuna para vermeyin
tamamını döküyodu ama aynı şekilde çıkarıyodu sonradan.
bu ütülme epilasyon mucize falan değil ama seyrelmeler var gerçekten çıkanlarda güçsüz çkıyo ama gitmeden 2-3 kere jiletlemiştim biraz belli olsun diye.
2. seans biteli 3-4 gün oldu
gelişmeleri yazarım burdan

Son düzenleme:
Kızlar takip eden varsa hatırlar Kırmızı gülün üstüne gidiyoruz biz bi kaç kişi, kollarıma diod yaptılar yine ikna ettiler beni, bu kez işe yaradı ama dökülmesi için elinizle çekmeniz ve bir hayli uğraşmanız gerekli ayrıca da, kollardaki bazı yerlerde etkili olmadı yine hemde kontrol seansında dökülmeyen yerlere ısrarla yapmalarına rağmen dökülmedi üst kol sorunlu, çok fena, genital maalesef biraz zayıflamasına rağmen çıkmaya devam bi tek kol altı ve alt bacaktan memnunum oralar alex, üst bacak kol ve genital fısss hemde 8. seans maalesef.
Deneme yanılma metodu alex olmadı hop diod, o da tutmazsa nd-yag en son ne diycekler merak konusu.Sağlıcakla kalın dostlar......

Tatlım açıkçası ben henüz başlamadım ancak çok araştırma yaptım. Çok bilmiş gibi görmeyin beni :) ama bir kaç sorum var ve bir iki noktaya değinmek istiyorum.
Soprano için orijinal aletin markası 'Alma' olmalıymış. Bu adı, aletin üzerinde de görmelimiz gerekli (ki taklit soprano olmadığını anlayabilelim).. Senin bu son gittiğin yerde aletin üzerinde bu isim mevcut mu?
Eğer öyle değilse yani taklit bir alet ise memnun kalmama ve ütülemenin iyi sonuçlarını görme şansın olmayabilir. (Çünkü araştırdığım süre boyunca ''orijinal'' soprano xl yaptıranlar çok memnunlar) Sen henüz mucize değil diyorsun ama henüz ilk seansların belki bunun da etkisi vardır

Gelişmeleri bizimle paylaşmaya devam edersen çok memnun olurum.
Sonucun senin için iyi olması dileğiyle...

Son düzenleme:
Ya evet bende genelde iyi yorumlar aldım, bunla ilgili bikaç videoda izledim.. Baya hevesliydim ama, bilmiyorum şimdide kararsız kaldım. Az enerji verip gezdirdiği için acımıyormuş, bir yere üst üste enerjı verdiği için kıllar yavas yavas ısınıyor, bu yüzdende acı hissi olmuyormuş ama ne kadar doğrudur. Yani ya o verilen enerji az gelirse ondan korkuyorum bide boşuna paralar çöpe gitmesin.

merhabe arkadaşlar.siteye yeniüye oldum....bu lazer işini araştırırken sizden gelen memnuniyetler ve tersi durumlar için birbirimize yardımedebiliriz diye düşündüm...ben karar aşamasındayım fakat seçenekeleri en aza indirip hatta birmerkezde karar aşamasındayım....sabrano accord ütüleme-alma lazer diğeridealex guantum muş....ikisideolması güzel ama ben açık tenliyim.kıllar sert ve görünüştekiler siyah.ama ışık geldiğinde kıl kökü sarı gibi alex bana iyi gelirmi?ütüleme gerçeklten iibirsistemmi...bu sorulardan bıktım ve kıllardan kurtulmak istiyorum.....ilk sayfadan itibaren tüm mesajları okudumamanetice yazan olmamış...yada sona gelen sonuçları paylaşmamış....paylaşırsanız sevinirim...tabiben gören olursa...bu cuma başlayacağım buraya.....lütfen acil cevap yazın....teşekkürler

Malesef senin gittigin cheveux lazer taklit uzakdogu makinasi, ben lazere soprano ile basladigimda cok arasirdim ve adi gecen bu taklit cihazin hic de iyi olmadigini anladim bunnla ilgili cok link var elimde zamanindan kalma ama bana sorarsan "ütüleme epilasyon" markasinin gercek sahibi Soprano Ütüleme lazer ile devam et epilasyona sonra tatsiz seyler gelmesn basina inan bana neler okudum bu forumda zamaninda uzakdogu taklit cihazlarila alakali

Kolay gelsin herkese umarim killar gider sizinde.

Canım öncelikle yazdıklarına katılıyorum.
Sen orijinal soprano ile başlamışsın anladığım kadarıyla..
Peki sonuçları nasıl? Memnun musun?

Bilgi verirsen gerçekten çok memnun olurum :)
Şimdiden teşekkürler..

anlaştığım merkezde aksilik çok oldu nihayet cihazları kırılmış.bende yine soprano olmak üzere 3 merkez daha buldum.istanbulanadolu yakasında....fiyat noktasından anlaşıp başlayacağım inşallah.arkadaşım 3.seanstakıllarının çoğundan kurtuldu tabi bacak çene ve koltukaltından...genital nasılolur bilmiyorum....
fiyatta herkes farklı rakam veriyor...anlamak güç,iyiolmadığı içinmi düşüyorlar.hakkaten ihtiyaç olunca böyleopsiyonlar olabilirmi anlamadım...inşallah iyi sonuç alırımda sonuçları paylaşma imkanım olur.

Umarım iyi sonuç alırsın canım.
Ben İzmir'deyim ve soprano için 3 bölgeye (koltukaltı+genital+tüm bacak) seans başı 500 tl gibi bir ücret verdi sorduğum Özel Hastane...
Belki fiyat açısından sana da bu bilgi yararlı olur

2 hafta sonra başlayacağım ben de burada inşalllah.

Ben İzmir'deyim ve soprano için 3 bölgeye (koltukaltı+genital+tüm bacak) seans başı 500 tl gibi bir ücret verdi sorduğum Özel Hastane...

Canım inşallah iyi sonuç alırsın .Arkadaşın 3. seansta sonuç aldığı merkez nerede acaba ? Bende uzun zamandır araştırma içindeyim.
Pendikta bir yer buldum alexandrite var sopranoda. 3 seans Alex yaparız sonra soprano dediler. Bende anadolu yakasındayım bu arada.Gönlüm soprano xl den yana.Ama pek fazla sonuç alanda yokmu bilmiyorum ki forumda yazanda yok. Bugün caddedeki epiderm
e baktım. Herkes epiderm diye yazınca. Ama diğer şubelerdeki epidermden memnun olanlar yazmış hep. Doğrusu ben caddedikini gözüm pek tutmadı.Kullandıkları cihaz tüm şubelerinde olduğu gibi alexandrite apogee 5500.
Senin bulduğun ve arkadşının gitttiği merkezleri yazarsan sevinirim

Destinacım özel msj hakkım henüz olmadığı (20 msj sonra özgürüm gerçi :) için buradan cevaplayabileceğim seni..
İyiyim tatlım, mesajını gördüm sevindim :)
Yazdıklarına bakılırsa alexten 2 seansta bile memnun kalman çok güzel, ama ben acısına dayanamam diye sopranoya yöeneldim. İzmir'de bir özel hastanede buldum bu cihazı ve 3 temel bölge için 500 tl dedi (seans başı). Açıkçası soprano için çok olumlu şeyler okudum, acısız olması da artısı tabi..
Anlayacağın alex bana uzak kaldı :) ve bir aksilik olmazsa bayramdan hemen sonra başlıyorum sopranoya =)
Gelişmeleri yazacağım

Kendine iyi bak, umarım iyi haberlerini alırım senin de.. :)

Özel mesaj hakkın olmadığını biliyorum canımcım sadece seni unutmadığımı bilmeni istedim :)))) Pek karşılaşamadıkta. Bu arada sitede geyik muhabbeti diye bir yer msj sayısını doldurmak için bende ordan eriştim 100 msj hakkına :)))) Ben hala gitgeller yaşıyorum alexmi sopranou kararsızlık içindeyim.Sadece 1 yer buldum hem alex hem soprano barındaran aslında bir yer daha var ama o merkez hakkında iyi duyumlar almadım.Neyse soprono xl ve alex olan yerde alex başlar soprano ile devam ederiz dedi ama hala kararsızlıklar içindeyim. Peki soprano ile güzel sonuçlar alanlar varmı çevrende.Yoksa net üzerinden mi vardın bu kanıya

Teşekkür ederim canım =) gerçekten çok düşünceli ve vefalısın
Ben de ne yalan söyleyeyim, yorumlarından takip ediyordum seni bir yandan bilgilenmek adına da iyi oluyor hem.

Tek bir merkezde bu iki cihazı bulman çok iyi bence, kaçırma derim eğer içine siniyorsa tabi.
Soprano için ne yazık ki çevremde yaptıran yok ama nette araştırdığım kadarıyla taklit cihazla yaptırmayıp-ki bu çok önemli- 'orijinal' soprano yaptıranlar gerçekten sonuçlardan memnunlar.
Yorumları okudukça fena gaza geldim ben de :) ee acısız olması da ayrı bir şey tabi
Bakalım.. Deneyip görücez ama memnun kalacağımı düşünüyorum canım...

Arkadaşlar merhaba,

Aranızda soprano yaptıran varsa, seanstan sonra tüylerin ne kadar zamanda döküldüğünü ve ne derece (yani tamamen dökülüp pürüzsüz mü yoksa kısmen mi olduğunu) yazabilirse çok sevinirim..

merhaba destina68, benim de özel mesaj hakkım yok daha o yüzden buradan cevaplayayım canım..arkadaşım gideli 2 seans oldu, azalma olduğunu söylüyor.. ayrıca makineden de memnun fakat biraz acı verdiğini söylüyor.. gerçi kendisi acı veriyor diye ağda yaptıramayan bi arkadaşım, o sebepten onun acıtıyor dediğine biz de acıtıyor diyebilir miyiz bilemiyorum :))

ben soprano ütüleme yaptırıyorum mesela çok memnunum ve hiç acı vermiyor, aksine gıdıklanıyorum zaman zaman

merhaba,
ben soprano ütüleme yaptırıyorum, çok sık gidemiyorum aslında ama 4 seans oldu, bu haftasonu da 5. seansıma gideceğim :) tüylerimin çoğunluğu azaldı özellikle bacaklarımda tek tük çıkıyor ve çıkanlarda oldukça güçsüz..tamamen döküleceğini düşünüyorum :) ve pürüzsüz olduğu konusunda size güven verebilirim, gerçekten harika gözüküyor :)

Sonunda bir sopranocu buldum :))
Tatlım öncelikle yazdıkların için teşekkürler, çünkü ben de bayramdan sonra sopranoya başlayacağım ve nasıl oluyor sonuçları nasıl merak ediyordum.
Acaba seanstan kaç gün sonra tüylerde dökülme oluyor ve dökülünce tamamen pürüzsüz mü oluyor? Bir de ne kadar seni idare ediyor?
Bunlara yanıt verebilirsen çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…