ilk seansda bi 7-8 gün dökülme pek yoktu ben elimle çekince geliyodu bende çoğunu çektim elimle
ilk seansıma ümraniyede gittim oranın makinası değişince beykozda biyere gittim
yukardaki yazıda bi yanlışlık oldu.2.yi beykozda yaptırdım olucaktı.
2. seansda kadın bu soprano makinasıyla tek atışlar yaptı.bu makinalar hem ütüleme yapıyo hemde normal diod gibi tek atış.
tek atışda acı oluyo.bidaha gittiğimde ütülemee şeklinde yapmasını söylicem.çünkü ilk ütüleme şeklinde yapınca uzun süre makinayı aynı yerde gezdirmezse pek bi acı olmuyodu
neyse ben daha önce belki 15 sefer ıpl yaptırdım.
sakın diyorum ıpl ye boşuna para vermeyin
tamamını döküyodu ama aynı şekilde çıkarıyodu sonradan.
bu ütülme epilasyon mucize falan değil ama seyrelmeler var gerçekten çıkanlarda güçsüz çkıyo ama gitmeden 2-3 kere jiletlemiştim biraz belli olsun diye.
2. seans biteli 3-4 gün oldu
gelişmeleri yazarım burdan
Benim gittiğim salonda soprano değil.İnternetten baktım cheveux diye bir marka.Bende kıllarımda incelme ve güzel şekilde dökülme oldu.3 seans gittim.ekimde 4.seansa gideceğim.Son gittiğim seansta paket aldım bacaklarıma da başladım.Bana bıyık bölgesi için lazeri hediye ettiler.Geçen sefer bıyık bölgesine uygulandı.Sanki iyi gibi ama daha 1 kez olduğu için karar vermek için erkend iye düşünüyorum
Malesef senin gittigin cheveux lazer taklit uzakdogu makinasi, ben lazere soprano ile basladigimda cok arasirdim ve adi gecen bu taklit cihazin hic de iyi olmadigini anladim bunnla ilgili cok link var elimde zamanindan kalma ama bana sorarsan "ütüleme epilasyon" markasinin gercek sahibi Soprano Ütüleme lazer ile devam et epilasyona sonra tatsiz seyler gelmesn basina inan bana neler okudum bu forumda zamaninda uzakdogu taklit cihazlarila alakali
Kolay gelsin herkese umarim killar gider sizinde.
anlaştığım merkezde aksilik çok oldu nihayet cihazları kırılmış.bende yine soprano olmak üzere 3 merkez daha buldum.istanbulanadolu yakasında....fiyat noktasından anlaşıp başlayacağım inşallah.arkadaşım 3.seanstakıllarının çoğundan kurtuldu tabi bacak çene ve koltukaltından...genital nasılolur bilmiyorum....
fiyatta herkes farklı rakam veriyor...anlamak güç,iyiolmadığı içinmi düşüyorlar.hakkaten ihtiyaç olunca böyleopsiyonlar olabilirmi anlamadım...inşallah iyi sonuç alırımda sonuçları paylaşma imkanım olur.
anlaştığım merkezde aksilik çok oldu nihayet cihazları kırılmış.bende yine soprano olmak üzere 3 merkez daha buldum.istanbulanadolu yakasında....fiyat noktasından anlaşıp başlayacağım inşallah.arkadaşım 3.seanstakıllarının çoğundan kurtuldu tabi bacak çene ve koltukaltından...genital nasılolur bilmiyorum....
fiyatta herkes farklı rakam veriyor...anlamak güç,iyiolmadığı içinmi düşüyorlar.hakkaten ihtiyaç olunca böyleopsiyonlar olabilirmi anlamadım...inşallah iyi sonuç alırımda sonuçları paylaşma imkanım olur.
Canım inşallah iyi sonuç alırsın .Arkadaşın 3. seansta sonuç aldığı merkez nerede acaba ? Bende uzun zamandır araştırma içindeyim.
Pendikta bir yer buldum alexandrite var sopranoda. 3 seans Alex yaparız sonra soprano dediler. Bende anadolu yakasındayım bu arada.Gönlüm soprano xl den yana.Ama pek fazla sonuç alanda yokmu bilmiyorum ki forumda yazanda yok. Bugün caddedeki epiderm
e baktım. Herkes epiderm diye yazınca. Ama diğer şubelerdeki epidermden memnun olanlar yazmış hep. Doğrusu ben caddedikini gözüm pek tutmadı.Kullandıkları cihaz tüm şubelerinde olduğu gibi alexandrite apogee 5500.
Senin bulduğun ve arkadşının gitttiği merkezleri yazarsan sevinirim
Destinacım özel msj hakkım henüz olmadığı (20 msj sonra özgürüm gerçi :) için buradan cevaplayabileceğim seni..
İyiyim tatlım, mesajını gördüm sevindim :)
Yazdıklarına bakılırsa alexten 2 seansta bile memnun kalman çok güzel, ama ben acısına dayanamam diye sopranoya yöeneldim. İzmir'de bir özel hastanede buldum bu cihazı ve 3 temel bölge için 500 tl dedi (seans başı). Açıkçası soprano için çok olumlu şeyler okudum, acısız olması da artısı tabi..
Anlayacağın alex bana uzak kaldı :) ve bir aksilik olmazsa bayramdan hemen sonra başlıyorum sopranoya =)
Gelişmeleri yazacağım
Kendine iyi bak, umarım iyi haberlerini alırım senin de.. :)
Özel mesaj hakkın olmadığını biliyorum canımcım sadece seni unutmadığımı bilmeni istedim :)))) Pek karşılaşamadıkta. Bu arada sitede geyik muhabbeti diye bir yer msj sayısını doldurmak için bende ordan eriştim 100 msj hakkına :)))) Ben hala gitgeller yaşıyorum alexmi sopranou kararsızlık içindeyim.Sadece 1 yer buldum hem alex hem soprano barındaran aslında bir yer daha var ama o merkez hakkında iyi duyumlar almadım.Neyse soprono xl ve alex olan yerde alex başlar soprano ile devam ederiz dedi ama hala kararsızlıklar içindeyim. Peki soprano ile güzel sonuçlar alanlar varmı çevrende.Yoksa net üzerinden mi vardın bu kanıya
Özel mesaj hakkın olmadığını biliyorum canımcım sadece seni unutmadığımı bilmeni istedim :)))) Pek karşılaşamadıkta. Bu arada sitede geyik muhabbeti diye bir yer msj sayısını doldurmak için bende ordan eriştim 100 msj hakkına :)))) Ben hala gitgeller yaşıyorum alexmi sopranou kararsızlık içindeyim.Sadece 1 yer buldum hem alex hem soprano barındaran aslında bir yer daha var ama o merkez hakkında iyi duyumlar almadım.Neyse soprono xl ve alex olan yerde alex başlar soprano ile devam ederiz dedi ama hala kararsızlıklar içindeyim. Peki soprano ile güzel sonuçlar alanlar varmı çevrende.Yoksa net üzerinden mi vardın bu kanıya
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda soprano yaptıran varsa, seanstan sonra tüylerin ne kadar zamanda döküldüğünü ve ne derece (yani tamamen dökülüp pürüzsüz mü yoksa kısmen mi olduğunu) yazabilirse çok sevinirim..
merhaba,
ben soprano ütüleme yaptırıyorum, çok sık gidemiyorum aslında ama 4 seans oldu, bu haftasonu da 5. seansıma gideceğim :) tüylerimin çoğunluğu azaldı özellikle bacaklarımda tek tük çıkıyor ve çıkanlarda oldukça güçsüz..tamamen döküleceğini düşünüyorum :) ve pürüzsüz olduğu konusunda size güven verebilirim, gerçekten harika gözüküyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?