gelişmeleri yazmaya devam...
bugün yüz için 6. genital ve koltuk altı için 4. seansıma girmiş bulunmaktayım. soprano xl ile yapılıyor.Girdiğim en acısız seans buydu bir önceki seansta çığlık atan ben bu sefer bitti mi diye afalladım yapan kızda şaşırdı
kıllar azaldıkça acı azalıyor demek ki...
genitalim zaten çok az çıkmıştı üstünde ve yanlarında hiç yoktu.sadece dudaklarda ve G bölgesinde vardı.çok acısız geçtiği için yapan kızda daha güzel çalıştı sanırım bu sefer.Ordan çok umutluyum
koltuk altıma gelince orda da sadece en orta kısımda çıktı kıllar diğer taraflarda tek tük.Zaten bugün lazer yapılırken de o orta yer ağrıdı.
yüzüme gelince 5. seanstan sonra yüzüm çok çıkmıştı daha önceki seanslarda bu kadar çıkmamıştı yada dökülme az oldu diyelim :/ ama sert değillerdi.Normalde çenem ve faullerimin olduğu yerde sert sert kıllar vardı.onlar artık hiç çıkmıyor.çalışan bayana heryeri çokça jiletlesem sertleşse daha mı etkili olur dedim yapma gerek yok bu hali iyi çok rahatsız etmediği sürece jiletleme dedi. Doktor hanım yüz için 6. seansın dönüm noktası olduğunu söylemişti.Kıza onu sordum artık daha çok döküleceklerini söyledi. yüzümde hiç acımadı bu sefer biraz bıyıklarda acı oldu.Acı olmayınca çok rahat çalıştı oda.
Birde bu arada yüzüme 5. seans yapılırken regl dönemimdi onuda etkisi olmuş olabilir çok çıkmasında kıza bunu sormayı unuttum şimdi aklıma geldi
Benim için en önemli yer yüz.pko var ama son tahlilde hormonlarım düzgün çıktı..ve kistimde kaybolmuştu.O yüzden bu seansın daha etkili olacağını düşünüyorum psikolojik olarak da kıllarımı yenebilirim belki
dediğim gibi yüzümde %80 bir azalma bile günlük hayatımı kolaylaştıracak.diğer türlü inanınki biri yüzüme baktığı zaman utanıyordum.
Bir sonraki seans : 20 ekim 2012
dökülme zamanını ne oranda döküldüğünü filan yine bildiririm sizlere.