Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

bütün sopranocular toplanalım canım şöyle ayrıntılı anlatmaya çalışayım..seansa gitmeden önce jiletle alıyorsun tüylerini, sonra seansta hiç acısız işlemi gerçekleştiriyorlar.ardından eve geldikten sonra ütüleme yapılan yerlere nemlendirici krem sürüyorsun, çünkü lazer cildi baya bi kurutuyor, o sebepten kullanılmalı.. seansın olduğu gün su değdirmiyorsun vücuduna..ardından 8-12 gün içinde, seans sonrası çıkan tüylerin dökülmeye başlıyor. tabi bunu kese ile destekleyebilirsin, daha kolay dökülmesini sağlarsın. hepsi döküldükten sonra benim yaklaşık 1,5 ay pürüzsüz bir cilde sahip olmamı sağlıyor soprano :) gerçekten pürüzsüz olduğunu göreceksin sende.. ardından tüyler çıkmaya başlıyor, tüylerden rahatsız olduğun zamanda seansı tekrarlıyorsun.. başka sorun, merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim tatlım? :)

=) canım çok teşekkürler! Gerçekten yazdıklarını okudukça mutlu oldum, umarım ki aynı sonucu ben de alırım. Sonuçları kesinlikle buradan paylaşacağım.
Ben İzmir'deyim ve çok araştırdım soprano için orijinal cihazın 'Alma' marka olduğunu ve bu markayla etkili sonuç alındığını biliyorum. Senin cihazın da bu marka mı acaba?
İzmir'de bu cihazdan sadece 1 özel hastanede var, 3 ana bölge (koltukaltı+tüm bacak+genital) için seans başına 500 tl gibi bir ücret söyledi tel. konuştuğum bayan. Ben bunlara ilave olarak kol+karın bölgesini de düşünüyorum ve hatta belki yüz (çene) bölgesi de... Umarım tüm vücut olarak aynı etkiyi görürüm :)
Tüy açısından inan bana çok dertliyim ve senin de yazdığın şekilde 1-1,5 ay rahat olunuyorsa bu bana verilebilecek en güzel hediye olur sanırım :))
Bir diğer sorum da sen hangi bölgelerine yaptırıyorsun acaba ve bana söylenen fiyat uygun mu sence?

Kusura bakma seni sorulara boğdum ama dedim ya, bir sopranocu bulmanın sevinci var içimde

umarım sende aynı sonucu görürsün canım :) ben cihazın markasını hatırlamıyorum ama bu haftasonu gittiğimde bakarım da söylerim sana :) ve soprano ütüleme yaptırdığında baya güneşe de çıkabiliyorsun, bronz tene de yaptırabiliyorsun, o açıdan da ayrı bir güzelliği var bence.. Ben istanbuldayım, bi güzellik merkezinde yaptırıyorum. tüm bacak+kol+koltukaltı+yüz yaptırıyorum. aslında yüzümde çok belli bir kıllanma yok, azcık tüyler var ama hazır yaptırmışken yaptırayım dedim, hem de bitene kadar anlaşmışken yüz için biraz daha sık gitmek gerekiyormuş ama diğer bölgelere göre daha zor bitiyormuş dediler bana. 2-3 haftada bir seansları tekrarlanmalıymış yüz için.. hmm...benim anlaştığım fiyata göre pahalı sanki seans başına olduğu için..ben bitene kadar hepsine 900 civarında ödedim canım geçen sene.. ama burda başka bi yerde yeni yaptıran arkadaşım var, o 5 seans için tüm vücut 2000 liraya anlaştı, senin fiyatınla aşağı yukarı aynı.. açıkcası sonuç alacağını bilerek gidince, insan para kısmını pek de gözü görmüyor bazen

ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

Eksik olma canım =)
Sen de genital hariç bayaa bir bölgeye yaptırıyormuşsun :) fiyat açısından seninki çok uygunmuş, maşallah diyim :)
Aslında haklısın, sonuç alacaksam 500 falan umrumda değil, bu kendime yapacağım bir yatırım sonuçta
Valla şu an için aklımdaki tüm soruları sordum diyebilirim, yine olursa danışırım mutlaka tatlım..
Forumu takip etmeye ve ilk seansımdan sonra (bayram ertesi) sonuçları ben de paylaşacağım.

Her şey için çok ama çook sağol :)

Tatlım aklıma birkaç şey daha takıldı, cevaplayabilirsen memnun olurum :)

- Hast. yaptıracağım ama bu işlem için sözleşme gibi herhangi bir şey imzalanıyor mu? Yani ilk gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı?
- Yaptıracağım bölgeleri belirtmiştim, buna göre 1 seans sence ne kadar vakit alır? (bildiğim kadarıyla soprano diğerlerine göre daha hızlı ama merak ettim yine de)
- Bir de seans aralarında kökten almayacak şekilde jilet, tüy dökücü falan kullanabilir miyim?

Son düzenleme:

Canım hadi hayırlısı bende kısmetse bayram sonu başlayacağım.Sözleşmeyi bilmiyorum. Lütfen çok bilmişlik yaptığımı düşünme ama
bu birazda senin tüy yapınla ilgili.Süre değişebilir ama esas söylemek istediğim jilet ve tüy dökücü konusunda bence bunu uygulama yapana sorman daha doğru olabilir. Çünkü bizim çalışma sistemimiz böyle deyip işin içerisiinden sıyrılabilirler. Kulanmışsınız biz tasvip etmiyoruz diyebilir canımcım yinee sen bilirsin.Kısa zamanda sonuç alman dileğiyle , sevgiler

Biliyorum tatlım onlara da mutlaka soracağım ama deneyimli arkadaşlara danışmak iyi oluyor... napiiim sabırsızım hem
Hepimiz iyi sonuçlar alırız inş...

Bugün saat 16'da hastanede randevum var.
Öngörüşme için aldım bu randevuyu, detayları konuşacağım lazeri uygulayacak bayanla ve bayramdan sonrası için de seans randevusu alacağım.
İlk adımı atıyorum sonunda, haydi bakalııımm :))

Tatlım tüm gelişmeleri yazarsan çok sevinirim..

Tabi ki yazarım canım
Yazacaklarım uzun olacağından 2 mesaja böldüm.
Öncelikle bugünkü ön görüşmeden başlayayım...
Dediğim gibi bugünkü bir seans değildi, aklıma takılanları sordum ve bilgi aldım.
İlk olarak, cihaz orijinal soprano xl idi. Üzerinde markası (Alma) yazıyordu, ilk ona baktım zaten :) Bayanın dedikleri ise şöyle...
-Seanstan 1 gün önce o bölge tertemiz olacak şekilde jiletlenmeliymiş. Hatta önce tüylerin çıkış yönüne sonra tersine al ki iyi temizlensin dedi (tüy dökücü de kullanılabilirmiş).
-Uygulamadan sonra ilk 24 saat duş yasak.
-İlk 3 gün kese yapma dedi, ama sonrasında bol kese önerdi.
-Seanstan sonra tüyler uzamaya başlıyormuş ve 1 hafta-10 gün içinde dökülüyormuş. O bölge ikinci seansa kadar tertemiz oluyormuş. Çıkmaya başladıkları vakit zaten ikinci seans gelmiş oluyormuş.
-İlk seanstan 45 gün sonra 2. seans olacakmış. (İlk iki seans için seans araları 45 günmüş... Sonrasında tüyler zaten geç ve güçsüz çıkacağından diğer seanslarda bu süre daha da uzuyormuş)
-Adet döneminden 1 hafta öncesine ve bittikten 3 gün sonrasına kadar seans yapılamıyormuş. Yani o ara zamanda yapılabiliyormuş.
-Herhangi bir olumsuz etkisi olmadığını belirtti (yanık gibi)

.................

.................
-Gelelim fiyatlara... :)
3 temel bölge genital+tüm bacak+koltukaltı için seans başı ücret 500 TL.. Ben bunlara ek olarak tüm kol ve göğüs arasından göbeğe kadar olan hat için de uygulama istedim. Bunlar da dahil olunca seans başı 600'e denk geliyor ancak paket olarak 8 seans peşin alırsan 3 bin tl'ye oluyor ki çok iyi. Çünkü seans başı ücret ödeyecek olsam 8 seanstan 4.800 TL yapacak :/
O yüzden şu aşamada paket almak hesaplı olacak.
Bunun haricinde hastaneye ait fiyat listesini de aldım her bölge için koca bir A4 boyutunda ücret dökümü var elimde :))

Veee gelelim en önemli noktaya... Hormon bozukluğu seans süresini uzatacağından öncelikle hormonlarda sorun olmadığına bakmak ve emin olmak gerekiyormuş. Eğer bir bozukluk var ise tedaviden sonra lazere başlamak önemli. Hormon tedavisiyle paralel olarak lazer yapılabilir mi diye de sordum, evet olabilirmiş ama seans süresi yine uzayabilirmiş.
O yüzden öncelikle hormon tahlili yaptıracağım ben

Şimdilik bu kadar, sanırım atladığım bir nokta kalmadı. Siz de görüşmeye gelmiş oldunuz benle :))
Devamı olunca yine paylaşacağım sizlerle...

hayırlı uğurlu olsun canım, umarım sende benimle aynı sonucu alırsın ve çok memnun kalırsın :)

Merhabalar ;ben konuya girmeyeli baya ilerlemiş yorumlar...
ben 20 Ekimde yüzümden 7 , koltuk altı ve genitalden 5. seansıma girdim.
Seanslara biraz zam gelmiş bu canımı sıktı ama bırakma gibi bir lüksüm yoktu malesef :) 6.seansttan sonra tekrar eski fiyatlarıma indireceklermiş bakalım artık.
Neyse durumları yazıyorum...
2 seans aram bu sefer çok uzundu 50 gün.
ister istemez yüzümde çıkan tüyler beni rahatsız etti ama özellikle bıyık bölgem ilk defa bu kadar az çıktı =) faul denilen yerler hiç çıkmadı sadece yanaklarımın çenemle birleştiği yerler var ya çizgi gibi oralar çıkmıştı.Seansta yapan kıza söyledim özellikle o bölgeye yoğun çalıştı sağolsun.

Koltuk altımda çok iyi geçti.Oldukça seyreldi zaten.

Genital içinse lazerde bazı dönemlerde uyuyan kıllar uyanıyormuş ve çok çıkıyormuş. Genital de o döneme denk geldim.Ama yapan bayan 5. seans olduğu için daha fazla dökülmem olacagını söyledi.
4 gün oldu henüz dökülmeler başlamadı başlayınca yine yazarım duruma göre.

merhabaa ben de yüzümdeki tüyler icin gitmek istiyorum cımbızla alıyorum yaklasık 1-2 yıldır şu an inanılmaz derecede rahatsızlık duyuyorum kimisi siyah kimisi koyu kahve ütüleme işe yarar mı sizce istanbul anadolu yakasında sağlam bir yer önerebilir misiniz, özel bölge de düşünüyorum uygun paket bulabilirsem bacak falan da olabilir ama şu çenemi halletmem gerek önce

yüzümden 7.seansıma girdim kesinlikle özellikle çenem ve faullerimdeki o sert siyah kıllara çok faydası oldu.Şimdi onların dışında kalan tüylerle uğraşıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun süredir girmedim buraya
zaten bu sitede sırf epilasyon ve istenmiyen tüyler konularını falan takip ediyorum.
şimdi en son beykozda ütüleme lazer yaptırmıştım ondan önce 15 seans hiç bir faydasını görmediğim ıpl lazer tecrübem var.
burdan uyarıyorum.ben yanan yüzümle kaldım.hahif de olsa bi yanık izi kaldı resmen yüzümde.
en son ütüleme lazer yaptırdığımdan sonra 45 gün geçti.
bu arada ben deneme amaçlı dermoday nomorehair adlı bi ürün almıştım.
tabi cahil cahil gidip hemen almadım tavsiye üzerine önce sitesine girip araştırdım
klinik sonuçlarını inceledim lafan.içeriğinde kullandıkları tüyleri azalttığını idda ettiği madde(declerrine) ingilterede erkekler için traş ürünleri yapan bi firmanın(bluebeardsrevange) kullandığı meşhur bir ürünmüş.
neyse bunu ben kolumda tüylerin yoğun olduğu yerde sir ağda sonrası kullandım 1 hafta falan
sonra baktım kıl falan çıkmıyo
bi şaşırdım ilk önce
sonra kıllar çıktı ama öncekine göre baya ince
bende yüzümde kullanmaya karar verdim
o yüzden lazere gidemedim cımbızla almıştım yüzümü.
şimdi yüzümde deniyorum
inşallah yüzümdede etkili olur.
yüzdeki tüyler derin yerleşimli acaba burda etkili olucakmı.
ama sir ağda sonrası bu ürünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
kutusu 26 lira.ben yüzümde kullandığım için benim için 1 kutu 1 ay gider gibi
benim en çok şaşırdığım konu ise bu piyasada insanı kandıran onlarca ürün varken bu ürünün hiç reklamı falan yok.
neyse kolumu alalı baya oldu tek seferde bile baya incellti kolumdaki tüyleri bakalım yüzümdede işe yararsa allahtan başka bişey istemiyorum.
inanın oturup ağladığımı bilirim eskiden bu kıllar yüzünden.
karınca yumurtası bioder falan hiç bir faydası olmıyan ürünlere resmen boşuna para harcadım.
ya bide bi reklam koyuyolar yok 2 ayda %100 kıllarınızdan kurtulabiliyosunuz hamam otu yağı faln
ALLAH aşkına inanmayın arkadaşlar böyle bi formül bulmuş olsalar zaten bütün dünyada paraya para demezler.
bu dermodat nomorehair adlı ürünün içeriğindeki maddeyi kullanan ingiliz firması var bitane
sitesine girin araştırın adamlar traştan sonra bunu sürün sakalınız daha geç çıksın diyı
vede 2 ayda yüzde 16 azalma
yüzde 70 geç çıkma falan diyolar kilinik sonuçlarıyla
fazla bi iddaları yok ama.
bende baya işe yaradı
sir ağda sonrası kullanmayla azalttığı kılla erkek sakalı bir olmaz tabi
neyse bu ürün yüzümde işe yarar inşallah.ama tek sorun çok parlak gösteriyo yüzü.bende gece yatmadan sürüyorum sabah yıkıyorum.
hafta sonları evdeysem sürüyorum bütün gün.
ütüleme lazerde gelişmeleri yazıcam demiştim ama bakalım bu işe yaramazsa geri dönücem lazer yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…