bütün sopranocular toplanalımcanım şöyle ayrıntılı anlatmaya çalışayım..seansa gitmeden önce jiletle alıyorsun tüylerini, sonra seansta hiç acısız işlemi gerçekleştiriyorlar.ardından eve geldikten sonra ütüleme yapılan yerlere nemlendirici krem sürüyorsun, çünkü lazer cildi baya bi kurutuyor, o sebepten kullanılmalı.. seansın olduğu gün su değdirmiyorsun vücuduna..ardından 8-12 gün içinde, seans sonrası çıkan tüylerin dökülmeye başlıyor. tabi bunu kese ile destekleyebilirsin, daha kolay dökülmesini sağlarsın. hepsi döküldükten sonra benim yaklaşık 1,5 ay pürüzsüz bir cilde sahip olmamı sağlıyor soprano :) gerçekten pürüzsüz olduğunu göreceksin sende.. ardından tüyler çıkmaya başlıyor, tüylerden rahatsız olduğun zamanda seansı tekrarlıyorsun.. başka sorun, merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim tatlım? :)
=) canım çok teşekkürler! Gerçekten yazdıklarını okudukça mutlu oldum, umarım ki aynı sonucu ben de alırım. Sonuçları kesinlikle buradan paylaşacağım.
Ben İzmir'deyim ve çok araştırdım soprano için orijinal cihazın 'Alma' marka olduğunu ve bu markayla etkili sonuç alındığını biliyorum. Senin cihazın da bu marka mı acaba?
İzmir'de bu cihazdan sadece 1 özel hastanede var, 3 ana bölge (koltukaltı+tüm bacak+genital) için seans başına 500 tl gibi bir ücret söyledi tel. konuştuğum bayan. Ben bunlara ilave olarak kol+karın bölgesini de düşünüyorum ve hatta belki yüz (çene) bölgesi de... Umarım tüm vücut olarak aynı etkiyi görürüm :)
Tüy açısından inan bana çok dertliyim ve senin de yazdığın şekilde 1-1,5 ay rahat olunuyorsa bu bana verilebilecek en güzel hediye olur sanırım :))
Bir diğer sorum da sen hangi bölgelerine yaptırıyorsun acaba ve bana söylenen fiyat uygun mu sence?
Kusura bakma seni sorulara boğdum ama dedim ya, bir sopranocu bulmanın sevinci var içimde
umarım sende aynı sonucu görürsün canım :) ben cihazın markasını hatırlamıyorum ama bu haftasonu gittiğimde bakarım da söylerim sana :) ve soprano ütüleme yaptırdığında baya güneşe de çıkabiliyorsun, bronz tene de yaptırabiliyorsun, o açıdan da ayrı bir güzelliği var bence.. Ben istanbuldayım, bi güzellik merkezinde yaptırıyorum. tüm bacak+kol+koltukaltı+yüz yaptırıyorum. aslında yüzümde çok belli bir kıllanma yok, azcık tüyler var ama hazır yaptırmışken yaptırayım dedim, hem de bitene kadar anlaşmışkenyüz için biraz daha sık gitmek gerekiyormuş ama diğer bölgelere göre daha zor bitiyormuş dediler bana. 2-3 haftada bir seansları tekrarlanmalıymış yüz için.. hmm...benim anlaştığım fiyata göre pahalı sanki seans başına olduğu için..ben bitene kadar hepsine 900 civarında ödedim canım geçen sene.. ama burda başka bi yerde yeni yaptıran arkadaşım var, o 5 seans için tüm vücut 2000 liraya anlaştı, senin fiyatınla aşağı yukarı aynı.. açıkcası sonuç alacağını bilerek gidince, insan para kısmını pek de gözü görmüyor bazen
ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
umarım sende aynı sonucu görürsün canım :) ben cihazın markasını hatırlamıyorum ama bu haftasonu gittiğimde bakarım da söylerim sana :) ve soprano ütüleme yaptırdığında baya güneşe de çıkabiliyorsun, bronz tene de yaptırabiliyorsun, o açıdan da ayrı bir güzelliği var bence.. Ben istanbuldayım, bi güzellik merkezinde yaptırıyorum. tüm bacak+kol+koltukaltı+yüz yaptırıyorum. aslında yüzümde çok belli bir kıllanma yok, azcık tüyler var ama hazır yaptırmışken yaptırayım dedim, hem de bitene kadar anlaşmışkenyüz için biraz daha sık gitmek gerekiyormuş ama diğer bölgelere göre daha zor bitiyormuş dediler bana. 2-3 haftada bir seansları tekrarlanmalıymış yüz için.. hmm...benim anlaştığım fiyata göre pahalı sanki seans başına olduğu için..ben bitene kadar hepsine 900 civarında ödedim canım geçen sene.. ama burda başka bi yerde yeni yaptıran arkadaşım var, o 5 seans için tüm vücut 2000 liraya anlaştı, senin fiyatınla aşağı yukarı aynı.. açıkcası sonuç alacağını bilerek gidince, insan para kısmını pek de gözü görmüyor bazen
ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)[/QUOTE
tekrardan merhaba canım , sende İstanbul ' daymışsın. İstanbulda nerede yaptırıyorsun ? Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa yakasındamısın ? Ben anadolu yakasındayım pendikte soprano accord hemde soprana Xl İ olan aynı zamanda alexandrite apogge 5500 olan bir merkez var. Bugün deneme atışı yaptırdım hatta . Bende alex ile soprano arasında kaldım.Bu merkezde hepsi var istediğinizi kullanabilrsiniz dediler. Eskici dediği Alma cihaz. zaten daha önce firmayıda arayıp sordum ve teyidi aldım. Acı yok denecej kadar az .Ama kafam bir hayli karışık eskici ile uzun zamandır yazıyoruz sopranodan sonuç alan , giden diye ama tabiri cazise kimseden tık yok.
ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
Tatlım aklıma birkaç şey daha takıldı, cevaplayabilirsen memnun olurum :)
- Hast. yaptıracağım ama bu işlem için sözleşme gibi herhangi bir şey imzalanıyor mu? Yani ilk gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı?
- Yaptıracağım bölgeleri belirtmiştim, buna göre 1 seans sence ne kadar vakit alır? (bildiğim kadarıyla soprano diğerlerine göre daha hızlı ama merak ettim yine de)
- Bir de seans aralarında kökten almayacak şekilde jilet, tüy dökücü falan kullanabilir miyim?
Canım hadi hayırlısı bende kısmetse bayram sonu başlayacağım.Sözleşmeyi bilmiyorum. Lütfen çok bilmişlik yaptığımı düşünme ama
bu birazda senin tüy yapınla ilgili.Süre değişebilir ama esas söylemek istediğim jilet ve tüy dökücü konusunda bence bunu uygulama yapana sorman daha doğru olabilir. Çünkü bizim çalışma sistemimiz böyle deyip işin içerisiinden sıyrılabilirler. Kulanmışsınız biz tasvip etmiyoruz diyebilir canımcım yinee sen bilirsin.Kısa zamanda sonuç alman dileğiyle , sevgiler
Tatlım tüm gelişmeleri yazarsan çok sevinirim..
ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)[/QUOTE
tekrardan merhaba canım , sende İstanbul ' daymışsın. İstanbulda nerede yaptırıyorsun ? Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa yakasındamısın ? Ben anadolu yakasındayım pendikte soprano accord hemde soprana Xl İ olan aynı zamanda alexandrite apogge 5500 olan bir merkez var. Bugün deneme atışı yaptırdım hatta . Bende alex ile soprano arasında kaldım.Bu merkezde hepsi var istediğinizi kullanabilrsiniz dediler. Eskici dediği Alma cihaz. zaten daha önce firmayıda arayıp sordum ve teyidi aldım. Acı yok denecej kadar az .Ama kafam bir hayli karışık eskici ile uzun zamandır yazıyoruz sopranodan sonuç alan , giden diye ama tabiri cazise kimseden tık yok.
ben istanbulda avcılarda yaptırıyorum canım.. şöyle ki, alexandrite cihazıyla iki arkadaşım da yüzüne yaptırmıştı ve kızın tüyleri sakal gibi çıkmaya başladı, sertleşti baya..gerçekten hiç memnun kalmadılar ve yazın yaptırıp güneşe çıkamıyorlardı, denize girip bronzlaşamıyorlardı.. ben soprano yaptırıyorum 4 seanstır ve çok memnunum dediğim gibi ve tavsiye ederim. acısı yok ve gerçekten azaltıp, pürüzsüzleştiriyor :)
Bugün saat 16'da hastanede randevum var.
Öngörüşme için aldım bu randevuyu, detayları konuşacağım lazeri uygulayacak bayanla ve bayramdan sonrası için de seans randevusu alacağım.
İlk adımı atıyorum sonunda, haydi bakalııımm :))
merhabaa ben de yüzümdeki tüyler icin gitmek istiyorumcımbızla alıyorum yaklasık 1-2 yıldır şu an inanılmaz derecede rahatsızlık duyuyorum kimisi siyah kimisi koyu kahve ütüleme işe yarar mı sizce istanbul anadolu yakasında sağlam bir yer önerebilir misiniz, özel bölge de düşünüyorum uygun paket bulabilirsem bacak falan da olabilir ama şu çenemi halletmem gerek önce
yüzümden 7.seansıma girdim kesinlikle özellikle çenem ve faullerimdeki o sert siyah kıllara çok faydası oldu.Şimdi onların dışında kalan tüylerle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?