umarım sende aynı sonucu görürsün canım :) ben cihazın markasını hatırlamıyorum ama bu haftasonu gittiğimde bakarım da söylerim sana :) ve soprano ütüleme yaptırdığında baya güneşe de çıkabiliyorsun, bronz tene de yaptırabiliyorsun, o açıdan da ayrı bir güzelliği var bence.. Ben istanbuldayım, bi güzellik merkezinde yaptırıyorum. tüm bacak+kol+koltukaltı+yüz yaptırıyorum. aslında yüzümde çok belli bir kıllanma yok, azcık tüyler var ama hazır yaptırmışken yaptırayım dedim, hem de bitene kadar anlaşmışken
yüz için biraz daha sık gitmek gerekiyormuş ama diğer bölgelere göre daha zor bitiyormuş dediler bana. 2-3 haftada bir seansları tekrarlanmalıymış yüz için.. hmm...benim anlaştığım fiyata göre pahalı sanki seans başına olduğu için..ben bitene kadar hepsine 900 civarında ödedim canım geçen sene.. ama burda başka bi yerde yeni yaptıran arkadaşım var, o 5 seans için tüm vücut 2000 liraya anlaştı, senin fiyatınla aşağı yukarı aynı.. açıkcası sonuç alacağını bilerek gidince, insan para kısmını pek de gözü görmüyor bazen
ne demek tatlım, istedğin kadar sorabilirsin, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)[/QUOTE
tekrardan merhaba canım , sende İstanbul ' daymışsın. İstanbulda nerede yaptırıyorsun ? Anadolu yakasındamısın yoksa Avrupa yakasındamısın ? Ben anadolu yakasındayım pendikte soprano accord hemde soprana Xl İ olan aynı zamanda alexandrite apogge 5500 olan bir merkez var. Bugün deneme atışı yaptırdım hatta . Bende alex ile soprano arasında kaldım.Bu merkezde hepsi var istediğinizi kullanabilrsiniz dediler. Eskici dediği Alma cihaz. zaten daha önce firmayıda arayıp sordum ve teyidi aldım. Acı yok denecej kadar az .Ama kafam bir hayli karışık eskici ile uzun zamandır yazıyoruz sopranodan sonuç alan , giden diye ama tabiri cazise kimseden tık yok.