Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

alexte koltuk altın tamamen bitti mi yani bebek gibi mi :) o günleri görmeyi çok istiyorum bana dan nasip olur inşallah
gelişmeleri mutlaka yaz haberleşelim
tek tük çıkıyo uzun bi süre sonra ve çok ince olduğu için hiç belli olmuyo onlarda ama baya gittim ben ya 12 seans fln olmuştur 30 tl veriyodum ama uzun sürünce baya pahalıya mal oldu tabi bitti ama bn de bittim

ipl ne kadar ki canım ?

benim koltuk altı : 50
genital : 80
yüz : 130 (boyun bölgesi dahil)

sorma canım ben izmitteyim ve henüz bu kadar rekabet olmadan tüm vucut bitirme garantili 2300 aldım d....u center dan

yanlış hatırlamıyosam kntrol atışları hariç 6. seansa gidicem ve tüyler geriçıkıyor başta dökülme olsada geri çıkıyor

ipl için modern ağda diyorlarmış.inşallah uygun fiyata daha iyi bir makine bulursun canım

İzmir de utuleme yapan yer var mı lütfen cevap yazın canım çıktı tüm sayfaları okuyamiyorum

en son seansıma 30 ağustosta girmiştim bir önceki sayfada yazmıştım sizede durumu.

9 gün sonra bugün için gelişmeleri bildiriyorum ;

Koltuk altım tamamen döküldü.
Yüzüm de dökülmeler devam ediyor.
genital üstü ve yanları hala çıkmadı sanırım onlar bitti ama genital daha geç dökülüyor kökleri sert olduğu için sanırım.dökülmeler henüz tek tük :/ bir kaç gün içinde onda da dökülmesi gereken yerler dökülecektir.

Ayrıca bir hastanede lazer bölümünde çalışan bir arkadaşımla görüştüm bir kaç gün önce makinenin çok iyi olduğu söyledi.Devam et bu iş sabır işi dedi.hatta onun doktoru da zor hastalar için bu makineyi öneriyormuş ama onun bulunduğu şehirde bu makine yokmuş.soprano xl bahsediyorum. onlar alex kullanıyormuş biz bile çok iyi sonuçlar alıyoruz. onunla daha iyi olacaktır dedi. onun koltuk altını gördüm 8 seansta bebek gibi olmuş.İnşallah bende o günleri göreceğimm :))

Bu mesajla 100 mesajım oldu :) artık özel mesajlara cevap verebilirim ama zaten tüm ayrıntıları buraya yazıyorum burdan da takip edebilirsiniz...

Son düzenleme:
canım nerede yaptırıyorsun ? Senin tüm seansların soprano xl lemi yaptırdın ? EEEEEE artık 100 mesaj ın olduğuna göre lütfen banada yaptıdığın yeri yazarmısın ? Kaçıncı seansın ve sonuç ne seans ücreti vb. gibi teşekkürler

arkadaşım özel izmir hastanesinde soprano diod lazere gidiyor henüz 2. seansı bakalım işe yarayacak mı...

Merhaba lilly,
Soprano için orijinal alet İzmir'de bir tek dediğin gibi orada varmış. Arkadaşın için şu an sonuçlar nasıl? Memnun mu?
Yardımcı olabilirsen çok sevinirim...

Teşekkürler..

!!!!! arkadaşlar istemiyen tüyler konusunda belki bir doktor kadar bilgiliyimdir,mütavazi olmucam.yazı biraz uzun olucak kusura bakmayın.
öncelikle ıpl denilen şeye hiç bulaşmayın arkadaşlar ben 10 küsür sefer yaptım herseferinde tamamen dökülüp tamamen aynı şekilde çıktılar.
ütüleme epilosyonu şu ana kadar 2 kere uyguladım işe yarıyo gibi.bunu uygulayacak arkadaşlara tavsiyem makinaya iyi baksınlar internette resimleri var zaten.
ütüleme epilasyon yazınca ilk çıkan siteden resimlerine bakabilirsiniz.bunu neden söylüyrum çünkü ben ümraniyede bir yerde yaptırdım 1.5 ay sonra 2. randevumda başka makina vardı ve kadın buda aynı makina dedi bana.ben kadını bozmadım hayır teşekkürler deyip çıktım.
karınca yumurtası,bioder,limon tuz bunları denedim hiçbiri çözüm değil mantıklı düşündüğümüz zaman zaten bu soruna bir çözüm bulunsa kısa sürede bütün dünyaya yayılır.
İNTERNETTE reklamları dönen karınca yumurta yağı bilmem ne tozu yağı falan SAKIN diyorum arkadaşlar kanmayın.reklamlarında 3 aydada %80 kıl yokettiği falan yazıyo.benim bakınca gülesim geliyo artık. ne yazıkki tüketicinin haklarını koruyan bir mekanızma yok heralde ülkemizde böyle asılsız iddalarda bulunduklarına göre.az mantıklı düşünün böyle bi içerik bulmuş olsalar bunun patentini alıp tüm dünyada milyonlarca satıp en bilindik ürün haline gelirler.aramızda bi hukukçu arkadaş varsada lütfen müşteriye yalan beyanda bulunan bu kişileri mahkemeye versin :).sürekli değişik değişik ürünler çıkıyo hepside reklamlarında yüzde 80 yüzde 90 kalıcı olarak kıl yok etme garantisi veriyolar.ne bir kilinikten alınmış belgeleri var ne bişey.sitesine giriyosun bu tür şeyler yok. var gibi 2-3 belge resmi koyuyolar ufaktan, tıklıyinca açılmıyo.
BENİM ASIL BUGÜN KEŞFETTİĞİM ŞEY ''DECELERİNE'' ADINDA BİR MADDE.dermoday adında bi ürüne rastladım işte tüy azaltıcı bir ürün yine diğer ürünler gibi zannettim fakat üründeki bu maddeyi ön plana çıkararak bu maddenin bir takım klinik testlerden geçmiş tüy azaltma etkisi olan bir madde olduğunu yazmış.maddeyi google'e yazdım ve sitelere tıklamaya başladım.
tabi ingilizce kaynaklardan bakıyorum çünkü internet veri tabanındaki ingilizce kaynaklar türkçe kaynaklardan 100 kat daha fazla.
The Science behind The Bluebeards Revenge | Contains Decelerine | Paraben Free
ilk önce linkini yukarda verdiğim bu siteden basedicem site erkekler için traş kremi,traş losyonu traş,traş fırçası falan filan üreten bir markanın sitesi.
bu markanın ürünleri gür sakallı erkekler için ve yine ürünlerinin ana maddesi bu decelerine
markanın iddası ise bu ürünlerin uzun kullanımda erkeklerin traş olma sürelerini uzattığı ve sakal yoğunluğunu azalttığı bunun nedeninide içeriğindeki decelerine denilen ürüne bağlıyo.
markanın ismi çok manidar THE BLUEBEARDS REVENGE'' YANİ MAVİ SAKALIN İNTİKAMI anlamına geliyo.bilirsiniz gür sakallı erkeklerin sakalı traştan sonra mavi yeşil gözükür.mesela hamit altıntopa bakın gs maçlarında.tabi traşlı ise.
neyse bu ürün hakkında ikinci okuduğum yazı ise
Lipotec
bu site ispanyol kökeönli hemen hemen dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde faliyet gösteren bir site ve bu site bu declerine adlı ürünün klinik testlerde 60 günlük kullanımda kıl uzamasını yüzde 30 kıl yoğunluğunu yüzde 16 azalttığını yazıyo.
neyse arkadaşlar.ben ilk defa bir ürünü almaya karar verdim.çok şey vadetmiyo ama en azından çok şey vadeden diğer ürünler gibi yalancı değil ağdadan sonra sürerim.bende nasıl etki yaptığını buraya yazıcam.bu arada alex epilasyon yüzümdeki kılları arttıtmıştı yıllar evel bunu söylemeyi unuttum.
işte bu dermodayi kullanan varsa etkilerini de yazabilirmi buraya bu arada.burada hep lazer epilasyon bölümlerini takip ediyodum şimdi bende yeni üye oldu içimde ne varsa yazdım.kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Selamlarr, Sanırım bu soprano xl aleti diğer makinalara göre daha iyi ve bende bu makinanın olduğu bir yerde yaptırmak istiyorum. Ama hiç bi fikrim yok nerelerde var bu makina. İstanbul'da bildiğiniz iyi bir yer varsa (veya yaptırıp memnun kaldıgınız biryer) söylermisiniz yada özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. çok ihtiyacım var yardıma. Simdiden çok teşekkür ederim.

Bu arada ütüleme lazer diye aratınca buluyorum nerelerde yaptırabilirim diye ama semt semt göremedim istanbulda bir tane var diye çıkıyor anlamadım. Lütfen yardım edin.

beykozda bir özel tıp merkezinde var bu alet.
beykoz çayır caddesinde
heralde burda isim yazamıyoruz reklam oluyo diye ?
özelden de 100 mesajım olmadığı için cevap veremem.
ama istanbulda
bide pendikte biliyorum ben biyer
ama beykozdakinin fiyatları daha bi uygun

Tesekkürler canım, bulmaya çalışacağım orayı ama avrupa yakası olsa daha iyi olur. Özel mesaj atabilenler atarsa eğer çok sevinirim.

lazer cihazına iyi bakın ben ümraniye de yaptırmıştım ilk olarak
sonra 1.5 ay sonrasına 2. randevuma gittim
baktım farklı bir makia var
kadın dedi buda aynısı.
ya asıl aynısı olabilir alakası bile yoktu önce yaptırdığım makinayla bende yaptırmadım araştırdım ümraniyede yapan biyere gittim soprana cihazının resimleri resmi sitesinde ordan bakabilirsiniz
o cihaz değilse yaptırmayın bence

Kesinlikle haklısın.. Senin gibi araştırıp bilinçli gitmek gerek, pek çok taklit cihaz var piyasada soprano için.

Peki ya ilk seansa göre sonuçlar nasıl, memnun musun?
Teşekkürler...

Benim gittiğim salonda soprano değil.İnternetten baktım cheveux diye bir marka.Bende kıllarımda incelme ve güzel şekilde dökülme oldu.3 seans gittim.ekimde 4.seansa gideceğim.Son gittiğim seansta paket aldım bacaklarıma da başladım.Bana bıyık bölgesi için lazeri hediye ettiler.Geçen sefer bıyık bölgesine uygulandı.Sanki iyi gibi ama daha 1 kez olduğu için karar vermek için erkend iye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…