!!!!! arkadaşlar istemiyen tüyler konusunda belki bir doktor kadar bilgiliyimdir,mütavazi olmucam.yazı biraz uzun olucak kusura bakmayın.
öncelikle ıpl denilen şeye hiç bulaşmayın arkadaşlar ben 10 küsür sefer yaptım herseferinde tamamen dökülüp tamamen aynı şekilde çıktılar.
ütüleme epilosyonu şu ana kadar 2 kere uyguladım işe yarıyo gibi.bunu uygulayacak arkadaşlara tavsiyem makinaya iyi baksınlar internette resimleri var zaten.
ütüleme epilasyon yazınca ilk çıkan siteden resimlerine bakabilirsiniz.bunu neden söylüyrum çünkü ben ümraniyede bir yerde yaptırdım 1.5 ay sonra 2. randevumda başka makina vardı ve kadın buda aynı makina dedi bana.ben kadını bozmadım hayır teşekkürler deyip çıktım.
karınca yumurtası,bioder,limon tuz bunları denedim hiçbiri çözüm değil mantıklı düşündüğümüz zaman zaten bu soruna bir çözüm bulunsa kısa sürede bütün dünyaya yayılır.
İNTERNETTE reklamları dönen karınca yumurta yağı bilmem ne tozu yağı falan SAKIN diyorum arkadaşlar kanmayın.reklamlarında 3 aydada %80 kıl yokettiği falan yazıyo.benim bakınca gülesim geliyo artık. ne yazıkki tüketicinin haklarını koruyan bir mekanızma yok heralde ülkemizde böyle asılsız iddalarda bulunduklarına göre.az mantıklı düşünün böyle bi içerik bulmuş olsalar bunun patentini alıp tüm dünyada milyonlarca satıp en bilindik ürün haline gelirler.aramızda bi hukukçu arkadaş varsada lütfen müşteriye yalan beyanda bulunan bu kişileri mahkemeye versin :).sürekli değişik değişik ürünler çıkıyo hepside reklamlarında yüzde 80 yüzde 90 kalıcı olarak kıl yok etme garantisi veriyolar.ne bir kilinikten alınmış belgeleri var ne bişey.sitesine giriyosun bu tür şeyler yok. var gibi 2-3 belge resmi koyuyolar ufaktan, tıklıyinca açılmıyo.
BENİM ASIL BUGÜN KEŞFETTİĞİM ŞEY ''DECELERİNE'' ADINDA BİR MADDE.dermoday adında bi ürüne rastladım işte tüy azaltıcı bir ürün yine diğer ürünler gibi zannettim fakat üründeki bu maddeyi ön plana çıkararak bu maddenin bir takım klinik testlerden geçmiş tüy azaltma etkisi olan bir madde olduğunu yazmış.maddeyi google'e yazdım ve sitelere tıklamaya başladım.
tabi ingilizce kaynaklardan bakıyorum çünkü internet veri tabanındaki ingilizce kaynaklar türkçe kaynaklardan 100 kat daha fazla.
The Science behind The Bluebeards Revenge | Contains Decelerine | Paraben Free
ilk önce linkini yukarda verdiğim bu siteden basedicem site erkekler için traş kremi,traş losyonu traş,traş fırçası falan filan üreten bir markanın sitesi.
bu markanın ürünleri gür sakallı erkekler için ve yine ürünlerinin ana maddesi bu decelerine
markanın iddası ise bu ürünlerin uzun kullanımda erkeklerin traş olma sürelerini uzattığı ve sakal yoğunluğunu azalttığı bunun nedeninide içeriğindeki decelerine denilen ürüne bağlıyo.
markanın ismi çok manidar THE BLUEBEARDS REVENGE'' YANİ MAVİ SAKALIN İNTİKAMI anlamına geliyo.bilirsiniz gür sakallı erkeklerin sakalı traştan sonra mavi yeşil gözükür.mesela hamit altıntopa bakın gs maçlarında.tabi traşlı ise.
neyse bu ürün hakkında ikinci okuduğum yazı ise
Lipotec
bu site ispanyol kökeönli hemen hemen dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde faliyet gösteren bir site ve bu site bu declerine adlı ürünün klinik testlerde 60 günlük kullanımda kıl uzamasını yüzde 30 kıl yoğunluğunu yüzde 16 azalttığını yazıyo.
neyse arkadaşlar.ben ilk defa bir ürünü almaya karar verdim.çok şey vadetmiyo ama en azından çok şey vadeden diğer ürünler gibi yalancı değil ağdadan sonra sürerim.bende nasıl etki yaptığını buraya yazıcam.bu arada alex epilasyon yüzümdeki kılları arttıtmıştı yıllar evel bunu söylemeyi unuttum.
işte bu dermodayi kullanan varsa etkilerini de yazabilirmi buraya bu arada.burada hep lazer epilasyon bölümlerini takip ediyodum şimdi bende yeni üye oldu içimde ne varsa yazdım.kusura bakmayın.