Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

bitiş garantili ücreti ne kadardı .avcılarda nerede bu merkez.ıpl ve diger bazı yontemlerı kullandım ama hep bı sebepten yarıda kaldı ve çene kısmı cok inatcı bu bölgede sonuc aldınmı.

Arkadaşlar ben de 3 seans koltuk altı, 2 seans da tüm bacak ve kol ütüleme lazare gittim.
koltuk altım çok çok çok azaldı, acayip memnunum. kollarım da fena değil. ama bacaklar geniş alan olduğu için herhalde bazı bölgelerde dökülme hiç olmadı. yine de genel olarak bu kadar az seansa rağmen bu sonuçları aldığıma inanamıyorum.
yalnız ben 0 acı lafına inanmıyorum. benim koltuk altım az da olsa acıyor, kollarımda ve alt bacakta hiç bişi hissetmiyorum, bacak aram baya baya acıyor yani.

maviş sen nerde yaptırosn özel msj gönderdim ama posta kutun doluıymuş

canım sen nerde yaptrdn acaba hangi şehirdesin

lokman hekimde ütüleme yntemle kışın başlıcam bakalım inş kurtulurum artık psikolojik olarak bittim :) (kol için )

bende yeni başladım sanırım ütüleme tekniği benimki de.1 kez gittim umarım azalır çünkü parmaklarımda bile tüy var ve çok rahatsız oluyorum

ben yanlışıkla hep başka bir konuya yazmışım yahuu :))
soprano xl ile bugün genitalden 3. seansa girdim geçen hafta da yüzümden 5. ve koltuk altımdan 3. seana girmiştim de regl oldugum için genital kalmıştı.
yapan kız değişmiş bu sefer çok ağrıdı yada ben başkası yapacak diye gerildiğim için öyle oldu ilk defa çığlık attım :)) geçen sefer bu kadar acımamıştı yüzüm ve koltuk altımda ağrımıyor ama genital illa ağrıyordu ama bu sefer dediğim gibi haberim oluncaya kadar bastım çığlığı :))

yüzüm ve koltuk altımdan 1 hafta oldu işte dökülmeler başladı.bir önceki seansımla arasında baya bir zaman geçmişti ve dayanamayıp yüzüme 3 kere filan jilet vurmuştum.Kıllar kalınlaşmış gibiydi ama şimdi çıkarken o kalınlaşan yerler hemen dökülüyor elimle tutunca geliyor.Özellikle çenemde ve fauller de sert kıllar vardı erkek gibi diken diken onlar artık hiç çıkmıyor.digerleri de bitecek inşallah ben ümitliyim ama en az bıyık bölgemde azalma var :/ sordum orası daha geç bitiyormuş.

koltuk altıma gelince çok çok memnun kaldım baya baya boşluklar oluştu aralarda ve döküldükten sonra çıkarken ince çıkıyor artık.

Genitale gelince 2.seanstan sonra bölge bölge boşluklar oluşmuştu.

yine gelişmlerden haberdar ederim sizi.

bitiş garantili ücreti ne kadardı .avcılarda nerede bu merkez.ıpl ve diger bazı yontemlerı kullandım ama hep bı sebepten yarıda kaldı ve çene kısmı cok inatcı bu bölgede sonuc aldınmı.

ben başladığımda bitiş garantili ücret 950 liraya anlaşmıştım. avcılarda canan güzellik merkezi :)
yüzüme de yaptırıyorum, kesinlikle olumlu sonuç aldım tüm bölgelerde, tavsiye ediyorum.

evet evet benim var umarım görürsün ama :) hangi bölgenden memnun kaldın en çok? benim göğüs ve bel bölgemde gecen sene ilaçlar yüzünden tüyler çıktı baya beyaz tenliyim ama tüyler siyah ve sık.uygun muyum blmiyorum ama çoğunluk memnun baya sen nereye gidiiyosun?

evet evet benim var umarım görürsün ama :) hangi bölgenden memnun kaldın en çok? benim göğüs ve bel bölgemde gecen sene ilaçlar yüzünden tüyler çıktı baya beyaz tenliyim ama tüyler siyah ve sık.uygun muyum blmiyorum ama çoğunluk memnun baya sen nereye gidiiyosun?

gelişmeleri yazmaya devam...

bugün yüz için 6. genital ve koltuk altı için 4. seansıma girmiş bulunmaktayım. soprano xl ile yapılıyor.Girdiğim en acısız seans buydu bir önceki seansta çığlık atan ben bu sefer bitti mi diye afalladım yapan kızda şaşırdı kıllar azaldıkça acı azalıyor demek ki...

genitalim zaten çok az çıkmıştı üstünde ve yanlarında hiç yoktu.sadece dudaklarda ve G bölgesinde vardı.çok acısız geçtiği için yapan kızda daha güzel çalıştı sanırım bu sefer.Ordan çok umutluyum

koltuk altıma gelince orda da sadece en orta kısımda çıktı kıllar diğer taraflarda tek tük.Zaten bugün lazer yapılırken de o orta yer ağrıdı.

yüzüme gelince 5. seanstan sonra yüzüm çok çıkmıştı daha önceki seanslarda bu kadar çıkmamıştı yada dökülme az oldu diyelim :/ ama sert değillerdi.Normalde çenem ve faullerimin olduğu yerde sert sert kıllar vardı.onlar artık hiç çıkmıyor.çalışan bayana heryeri çokça jiletlesem sertleşse daha mı etkili olur dedim yapma gerek yok bu hali iyi çok rahatsız etmediği sürece jiletleme dedi. Doktor hanım yüz için 6. seansın dönüm noktası olduğunu söylemişti.Kıza onu sordum artık daha çok döküleceklerini söyledi. yüzümde hiç acımadı bu sefer biraz bıyıklarda acı oldu.Acı olmayınca çok rahat çalıştı oda.

Birde bu arada yüzüme 5. seans yapılırken regl dönemimdi onuda etkisi olmuş olabilir çok çıkmasında kıza bunu sormayı unuttum şimdi aklıma geldi

Benim için en önemli yer yüz.pko var ama son tahlilde hormonlarım düzgün çıktı..ve kistimde kaybolmuştu.O yüzden bu seansın daha etkili olacağını düşünüyorum psikolojik olarak da kıllarımı yenebilirim belki dediğim gibi yüzümde %80 bir azalma bile günlük hayatımı kolaylaştıracak.diğer türlü inanınki biri yüzüme baktığı zaman utanıyordum.

Bir sonraki seans : 20 ekim 2012
dökülme zamanını ne oranda döküldüğünü filan yine bildiririm sizlere.

Son düzenleme:
canım gerçekten çok açıklayıcı bir yazı yazmışsın genel olarak memnunsun sanırım ben de genital ve bacak yaptırmayı düşünüyorum soprano xl bnm yaptırcağım makinede makine umarım memnun kalırım ben de yalnız bi sorum olcak bana ağrısız acısız dediler ama sen başlarda canının çok acıdığından bahsetmişsin bu yöntemi tercih etme nedenlerimden biri de buydu gözüm korktu açıkçası :26:

Son düzenleme:

Ben yaptırmadan önce birinin tavsiyesine deneyimlerine çok ihtiyaç duymuştum.ama bulamamıştım.O yüzden her seans sonrası heyecanla paylaşmaya başladım.

aynı yere 3 arkadaş gidiyoruz birisinin hiç acımıyor birinin orta ama en çok benim acıdı. ama benim koltuk altımda ve genitalimde kararma var koyu tenin daha çok ışık çektiği için daha çok acıdığını söylediler onun etkisi olabilir. ama bilemiyorum başka makine denemediğim için onların acısıyla karşılaştırma yapamıyorum.bende tüm bunlar bittiğinde bacaklarıma başlamayı düşünüyorum.hatta göbek çizgim ve gögüs etrafıma bile yaptırabilirim.Tabi öncelikle bunları bitirmem lazım

sağol arkadaşım çok açıklayıcı yazmışsın

offf param yok ya saf gibi gittim ipl ye atladım

ben koltukaltımı alexle yaptırdım ama genitale ona gitmek istemiyorum anneminkini yakmıştı çünkü bi de ütülemenin bronzkende yapılabilmesi bacağı da oraya yaptırmaya karar vermem de etkili oldu buğday tenliyim ben gidince görcem bakalım acıycak mı paylaşırım burda ben de

alexte koltuk altın tamamen bitti mi yani bebek gibi mi :) o günleri görmeyi çok istiyorum bana dan nasip olur inşallah
gelişmeleri mutlaka yaz haberleşelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…