yüz içinde soprano ütüleme kullanıyorum, oldukça memnunum, neredeyse yok gibiler artık :) ayrıca vücut için de alex'e güvenmem ben, arkadaşlarımdaki değişimi gördükten sonra. Hepimiz soprano ütüleme yaptırıyoruz, tüylerimiz oldukça azaldı ve hiç acımadığı garantisini verebilirim :) soprano ütülemeyi avcılarda canan güzellik salonunda yaptırıyorum ben. Bitene kadar anlaşıyorsunuz zaten, herkesin tüyünün yapısı, genetiği farklı sonuçta. Benim 3 seansta çok çok az kaldı tüylerim çok şükür.
normalde benim cildimde çok hassastır ama herhangi bir problemle karşılaşmadım.soprano xl ile lazer yaptırıyorum.dün 4. seansım vardı ama tam olarak uzamadıkları için ayın 28ine ertelettim.toplamda 6 seans dendi ama 3 seansta genital,koltuk altı ve dizlerimden aşağı tarafı neredeyse bitti gibi.genitalin sadece iç kısımlarında bir kaç kıl çıktı.koltukaltımıdada 2_3 tane belki kalmış onun dışında hiç bişey çıkmadı.bir süre daha beklicem bakalım çıkacakmı:44:yalnız kollarım ve üst bacaklarımda çok ciddi bir değişim yok gibi sanırım tüyler ne kadar sertse o kadar çabuk etki ediyor.umarım 6 seansın sonunda kollarımda ve üst bacaklarımdada aynı sonucu alırım.bu arada acısız denmesi beni çıldırtıyor benim inanılmaz acıyor vallahi:18:özellikle bu saydığım tüylerin sert olduğu ve sanırım bittiği yerler:18::18:
Arkadaşlar ben de 3 seans koltuk altı, 2 seans da tüm bacak ve kol ütüleme lazare gittim.
koltuk altım çok çok çok azaldı, acayip memnunum. kollarım da fena değil. ama bacaklar geniş alan olduğu için herhalde bazı bölgelerde dökülme hiç olmadı. yine de genel olarak bu kadar az seansa rağmen bu sonuçları aldığıma inanamıyorum.
yalnız ben 0 acı lafına inanmıyorum. benim koltuk altım az da olsa acıyor, kollarımda ve alt bacakta hiç bişi hissetmiyorum, bacak aram baya baya acıyor yani.
arkadaşlar diod yada başka bir lazer kullanıp kol tüylerinden kurtulan var mı?ben tamamen kurtulmaktan geçtim %50 azalsa incelse ona da razıyım, benimki tam tersi siyahlaştı iyice ve kalınlaştı eskiye nazaran delireceğim.nerden çıktı şu kol alma modası yaaa, eskiden pek alan yoktu o ayva tüyler göze batmazdı sonra yavaş yavaş almaya başladı kadınlar, almayanlar kıl yumağı gibi görünmeye başladı.düşünün bir masada oturuyorsunuz 4 kadın var hepsinin kolu cas cavlak, seninki orman gibi görünüyor çok olmasa bile.mecbur hissedip gidiyorsun böylece başımıza daha çok iş çıkıyor yaa
canım sen nerde yaptrdn acaba hangi şehirdesin
bitiş garantili ücreti ne kadardı .avcılarda nerede bu merkez.ıpl ve diger bazı yontemlerı kullandım ama hep bı sebepten yarıda kaldı ve çene kısmı cok inatcı bu bölgede sonuc aldınmı.
anadolu yakasında nerde var acaba bileniniz varmı
herkese selam dün soprano ütüleme epilasyon ile 3.seansım bitti ve gerçekten gelişmeler harika sonuçlara inanamıyorum sanıyorum 2 seans sonra artık gitmeye gerek duymayacağım diye umud ediyorum sadece genital bölgede snek ısırığı gibi hissedilyor ama başka hiç bir yan etkisi ve huzursuzluk veren bir tarafı yok bugünlerde arkadaşlarımdan da duyuyorm taklidi sahtesi çok türemiş piyasada aman iyi araştırın soprano ütüleme lazer diye sorgulayın. sorusu olan varsa yardımcı olurum.
herkese selam dün soprano ütüleme epilasyon ile 3.seansım bitti ve gerçekten gelişmeler harika sonuçlara inanamıyorum sanıyorum 2 seans sonra artık gitmeye gerek duymayacağım diye umud ediyorum sadece genital bölgede snek ısırığı gibi hissedilyor ama başka hiç bir yan etkisi ve huzursuzluk veren bir tarafı yok bugünlerde arkadaşlarımdan da duyuyorm taklidi sahtesi çok türemiş piyasada aman iyi araştırın soprano ütüleme lazer diye sorgulayın. sorusu olan varsa yardımcı olurum.
canım gerçekten çok açıklayıcı bir yazı yazmışsın genel olarak memnunsun sanırım ben de genital ve bacak yaptırmayı düşünüyorum soprano xl bnm yaptırcağım makinede makine umarım memnun kalırım ben degelişmeleri yazmaya devam...
bugün yüz için 6. genital ve koltuk altı için 4. seansıma girmiş bulunmaktayım. soprano xl ile yapılıyor.Girdiğim en acısız seans buydu bir önceki seansta çığlık atan ben bu sefer bitti mi diye afalladım yapan kızda şaşırdıkıllar azaldıkça acı azalıyor demek ki...
genitalim zaten çok az çıkmıştı üstünde ve yanlarında hiç yoktu.sadece dudaklarda ve G bölgesinde vardı.çok acısız geçtiği için yapan kızda daha güzel çalıştı sanırım bu sefer.Ordan çok umutluyum
koltuk altıma gelince orda da sadece en orta kısımda çıktı kıllar diğer taraflarda tek tük.Zaten bugün lazer yapılırken de o orta yer ağrıdı.
yüzüme gelince 5. seanstan sonra yüzüm çok çıkmıştı daha önceki seanslarda bu kadar çıkmamıştı yada dökülme az oldu diyelim :/ ama sert değillerdi.Normalde çenem ve faullerimin olduğu yerde sert sert kıllar vardı.onlar artık hiç çıkmıyor.çalışan bayana heryeri çokça jiletlesem sertleşse daha mı etkili olur dedim yapma gerek yok bu hali iyi çok rahatsız etmediği sürece jiletleme dedi. Doktor hanım yüz için 6. seansın dönüm noktası olduğunu söylemişti.Kıza onu sordum artık daha çok döküleceklerini söyledi. yüzümde hiç acımadı bu sefer biraz bıyıklarda acı oldu.Acı olmayınca çok rahat çalıştı oda.
Birde bu arada yüzüme 5. seans yapılırken regl dönemimdi onuda etkisi olmuş olabilir çok çıkmasında kıza bunu sormayı unuttum şimdi aklıma geldi
Benim için en önemli yer yüz.pko var ama son tahlilde hormonlarım düzgün çıktı..ve kistimde kaybolmuştu.O yüzden bu seansın daha etkili olacağını düşünüyorum psikolojik olarak da kıllarımı yenebilirim belkidediğim gibi yüzümde %80 bir azalma bile günlük hayatımı kolaylaştıracak.diğer türlü inanınki biri yüzüme baktığı zaman utanıyordum.
Bir sonraki seans : 20 ekim 2012
dökülme zamanını ne oranda döküldüğünü filan yine bildiririm sizlere.
canım gerçekten çok açıklayıcı bir yazı yazmışsın genel olarak memnunsun sanırım ben de genital ve bacak yaptırmayı düşünüyorum soprano xl bnm yaptırcağım makinede makine umarım memnun kalırım ben deyalnız bi sorum olcak bana ağrısız acısız dediler ama sen başlarda canının çok acıdığından bahsetmişsin bu yöntemi tercih etme nedenlerimden biri de buydu gözüm korktu açıkçası :26:
sağol arkadaşım çok açıklayıcı yazmışsın
offf param yok ya saf gibi gittim ipl ye atladım
ben koltukaltımı alexle yaptırdım ama genitale ona gitmek istemiyorum anneminkini yakmıştı çünkü bi de ütülemenin bronzkende yapılabilmesi bacağı da oraya yaptırmaya karar vermem de etkili oldu buğday tenliyim ben gidince görcem bakalım acıycak mı paylaşırım burda ben deBen yaptırmadan önce birinin tavsiyesine deneyimlerine çok ihtiyaç duymuştum.ama bulamamıştım.O yüzden her seans sonrası heyecanla paylaşmaya başladım.
aynı yere 3 arkadaş gidiyoruz birisinin hiç acımıyor birinin orta ama en çok benim acıdı. ama benim koltuk altımda ve genitalimde kararma var koyu tenin daha çok ışık çektiği için daha çok acıdığını söylediler onun etkisi olabilir. ama bilemiyorum başka makine denemediğim için onların acısıyla karşılaştırma yapamıyorum.bende tüm bunlar bittiğinde bacaklarıma başlamayı düşünüyorum.hatta göbek çizgim ve gögüs etrafıma bile yaptırabilirim.Tabi öncelikle bunları bitirmem lazım
ben koltukaltımı alexle yaptırdım ama genitale ona gitmek istemiyorum anneminkini yakmıştı çünkü bi de ütülemenin bronzkende yapılabilmesi bacağı da oraya yaptırmaya karar vermem de etkili oldu buğday tenliyim ben gidince görcem bakalım acıycak mı paylaşırım burda ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?