• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

Tarama dediğim ütüleme zaten.este point adında bir merkeze gittim.ütüleme sistem oldugunu söylediler.küçük parmak büyüklüğünde başlığı var.sizin bahsettiğiniz bu değilmi.

tarama nedir ki? ütüleme epilasyon kendini ıspatlamış bir yöntem neden risk alıyorsun bilinmeyen ne olduğu belli olmayan cihazlarla canım ? sopranodan anladığım kadarıyla burdaki çoğunluk memnun benle beraber herkes tecrübelerini paylaşıyor bence sen yorumları oku tekrar. bırak tarama marama. bir alex tedavisi bilirim birde yeni marka olan kendini ıspatlamış ütüleme epilasyon gerisi kandırmaca.

tarama veya ütüleme sistemi ,ikiside diod lazer dalga boyuna sahiptir.
iki sistemide bilen biri olarak söylüyorum.

Tarama dediğim ütüleme zaten.este point adında bir merkeze gittim.ütüleme sistem oldugunu söylediler.küçük parmak büyüklüğünde başlığı var.sizin bahsettiğiniz bu değilmi.

Edka, ütüleme epilasyon sistemini(soprano lazer) internnetten çok araştırdım sende araştır yanıltıya düşme,taramayla ütüleme kesinlikle aynı yöntem değil ikiside diyot lazermiş doğrudur ama yöntemleri farklı bir tanesinin (Soprano) onlarca referansıı ve cihaza girmiş kullanıcı yorumu varken diğeri ütüleme epilasyon isminden:52: nemalanmaya çalışan bir neüdüğü belirsiz bir yöntem (tarama) o yüzden araştırmanı iyi yap herkes başka şeyler söylüyor çünkü en doğrusu kendi araştırman.:49:

3gün önce tekrar gittim,daha önce gittiğim yere.daha önce yaptıkları cihaz arızalıymış.jelle yapılan laserden yaptılar.ütüleme sistemiyle yapılan sopranoyu sordum.onu önceleri yaptıklarını ama komple vücut 3saat sürdüğü için bıraktıklarını söylediler.nasıl ütüleme ise broşürde yarım saat diyor.bakalım bunun sonuçları ne olacak.ama bence en güzeli alxandrite galiba.

kızlar, ben ütüleme teknolojisini kullananlardanım ama benimkisi soprano ütüleme.
harika, acayip memnunum! :) şöyle ki; 3 seans yaptırdım daha.. fakat tüylerim neredeyse yok denecek kadar azaldı. zaten soprano ütüleme yaptıktan sonra, tüylerin çıkmasını bekliyorsunuz ve dökülmeye başlıyorlar sonrasında..döküldükten sonra da 1-2 ay sonrasında çıkıyor ve çok az.. ayrıca güneşe çıkabiliyorsunuz, tatile gidebiliyorsunuz, solaryuma da girebiliyorsunuz( hepsini denedim de o sebepten bu kadar emin konuşuyorum) başka sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim memnuniyetle :)

Bugün 1hafta oldu bu jelle yapılan laseri yaptıralı.henüz dökülme olmadı.galiba tekrar alexandrite yaptıracağım.

alexandriteyi yüzü için yaptıran iki arkadaşımında yüzünde kıllanmalar arttı,tüy gibi olanlar bile siyah siyah çıkmaya başladı.. siz öle bir durumla karşılaştınız mı bilmiyorum ama?

Yüz için laserin hiçbir çeşidi sonuç vermiyor zaten.ben daha yüzünü laserle bitiren görmedim.ben dahil.vücut için alex diyorum.soprano nerde var ve tüm vücut nekadar sürüyor ücreti nedir"bilgi verirseniz sevinirim.

Yüz için laserin hiçbir çeşidi sonuç vermiyor zaten.ben daha yüzünü laserle bitiren görmedim.ben dahil.vücut için alex diyorum.soprano nerde var ve tüm vücut nekadar sürüyor ücreti nedir"bilgi verirseniz sevinirim.

yüz içinde soprano ütüleme kullanıyorum, oldukça memnunum, neredeyse yok gibiler artık :) ayrıca vücut için de alex'e güvenmem ben, arkadaşlarımdaki değişimi gördükten sonra. hepimiz soprano ütüleme yaptırıyoruz, tüylerimiz oldukça azaldı ve hiç acımadığı garantisini verebilirim :) soprano ütülemeyi avcılarda canan güzellik salonunda yaptırıyorum ben. bitene kadar anlaşıyorsunuz zaten, herkesin tüyünün yapısı, genetiği farklı sonuçta. benim 3 seansta çok çok az kaldı tüylerim çok şükür.

Birkaç gündür dökülmeler var.ama laser görmemiş yerler aynen duruyor.benim sorunum her yerin taranmaması galiba.tüm bölgenin taranmış olması gerkirdi.kolumda taranmamış bölge yok.ama komple bacak geniş bir alan olduğu için bölge bölge tüyler duruyor bunda aletin değil yapan kişinin hatası var.tüyler jiletle alındığı için kontrolde yine olmadı.halbuki kontrol seansında bunların işaretlenmesi gerekiyordu bence.

merhaba, bir arkadaşımın ablası yaptırmış bu ütüleme yöntemini 4-5 seans kadar kısa bir süre gitmiş ve suan hiç çıkmıyormuş. kulağa süper geliyor ama artık herşeyin sahtesi çıkıyor nereye güveneceğini bilemiyor insan.

az öncede diğer ütüleme konusuna yazdım.buraya da yazıyım belkı burdan cvp gelir ankarada ve istanbul avrupa yakasında soprano xl yaptırıp memnun kaldığınız yerler varsa özelden lütfen msj atın kızlar başlamak istiyorum bende banada yardımcı olun.isanbulda ikamet ediyorum ama ankarada da aılemın yanına gıdıp geldıgım ıcın soun olmaz.nasılsa seans aralıkları uzun

Yorumların tamamını okudum.
Ürünün sitesini inceledim.
Fakat halen kafamda oturtamadığım bir husus var.
Soprana Accord ile Soprana XL arasında ne fark var?
Hangisi daha iyi?
Malum Soprana XL her yerde yok.
Accord ile de aynı sonucu alabilir miyiz?
Fiyatları arasında fark var mıdır?
Bilen varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

wishbonelif
BİTİŞ GARANTİLİ ÜCRETİ NE KADARDI .AVCILARDA NEREDE BU MERKEZ.IPL VE DİGER BAZI YONTEMLERI KULLANDIM AMA HEP BI SEBEPTEN YARIDA KALDI VE ÇENE KISMI COK İNATCI BU BÖLGEDE SONUC ALDINMI.

Back