ya haklısınız ama bacaklarımda nokta seklınde kaldı cıkmıo demek az da olsa etkısı var ama bu makına acısız soprano olmasa baska acısız makına varmı? bı de benm bu makınanın diode soprano olmadığını net olrk bılebılcegım tlf acıp ogrenecegm bı yer varmı? bılıomsnz?
ıstbl haznedarda oturuyorum güngörene bhcelievlere yakn güngören dıye gecıyor cnm...ya anlamadım ben tm olrk sımdı beynını değiştrdk 70 bıne aldk normalde bu makınalar 150 bnse daha aza aldk dedıler ve sımdı bana muhsbcdn bı kagt gosterckler dıode olduguna daır ama baska anlama metodu yokmu ya??? bır de 2.seansımda 250 tl daha vercem 1250 tllnn 500ünü vermıs oluorm toplamda seansı brs uzadın ucretı dusurun desem sacma mı ıs bıtmeden para vermıs oluorm hakszmym?
canım o sıtede nerede yaptırabılırıme tıkladıgımda harıta verıyo semt olrk vermıokı sen baktınmı_
arkdslar makınanın soprano xl olduguna dair yazılı kagıt ıstedım dıye sozlesmemı fesh edıceklerını soledıler senle ugrasamayız felan dediler acaip sinir oldum 250 tlmı gerı verın o zmn dedım sana seans yaptk 1 seans dedıler veremeyız sozlesmeyı fesh edınce karsı taraf ucret talep edemıyomuyuz ya
bu arada iğneli epilasyonda olmalı aynı yerde..kalan kıllar için tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?