Kızlar biz kardeşimle birlikte yaklaşık 2 senedir araştırıyoruz bu lazer epilasyon olayını diyebilirim. Merkezler cihazlar teknolojiler vesaire.. Heryerden fiyat aldık karşılaştırdık vesaire.. Bu süre içinde nelerle karşılaştık seansları bilerek uzatılanlar , farklı vaadler vs.. Sonunda dun soprano cihaz a karar verdik ve bunu kullanan merkezleride araştırdım.. Genelde accord kullanıyorlar çünkü bir de xl çeşidi var ama yaygın olarak accord kullanılıyor. Evimize yakın olan 2 yerle görüşmeye gittik cihazları da inceledik fiyat aldık vesaire.. neyse sonunda biyerde karar kılıp anlaştık guzel bi pazarlık yaptık.. Deneme atışı yapıldı. Acı yok diyorlar ama ben,m alt bacağımda denendi acı hissettim bildiğin yani nası acısız ağrısız anlamadım ama cihazın soprano accord olduguna emnim zaten kataloglarınıda inceledim soprano nun internetten distribitorunden indirdim. Neyse gel gelelim öyle hiç acımıyor diyenlere anlam veremedim... Gerçi bu acı eşiği kişiden kişiye değişen bir olay ama hiç acımıyor diye birşey olmadıgına eminim.. Diğer cihazlara göre daha az acıyor evet bizim bir IPL denememizde olmuştu mesela onda daha çok acımıştı alex de de aynı şekilde. Ama bu cihazında kendine özgu bir acısı var. Tabi dayanılmayacak bir acı değil ben burda devam etmeyi düşünüyorum. Ama malesef kardeşim bir talihsizlik yaşadı. Kardeşime de deneme atışı yapıldı , yapılırken öyle acımamış benimki gibi hatta az acıdı dedi ama işlemden sonra batık olan yerlerinde minik kanlar vardı yani normal dediler bepanthen sürdüler fln ben merkeze asla suç bulmuyorum çünkü gayet hijyenij bi yer ve aynı işlem bana da yapıldı bana hiçbirşey olmadı. Kardeşimin cildi aşırı derecede hassas sanırım yuz bölgesi içinde hep krem fln ürünler kullanır. Diğer cihazlarda bi kere denemiştik yine ama böyle bir hassasiyet göstermemişti. Sonra eve geldik kardeşim acıdan duramadı resmen kıpkırmızı oldu yani yanık gibi sürekli krem sürdük gece baya acımış silverdin sürdük ii geldi.. MAlesef kardeşim devam edemicek çok üzüldüm yani teni hassas oldugu için sanırım. Daha önce böyle bir hassasiyet yaşayan var mı onlar nasıl epilasyon yaptırıyor bizde şimdi baska bir yöntem düşünücez kardeşim için. Diğer cihazlara göre bu ütüleme teknolojisi aynı bölgenin üzerinden bir kaç defa ütü şeklinde geçtiği için sanırım tahriş yaşandı. Sonuç olraka cildi çok hassas olanlara önermiyorum ama cihaz guzel bir cihaz.. Bu arada kızlar unutmayın sakın ama sakın deneme atışı yaptırmadan işleme başlamayın.. İlk gittiğinizde ufak bir bölgenize yaptırıp eve gidin.. Çünkü bu tahriş yapıldıgı esnada anlaşılmadı sonradan anlaşıldı düşünnün tüm bacak a deneme yapılmadan yapılmış olsa hastanelik olurduk.. Lazer epilasyona gidenler mutlaka deneme atışı yaptırsın.. Bizim gittiğimiz merkez de bu konuda çok hassas mutlaka yapıyorlar deneme atışı ve siz eğer begenirseniz tekrar gidiyorsunuz.. Evet kızlar böyle işte öpüyorum :)
kızlar tüyleri sarı olupta olumlu sonuç alan var mı? Ben beyaz tenliyim ve tüylerim çok sarı. Bir ay önce bıyık bölgesine deneme seansı yaptırdım, uygulamayı yapan kadın 20 gün sonra dökülür dedi.Tektük dökülmeler oldu ama tüylerin çoğunluğu duruyor.Buda diğer lazer türleri gibi sarı tüylerde etkisiz sanırım.
kızlar soprano xl için fiyat aldım bugün genital,kol altı ve tüm bacak için 6 paketlik seansa 2470 tl dediler bu da yarın akşama kadar geçerliymiş kadınlar gününe özel indirim varmış. sizce nasıl bu fiyat?
canım fiyat pahalı.. önce sana cevap vereyim birşeyler daha yazacağım.. ben soprano XL için 10 seans koltuk altı + tüm bacak + genital
1250 TL fiyat aldım peşin fiyatı bu taksitlide 1300 mü neydi çok hatırlamıyorum. şimdi gidip gördün mü diyeceksin cihazı evet gidip gördüm soprano xl hatta deneme atışı da yaptırdım hatta burası bir hatane yani güzellik merkezi fln değil. ha lüxx bir özel hastane değil tabi ama bi kaç katlı doğum ünitesi fln olan bir özel hastane. reklam yasak oldugu için ismini veremiyorum. tek problem bana uzak olması çünkü gaziosmanpaşa da. benim bundan öncedeki mesajım vardı spa accord cihazı ile ilgili ben orada yaptırmaktan vazgeçtim kızlar :)) cihaz accord oldugu için .. xl aradım durdum.. çünkü aynı olmadıgına inanıyorum.. çünkü deneme atışında xl da kesinlikle ama kesinlikle daha az acıdı ama 0 acı yok kızlar. ya gerçi bende mi bi problem var anlamıyorum çünkü denediğim yerlerde kesin yaptıran birileri oluyo hiç acımıyo fln diolar genital biraz acıyo diyolar. ama ben hissettiğime mi inanayım yani duyduguma mı :)) ve en komiğini söylüyorum bu kadar araştırmama ve en iyi cihazı en uygun fiyata bulmama rağmen ben yaptıramıyorum.. çünkü temmuz ayında yurtdısına çıkacagım 3 aylık .. böyle araya zaman girmesini istemiyorum.. aslında tabi sorsan olur işte bi farkı yok herkes ara veriyor diyecekler ama ben yani risk almak istemiyorum bu işi böyle başlayıp bitirmek istiryorum..sonra seans uzar bişey olur.. ayy hiç acıya tahammülüm yok.. ama size şöyle diyeyim soprano xl gerçekten farklı bir cihaz accord dan.. accord olan yerler ikisi aynı diyor.. xl olan yerler xl daha iyi diyor ama denedim gördüm yani sonuçta.. böyle işte :)
kızlar son bişey daha ekliyorum ki bu soprano cihazlar diode lazer oldugu için normalde yaz aylarında da da seanslara devam ediliyor diye okudum ve duydum heryerde ve araştırmalarımdan da hep böyle karşılaştım.. ama bu son gittiğim yerde ki uygulama personeli bana dediki yazın güneşlenmiyorsunuz. bende ama bu cihaz da farketmiyormuş dedim. o da güneşlenseniz de olur ama güneşlenmemeniz bizim için daha iyi dedi bronz ten de ne olursa olsun sakıncalı dedi epilasyon biz dedi seanstan seansa bişeyi yükseltiyoruz dedi ne oldugunu unuttum dalga boyu mu acaba :) onu işte eger bronz ten olursa yukseltemiz gbi bişi söledi.. yaptırsaydım ben guneşlenmicektim yani.. gerçi bacaklarımızı örtmemiz yeter eger kolumuzu yaptırmıcaksak. dekolteden güneşleniriz her türlü :)
Lazer beyazı görmez ,dolayısıyla çok açık sarı ise işiniz zor.
bence biraz daha bekleyin ,dökülmesi için beklenen zaman geçsin.
Yani bir 20 gün daha bekleyin,ona göre karar verin.
Yaptıralı 2 ay oldu ama dökülme fln yok. Nette araştırma yaparken tarama epilasyon diye yeni bir epilasyon türüyle karşılaştım. Bu yeni sistemle ilgili bilgisi olan varmı kızlar?
giden var mı bu ütüleme epilasyona?
10gün önce tarama epil.gittim.bugün biraz dökülmeler oldu ama yüzde sekseni duruyor.sordugumda biraz geç dökülme olacağı söylendi.şimdilik bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?