• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

ya kızlar kafam karıştı şimdi.benim 3. seansım bitti.ama ilk sorduğumda aynı gün yada 1 gece önce tıraşalayıp gelin denmişti.ben şimdiye kadar hep öyle yapmıştım.şimdi bunda bir yanlışlıkmı varmış yani:18::50:

ya kızlar kafam karıştı şimdi.benim 3. seansım bitti.ama ilk sorduğumda aynı gün yada 1 gece önce tıraşalayıp gelin denmişti.ben şimdiye kadar hep öyle yapmıştım.şimdi bunda bir yanlışlıkmı varmış yani:18::50:

yok canım doğru banada öyle söylendi ve ben öyle yaptım sanırım diğer arkadaş başka makinayla yapmış benim anladığım kadarıyla 3. seans sonucunda ne durumdasın, memnunmusun, kılların kaç günde döküldü, benim yarın bir hafta olacak haftaya dökülürler inşallah

sormayı unuttum sende acı olmuşmuydu?

yok canım doğru banada öyle söylendi ve ben öyle yaptım sanırım diğer arkadaş başka makinayla yapmış benim anladığım kadarıyla 3. seans sonucunda ne durumdasın, memnunmusun, kılların kaç günde döküldü, benim yarın bir hafta olacak haftaya dökülürler inşallah

sormayı unuttum sende acı olmuşmuydu?

Başka makina derken açıklamasını yaptım okursan diode ve ütüleme sistemi değil sadece biliyosun ki o sistem yenş çıktı. Öncesinde bu tür uygulama vardı. Tek fark bu aynı işlem sonuçta yöntem farklı.

Bir yanlışlık yoktur canım yalnız benim basen kısmı özellikle çok pürüzsüzdü kıllarım inceydi makina görmezmiş. Yani kılların uçları çıkış noktaları belirgin olmalıymış.
Benim bu yüzden sorunum oldu. 2. seansımdan sonra bilgileri paylasırım tekrar ozaman daha net anlıcam diye düşünüyorum.

Başka makina derken açıklamasını yaptım okursan diode ve ütüleme sistemi değil sadece biliyosun ki o sistem yenş çıktı. Öncesinde bu tür uygulama vardı. Tek fark bu aynı işlem sonuçta yöntem farklı.

:) kusura bakma canım dikkatli okumadım galiba bende hep merak ettim bu eski diode lazer makinalarla bu yeni ütüleme sisteminin farkı ne acaba sonuçta dalga boyları aynı değişik olan ne ki acı daha az diyorlar yad o sistemde ne eksiktiki ütüleme sisitemi çıktı şu işi çok iyi bilen biri olsada bizi aydınlatsa...

bu arada banim üst bacak daki kıllarda hiç görülmüyordu şimdi onlar etkilenmedimi yani offf...

:) kusura bakma canım dikkatli okumadım galiba bende hep merak ettim bu eski diode lazer makinalarla bu yeni ütüleme sisteminin farkı ne acaba sonuçta dalga boyları aynı değişik olan ne ki acı daha az diyorlar yad o sistemde ne eksiktiki ütüleme sisitemi çıktı şu işi çok iyi bilen biri olsada bizi aydınlatsa...

bu arada banim üst bacak daki kıllarda hiç görülmüyordu şimdi onlar etkilenmedimi yani offf...

Ne kusuru hiç mühim değil canım araştırdığım kadarıyla önceki sistem örneğin tek atış yapıyor ve ayarı yükseldikçe canı daha çok yakıyor. Ütüleme sistem saniyede daha fazla atış yaptığı için daha çok etkili oluyormuş. Soğutarak ışın verdiği için acı hissi yok denicek kadar daha azmış. Örneğin arkadaşımın 1 seansı 1 saat sürerken yeni sistemde 30 dk sürüyormuş.ayrıca leke de yapmıyormuş.
Normalde ciltte leke riski varmış. Ben bugün arıcaktım hastaneyi fakat 2. seansı bekleyip istedikleri gibi gidip ona göre davranmak istedim. Nette de bir kaç yerde okudum.
Çıkış noktalarındaki kılların biraz görünmesi gerekiyormuş. 2. seansımdan sonra daha net bilgiler edinip değerlendirip paylaşırım.=)

Son düzenleme:
nihayet mutlu son dün gece korkudan uyuyamadım hatta iki gündür gitsem mi gitmesem mi diye kendimi yedim bitirdim ama cesaretimi topladım ve randevuma gittim gidene kadar içim içimi yedi ama sonuç boşuna o kadar korkmuşum genitalde çok hafif bir ağrı oldu diğer bölgelerde sadece sıcaklık hissettim oda yakmayı bırak beni ısıtamadı bile dondum desem yeridir klima açıktı oda sıcaklığı 21 dereceydi ve ben zaten çok üşürüm yani anlayacağın mahvoldum çok utandım o odaya girene kadar ama içeri girince ve bana epilasyon yapan kişi çok profosyonel davranınca üstüne üstelik beni rahatlatınca anladımki boşuna korkmuş ve utanmışım. her seans öncesi traş yapılacak dediler bana 13 şubatada yeni randevumu aldım ama adet tarihime gelirse değiştireceğim. buralarda okuduğum yazılarda tam bitmediğini yazmışlar özellikle sordum bitermi yoksa az da olsa kalırmı diye vücutta %100 başarı sağlıyoruz ama yüz bölgesi daha zor dedi benim seans 1 saat 45 dakika sürdü hatta çıktığımda bekleyen bir sürü kişi vardı ama ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım..

neyse yazımın özeti ben çok memnun kaldım ama bidahaki randevumda üzerime bir örtü götürüceğim inşallah canım sende memnun kalırsın ha söylemeyi unuttum ben heryeri gayet güzel traş ettim ama genitalde hem korkudan hemde kıllar çok kalın olduğundan yakın traş yapamadım oranın acısının en büyük sebebi buydu çünkü uzun kıl olmamalıymış...

Merhaba frdnbtr, öncelikle geçmiş olsun diyim.. gelişmeleri yorumlarını takip ediyorum. bu epilasyona hangi İstanbuldaysa hangi ilçede gittin bunu söylersen sevinirim. Yakınsa bende gitmek istiyorum.Bilgilendirirsen sevinirim.

ya ne olurdu lazerle komple bıtse lazerde tam bıtırmıyor ıgnelı dıyorlar bende onu hıc saglıklı bulmuyorum
aslında korkuyorum:)6.seansım ama cok can yakıcı yokmu ıgnelının dısında komle bıtıren bır teknolojı

Merhaba frdnbtr, öncelikle geçmiş olsun diyim.. gelişmeleri yorumlarını takip ediyorum. bu epilasyona hangi İstanbuldaysa hangi ilçede gittin bunu söylersen sevinirim. Yakınsa bende gitmek istiyorum.Bilgilendirirsen sevinirim.

merhaba canım ben istanbul gaziosmanpaşa da bir hastaneye gidiyorum zaten arama motoruna utulemeepilasyon yazarsan bu cihazların satışını yapan firmanın sitesi açılıyor ve onlar hangi merkezlere sattıklarını ve telefonlarını yazmışlar bende oradan ulaştım sen de sana yakın bir merkez bulabilirsin.

gelişmelere gelirsek benim bugün 10. günüm kıllar dökülmeye başladı ama hepsi dökülmüş değil zaten 15 gün demişlerdi dökülmesi için. benim kıllar yavaş uzardı eskiden de belki ondan dökülme geç olabilir diye de düşünmüyor değilim :1:

ben daha önce alexle yaptırdığım yüz bölgesi yakllaşık 3-4 katı artış olduğu için temkinli yaklaşıyorum acaba yüz için olumlu sonuç alınabilirmi bu makineyle

Mrb Bende epilasyona gidecegim su an arastirma halindeyim sanirim son teknoloji utuleme epilasyon ve hastanede yaptirmak dogrusu..

İlk seansım tüylerim çıkış noktaları beli olmadığı için kısa sürmüştü. Fazla uygulama olmamıştı. Fakat yine de koltuk atımda dökülme başladı. En azından orası için ilk seansım boşa gitmedi.
Zaten çok tüylü biri değilim. Yine de ileri seanslarda daha çok sonuç alırım inş. :)

İlk seansım tüylerim çıkış noktaları beli olmadığı için kısa sürmüştü. Fazla uygulama olmamıştı. Fakat yine de koltuk atımda dökülme başladı. En azından orası için ilk seansım boşa gitmedi.
Zaten çok tüylü biri değilim. Yine de ileri seanslarda daha çok sonuç alırım inş. :)

boşa gittiğini hiç düşünme benim ne kollarım nede üst bacağımda tüylerin çıkış noktası belli değildi ama oralarda diğer bölgeler gibi dökülüyor sadece genitalin alt bölgesi daha az döküldü bugün sordum en zorlu bölge orası olur dedi yani 15 günde dökülecek derken aslında dökülmeye başlayacağını söylemişler hakikatende öyle oldu bugün 16. gün dökülmelere devam ediyor sabırla bekliyorum

boşa gittiğini hiç düşünme benim ne kollarım nede üst bacağımda tüylerin çıkış noktası belli değildi ama oralarda diğer bölgeler gibi dökülüyor sadece genitalin alt bölgesi daha az döküldü bugün sordum en zorlu bölge orası olur dedi yani 15 günde dökülecek derken aslında dökülmeye başlayacağını söylemişler hakikatende öyle oldu bugün 16. gün dökülmelere devam ediyor sabırla bekliyorum

Seans kısa sürdü çok uygulama olmadı belki de o yüzdendir. Bakalım ben 2. seans sonrası gözlemlicem. Koltuk altım zaten azdı benim. Önemli olan alt bacak ve genital umarım sonuçlar güzel olur. :)

bende bundan 5 hafta önce soprano xl de epilasyona başladım. uzun senelerdir epilasyon yaptıran ve sonuç alamayan biri olarak şunu diyebilirim. normal epilasyon aletlerindeki kıl alımlarındada önce uygulanacak bölge jiletle alınır. bu başta insana anormal gelsede doğal bir süreç. 3 sene normal epilasyon yaptırdıktan sonra sonuç alamayınca bıraktım. şimdi sopranoya başladım. gerçekten acı olmuyor. şunu diyebilirim ama kalın kılların olduğu bölgede resmen kılların yanık kokusu geliyor insanın burnuna. uygulamadan 15 gün sonra bütün kıllar döküldü. 6 hafta arayla seansa çağırdı beni önümüzdeki hafta gidicem. ama ilk seans sonunda bile şu anda kıllarım ayva tüyüne nerdeyse yakın derecede inceldi.. seans sonraları sizleri tekrardan bilgilendiririm bayanlar :3:

Hangi sehirdesiniz acaba, ankara ise merkez bilgilerini mesaj atar misiniz

merhaba ben de bir biyolog olarak doktor arkadaşımızın söylediğine katılıyorum. fakat konu ile ilgili epeyce araştırma yaptım. normal diyot lazerden farkı hızlı,acısız ve 6 cilt rengine uygun olması galiba. Alexandrite cihaz ile daha yüzeyde ve kalın olan kıllar tahrip edilebiliyormuş. diot ise daha derindekilere yönelik. sonuçta diot yeni çıkan bir cihaz değil. soprano bir diot cihazıdır. ben de ankara'da özel bir hastanede başlayacağım. uzun vadede sonuçlarını henüz kimse bilmiyor. umarım sıkıntı çıkmaz. fakat gideceğiniz yerde doktor olmasına ve verilen fiyatlara dikkat ediniz. ben yaklaşık fiyatları söyleyeyim ama herkesin biyolojik yapısı farklıdır.muayene olmanız şart.
dudak üstü:30tl
yüz:200
Koltukaltı:60
genital:80
alt bacak:200
tüm bacak:400
ayrıca 3 seansa 1 seans hediyeymiş.
hepinize kolay gelsin:52::30:
Hangi hastaneye gidiyorsunuz, mesaj yada mail atabilir misiniz? ozoksan@yahoo.com

ya bu makine ilgilimi çekiyor ama istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde var sanırım...ben gaziantepte yaşıyorum..burda bu makineyle işlem yapan biyer olacagını sanmıyorum arastırdıgım kadarıyla..şanslısınız :(

ya bu makine ilgilimi çekiyor ama istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde var sanırım...ben gaziantepte yaşıyorum..burda bu makineyle işlem yapan biyer olacagını sanmıyorum arastırdıgım kadarıyla..şanslısınız :(

bence birçok yerde var.mesela ben mersinde yaşıyorum burda birkaç yerde var adanadada var.zaten makinenin ismini yazar googleda aratırsan hangi kliniklerde olduğunu bulabilirsin

yaptıran varmı nerde vAR bu cihaz

ben ümraniye dudullu da hekimler cerrahi tıp merkezinde yaptırdım.soprano accord ütüleme epilasyon kullanıyorlar.tek seansta bıle tuylerım hıc cıkmadı diyebilirim.cok memnunum..koltuk altı ıle baslamıstım..diğer bölgeleride bir an önce yaptırmak ıstıyorum..

Back