Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

tam olarak yer ismi vermek reklama giriyor canım istersen onu sil.ayrıca öyle tek seansla bitmesi diye bişey de olmaz hiçbir cihaz bunu başaramaz.kesinlikle inanmıyorum.en fazla biraz geç çıkar ama yinede çıkar.millet 6 seansta bile %80 diyor ne öyle 1 kerede bitti demek

lütfen banada özelden atabilirmisinizzzzzzzzzzzzzzz.şimdiden çok teşekkür ederim

bence bu biraz pahalı gibi ben koltukaltı,genital,tam bacak,göbek ve bele toplam 1500 tl verdim.6 seans gidecem.%80 bitecek garantisi verdiler çıkanlarda çok cansız olur lazer göremez dediler.eğer 6 seansta istenilen sonuç alınamazsa ücretsiz devam edecekler.yani tek tek yerine paket alırsanız belki daha ekonomik olur.bu şekilde 2000_2500 ü bulur gibi.

Bende Ankara da Soprano Ütüleme Epilasyon cihazına giriyorum 2.seansımı tamamladım kollarım ve bacaklarım için giriyorum sadece ve gerçekten acısız ve ağrısız, ilk zamanlar bu kadar ağrısız olunca etki etmez diye düşündğm ama ilk seansdan 15 gün sonra döküldü ve 6 hafta yani 2.seansımın başına kadar çıkmadı zaten çıkanlarda incelmiş ve bir hayli seyrelmişdi, tabiki 2.seansın bitmesini bekledim ve bugun 2.seansım biteli tam 5 hafta oldu ve size şunu net tecrübemden söyleyebilirim ilk başladığım günden bugüne kıllarımın yüzde 40 oranda döküldü ve bir daha çıkmadı yani şuna denk geliyor her seansda yüzde 20 gitmiş oluyor bence gayet başarılı sanırım 4. seansdan sonra ben bir daha gitme gereksinimı duymam tatmin seviyesine ulaştım şimdiden bu arada paket değil seans fiyatı anlaştım çünkü bu cihaz diğer uyduruk ıpl cihazları gbi diilmiş bencede haklılar o yüzden paket satmıyorlar bşraz pahalı ama kaliteli hzmet gğzel makina ve mutlu son inşallah. tavsite edıyorum 3.seans sonrasıda yazacağım burdan.

arkdslar daha once buraya yazdımmı bılmıorm ama bırı yardımcı olsun lutfen yaa nolur soprano dedıler alete tm acısız ama ustunde yazmıomus garıbıme gıttı bı de 23 gun oldu halen dokulme yok ya anlamadım ben bu ısı bı tek bacaklarımı tras etmısıdm onlar hıc uzamadı bıde vucuduma tekrardan atıs yapmadılar sadece yzuume yaptılar nıe acaba bu garıp deılmı yorum yapın ltfen caresız kaldm

Minecim selam bu ütüleme epilasyon tescilliymiş ve sadece soprano cihazlarında oluyormuş hatta bende araştırırkenxxxxxxx sitesinden araştırmıştım zaten web sitesi adresinden de anlayacağın gibi bir site adresi marka tescillidir dolayısı ile bu siteden cihazların resimlerini görebilirsin ve gittiğin yerde seni kandırıyolarmı anlamşı olursun ama piyasada çok taklidi olduğunu duydum dikkatli ol derim ve kliniğini de sana verdiğim web sitesinden "nereden yaptirabilirim" linkine tikla orda klinikleri yazmislar satan firma zaten guzel bir hizmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım lınk gorunmuyo ya xxx seklınde cıkmıs ozelden lınkı atarmsn yarın gıtcem oraya gıtmeden baksaydm keske( bıde kontrolde neden vucuduma deılde sadece yzuume yaptılar dıodele garıp deılmı ne dusunuosn o konuda?

Bugün 2. seansa girdim. ilk seans girdiğim makine diode'du fakat 6 saniyede bir atış yapıyodu. Bugünkü Cihaz depilight diode yani makinede öyle yazıyodu :) saniyede atış yapıyor. Bugünkü daha hızlıydı ve açıkcası bu sefer canım yandı biraz ama sonuç güzel olacaksa değer tabi o ağrıyı çekerim bir süre Koltuk altını es geçtiler bugün çünkü tahriş olmuş ve jeli sürerken bile canım acıdı:26: o yüzden aman kızlar jilete dikkat =)

cnm burası soprano accord ütüleme lazer cihazıyla ilgili başlık dolayısı ile insanlar yanlış yönlenebilir.

cnm az önce denedim msg atmayı ama bilmem kaç msga kadar atamıyormuşuz ayrıca sana yazdığım domaini ama yetkili arkadaşlar silmiş sonuçta verdiğim site bilgi amaçlı bir site idi o zmn şöyle söyliyeyim sana cnm googlea ütüleme epilasyon yaz ilk çıkan siteye tıkla orada cihazların resmi sihazların olduğu klinikler hepsi var.

Arkadaşlar diod lazer yada ütüleme o cihaza ait bir sistem değil ! sadece türkçe ütüeme epilsayon hakkı firmanın

pınar cnm ya ben dun gıttım gzllk merkezine 27 gun oldu bugun toplamda ve bacaklarmn koklerı gozukuyo sadece bcklar uzamıyo ole kaldı bı de kolda cıkmayan yerler var tek tuk okdr dıger kol altı genıtal yuzum gobek vs aynı seklde traslanmıs gıbı makınayla yapmıslardı aynı seklde uzadı dokulmede olmadı 27 gunde elıme hıc bısı gelmedı bana dıolarkı ılk seansda doklme olmayablr bıkacgun sora 2.seansm var bende doklme olmadan ben neden 2.seansa gırıyım dedım sız ne dusunuosnz gırmem doru olrmu 2.seansa....bır de makınayı sordm ozellıkle soprano xl dedıler ama 150 bnken normalde makına bız 70 bıne aldık makınanın beynını aldık sadece dedıler doru nette mesela kocaman buyuk soprano makınaları var bu kucuk ama sapı degısık bı de tm acısız ddıklerı gıbı soprano dıode ama bu da garıp geldı bana bılen varsa yardmcı olrsa bu ıkı soruma cok tsk ederm sımdıden...

cnm bak o makina soprano falan diil anlattıklarına göre google a gir ütüleme epilasyon yaz çıkan ilk siteye gir cihazın resimleri nerede kullanıldığı klinikler herşey var satıcı firma bilgilendirme amaçlı yapmış. Ben bir arkadaşımdan duymuştum izmit te yaşayan oda izmitte bir yerde soprano lazere gittiğini ama çok talep gördüğünden diğer kliniklerinden müşterilerine yalan söyleyerek bizdede soprao var dediklerini duymuştum sanırım o dediklerin ucuz çin makinaları cnm dikkat et iyi araştır bence.

sen paket fiyatı falanmı ödedin canım?eğer öyle değilse ne uğraşıyorsunki başka bir merkeze git olsun bitsin.hatta bence klinikte yaptır en doğrusu.zaten bu cihazlar genellikle hastanelerde var

ya canım toplamda 1250ye anlaştık 5 taksit 1 seansa 250 ödedim işte 2.seans da 4-5 gun sora bacaklarımın sadece koklerı gozkuo bı de kolarmda tektuk cıkmayan var doklme dıger bolgelerde yok işte28 gün olmuş ama nası olcak kı ıptl edersem 250 de boşa gitti napcm bılmıorm

ya ne bilim bana biraz saçma geldi ne öyle makinanın kendi değil beynini aldık falanpek güvenilir bir yer değil gibi geldi banasen o merkeze daha önce giden birilerini bulmaya çalış en iyi sonucu onlardan alırsın bence.tanımasan bile senansa biraz erken gidip senin gibi birileriyle karşılaşırsın belki:44:sana kesin garanti veriyorlarmı.gittiğin yer bilindik oturmuş bir kurummu?bunlar önemli çünkü öyle üç kağıtçılar varmış ki parayı kartla çekiyolarmış seanslar bitmeden merkezi kapatıp kaçıp gidiyolarmış.yada seanslardan sonuç alamayınca sizde hormonal sorun var yada tüyleriniz koyu ama kökleri açık renkmiş gibi bir sürü bahaneyle ortada bırakıyolarmış hastayı.seni üzmek istemiyorum ama işini garantiye al bence.gidip peşin peşin konuş sonra başın ağrımasın

ya ınsan guvenemıo bı de aylk 250 verıyorum baska yere gıtsem toptn alcak kesın soprano deılse makına kandırılmıs olucam buyuk ıhtımal bunların sıkayet yerı yokmu ya sıkayet etsem makınaya bu dedıler deıl dıye 1 seans yaptırdım ama bılıomsnz?

valla mavis81e katılıyorum bende belli ki başka bir cihaz ile kandırmaya çalışmışlar seni cnm yol yakınken dön daha fazla paranıda zamanınıda kaybetme ayrıca o cihazların ne olduğu belli değil sağlığınıda riske atma bence lazer sonuçta tehlikeli olabilir. sen soprano ütüleme lazer olan merkez araştır doğru düzgün klinik olsun bence bilmedğin yerlere gitme.

ya haklısınız ama bacaklarımda nokta seklınde kaldı cıkmıo demek az da olsa etkısı var ama bu makına acısız soprano olmasa baska acısız makına varmı? bı de benm bu makınanın diode soprano olmadığını net olrk bılebılcegım tlf acıp ogrenecegm bı yer varmı? bılıomsnz?

Geç gördüm kusura bakmayın

Öyle makinanın beynini falan alamazlar.ille gittiğiniz cihazın soprana olması gerekmiyor.
iyibir diod hep aynı görevi görür

lakin özellikle sormanıza rağmen ,işletmenin böyle garip cevaplar vermesi doğru değil.

benimde kendi yerim var ,bu tür cevaplar hiç etik değil.

Başka acısız diod var.Kaldı ki soprana acısız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…