ben ümraniye dudullu da hekimler cerrahi tıp merkezinde yaptırdım.soprano accord ütüleme epilasyon kullanıyorlar.tek seansta bıle tuylerım hıc cıkmadı diyebilirim.cok memnunum..koltuk altı ıle baslamıstım..diğer bölgeleride bir an önce yaptırmak ıstıyorum..
lütfen banada özelden atabilirmisinizzzzzzzzzzzzzzz.şimdiden çok teşekkür ederim
arkdslar daha once buraya yazdımmı bılmıorm ama bırı yardımcı olsun lutfen yaa nolur soprano dedıler alete tm acısız ama ustunde yazmıomus garıbıme gıttı bı de 23 gun oldu halen dokulme yok ya anlamadım ben bu ısı bı tek bacaklarımı tras etmısıdm onlar hıc uzamadı bıde vucuduma tekrardan atıs yapmadılar sadece yzuume yaptılar nıe acaba bu garıp deılmı yorum yapın ltfen caresız kaldm
Bugün 2. seansa girdim. ilk seans girdiğim makine diode'du fakat 6 saniyede bir atış yapıyodu. Bugünkü Cihaz depilight diode yani makinede öyle yazıyodu :) saniyede atış yapıyor. Bugünkü daha hızlıydı ve açıkcası bu sefer canım yandı biraz ama sonuç güzel olacaksa değer tabi o ağrıyı çekerim bir süreKoltuk altını es geçtiler bugün çünkü tahriş olmuş ve jeli sürerken bile canım acıdı:26: o yüzden aman kızlar jilete dikkat =)
canım lınk gorunmuyo ya xxx seklınde cıkmıs ozelden lınkı atarmsn yarın gıtcem oraya gıtmeden baksaydm keske( bıde kontrolde neden vucuduma deılde sadece yzuume yaptılar dıodele garıp deılmı ne dusunuosn o konuda?
Minecim selam bu ütüleme epilasyon tescilliymiş ve sadece soprano cihazlarında oluyormuş hatta bende araştırırkenxxxxxxx sitesinden araştırmıştım zaten web sitesi adresinden de anlayacağın gibi bir site adresi marka tescillidir dolayısı ile bu siteden cihazların resimlerini görebilirsin ve gittiğin yerde seni kandırıyolarmı anlamşı olursun ama piyasada çok taklidi olduğunu duydum dikkatli ol derim ve kliniğini de sana verdiğim web sitesinden "nereden yaptirabilirim" linkine tikla orda klinikleri yazmislar satan firma zaten guzel bir hizmet.
pınar cnm ya ben dun gıttım gzllk merkezine 27 gun oldu bugun toplamda ve bacaklarmn koklerı gozukuyo sadece bcklar uzamıyo ole kaldı bı de kolda cıkmayan yerler var tek tuk okdr dıger kol altı genıtal yuzum gobek vs aynı seklde traslanmıs gıbı makınayla yapmıslardı aynı seklde uzadı dokulmede olmadı 27 gunde elıme hıc bısı gelmedı bana dıolarkı ılk seansda doklme olmayablr bıkacgun sora 2.seansm var bende doklme olmadan ben neden 2.seansa gırıyım dedım sız ne dusunuosnz gırmem doru olrmu 2.seansa....bır de makınayı sordm ozellıkle soprano xl dedıler ama 150 bnken normalde makına bız 70 bıne aldık makınanın beynını aldık sadece dedıler doru nette mesela kocaman buyuk soprano makınaları var bu kucuk ama sapı degısık bı de tm acısız ddıklerı gıbı soprano dıode ama bu da garıp geldı bana bılen varsa yardmcı olrsa bu ıkı soruma cok tsk ederm sımdıden...
pınar cnm ya ben dun gıttım gzllk merkezine 27 gun oldu bugun toplamda ve bacaklarmn koklerı gozukuyo sadece bcklar uzamıyo ole kaldı bı de kolda cıkmayan yerler var tek tuk okdr dıger kol altı genıtal yuzum gobek vs aynı seklde traslanmıs gıbı makınayla yapmıslardı aynı seklde uzadı dokulmede olmadı 27 gunde elıme hıc bısı gelmedı bana dıolarkı ılk seansda doklme olmayablr bıkacgun sora 2.seansm var bende doklme olmadan ben neden 2.seansa gırıyım dedım sız ne dusunuosnz gırmem doru olrmu 2.seansa....bır de makınayı sordm ozellıkle soprano xl dedıler ama 150 bnken normalde makına bız 70 bıne aldık makınanın beynını aldık sadece dedıler doru nette mesela kocaman buyuk soprano makınaları var bu kucuk ama sapı degısık bı de tm acısız ddıklerı gıbı soprano dıode ama bu da garıp geldı bana bılen varsa yardmcı olrsa bu ıkı soruma cok tsk ederm sımdıden...
ya haklısınız ama bacaklarımda nokta seklınde kaldı cıkmıo demek az da olsa etkısı var ama bu makına acısız soprano olmasa baska acısız makına varmı? bı de benm bu makınanın diode soprano olmadığını net olrk bılebılcegım tlf acıp ogrenecegm bı yer varmı? bılıomsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?