• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ütüleme Epilasyon Teknolojisi ve Spa Accord Cihazı

ya haklısınız ama bacaklarımda nokta seklınde kaldı cıkmıo demek az da olsa etkısı var ama bu makına acısız soprano olmasa baska acısız makına varmı? bı de benm bu makınanın diode soprano olmadığını net olrk bılebılcegım tlf acıp ogrenecegm bı yer varmı? bılıomsnz?

nerede oturuyorsun cnm sen? ıstanbul ?

ıstbl haznedarda oturuyorum güngörene bhcelievlere yakn güngören dıye gecıyor cnm...ya anlamadım ben tm olrk sımdı beynını değiştrdk 70 bıne aldk normalde bu makınalar 150 bnse daha aza aldk dedıler ve sımdı bana muhsbcdn bı kagt gosterckler dıode olduguna daır ama baska anlama metodu yokmu ya:(??? bır de 2.seansımda 250 tl daha vercem 1250 tllnn 500ünü vermıs oluorm toplamda seansı brs uzadın ucretı dusurun desem sacma mı ıs bıtmeden para vermıs oluorm hakszmym?

pınar cnm ya snnde basını sısırdım k bakma cok soru sordm ama ya sey soprano acısız mı dedın ya ben hıc acı hıssetmedım:( taradı gectı vucudumu baska hangı makına olabılır bu pekı onn dısında?

ıstbl haznedarda oturuyorum güngörene bhcelievlere yakn güngören dıye gecıyor cnm...ya anlamadım ben tm olrk sımdı beynını değiştrdk 70 bıne aldk normalde bu makınalar 150 bnse daha aza aldk dedıler ve sımdı bana muhsbcdn bı kagt gosterckler dıode olduguna daır ama baska anlama metodu yokmu ya:(??? bır de 2.seansımda 250 tl daha vercem 1250 tllnn 500ünü vermıs oluorm toplamda seansı brs uzadın ucretı dusurun desem sacma mı ıs bıtmeden para vermıs oluorm hakszmym?

cnm utuleme epilasyon yaz googlea en tepede orjinal soprano ütüleme epilasyon olan kliniklerin bilgileri olan websitesine gir ordan evine yakın olan yere git o dediğin yerede gitme bir daha belli ki seni kandırıyorlar. çeşit çeşit diode var doğru ama soprano diyorsa beynini aldık yalanları atıyorsa hiç uğraşma bence.

arkdslar makınanın soprano xl olduguna dair yazılı kagıt ıstedım dıye sozlesmemı fesh edıceklerını soledıler senle ugrasamayız felan dediler acaip sinir oldum 250 tlmı gerı verın o zmn dedım sana seans yaptk 1 seans dedıler veremeyız sozlesmeyı fesh edınce karsı taraf ucret talep edemıyomuyuz ya:(

arkdslar makınanın soprano xl olduguna dair yazılı kagıt ıstedım dıye sozlesmemı fesh edıceklerını soledıler senle ugrasamayız felan dediler acaip sinir oldum 250 tlmı gerı verın o zmn dedım sana seans yaptk 1 seans dedıler veremeyız sozlesmeyı fesh edınce karsı taraf ucret talep edemıyomuyuz ya:(

cnm bence artık orayla vakit kaybetme sonuçta böyle yerle çok ülkemizde gerçek soprano ütüleme lazer ile tedavi olmak istiyorsan çok kolay bulabilirsin ama insanların neden soprano lazer adını kullanarak elindeki uyduruk cihazlarla insanları kandırdığını anlamış değilim sonuçta son zamanlarda ütüleme epilasyon öok popüler ve bu soprano lazerler sayesinde sahtekarlar istedikleri kadar uğrassınlar.

ya pekı bısı sorcam 250 tl verdım ya ben sımdı hcı dokulme yok faydasını gormedım hanı bu parayı alamazmıyım? tuketıcıler dernegı vs basvursam?

arkdslar ıpl nın acısız olan turu varmı bılıomsnz?? ben bı makınaya gırıyorum dıode dıyolar ama ıpl de olabılır acısızı varmı ıpl nın?

bugün üst bacağıma yaptırdım ütüleme diode, kesinlikle çok rahat. acı hissedilmiyor. sadece sıcaklık hissettim. masaj yaptırır gibiydi. bakalım dökülmeler ve sonrası nolucak. alex üst bacağıma pek faydası olmadı aynı çıktılar çünkü.

benimde bır kac gırısımım oldu fakat memnun kalmadım. bıraktım hemen..simdi yine arayış içindeyim..istanbulda yaptırıp da memnun olan ve tavsıye edebılecek bır yer arıyorum kızlar..

lazer epilasyon hamilelikte kullanılmıyor bunu biliyorum fakat aynı şey iğnelide de geçerlimi.... bu arada hamile değilim de uzarsa bu seanslar diye sordum...

Arkadaşlar diod yada başka bir lazer kullanıp kol tüylerinden kurtulan var mı?Ben tamamen kurtulmaktan geçtim %50 azalsa incelse ona da razıyım, benimki tam tersi siyahlaştı iyice ve kalınlaştı eskiye nazaran delireceğim.Nerden çıktı şu kol alma modası yaaa, eskiden pek alan yoktu o ayva tüyler göze batmazdı sonra yavaş yavaş almaya başladı kadınlar, almayanlar kıl yumağı gibi görünmeye başladı.Düşünün bir masada oturuyorsunuz 4 kadın var hepsinin kolu cas cavlak, seninki orman gibi görünüyor çok olmasa bile.Mecbur hissedip gidiyorsun böylece başımıza daha çok iş çıkıyor yaa

Bende ütüleme sistemiyle uygulama yaptırdım,ama sonuçları berbat,hiç memnun kalmadım aynı zamanda sağlıksızda başlığı tenle temas halinde,hiç sevmediim kesinlikle tavsiye etmemmm arkadaşlar...

Bu sistemde uygulama yaparken ,uygulayan kişi bazı bazı bölgeleri atlayabilir.yani epilasyonda zebra dediğimiz şey olabilir. o yüzden dikkat etmek lazım.

Back