- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yaptığın egoya karşılık bir düzeltmeydi sadece.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar hesabı seninki.
Bana cevap vermeden önce konularımı incelemiş olmanda ayrı bi olay.
Kurduğun cümle gerçekten hatalı,ve sırf altta kalmamak adına insanların en zayıf noktasını koz olarak kullanmakmıdır sizin değerleriniz?
Gerçekten yazık!!
İçine dert olduysa yazıyım.
Mezun oladuğumdan beri istanbulun'en iyi anadolu liseslerinden birinde sözleşmeli öğretmenim. (2 YIL)
Ve öğretmenlik olup olmama sıfatımı kpsse sınavına göre değerlendiyosan eğer gerçekten yazık sana!!
Zamanında ziraat mühendisleri sınavsız kadrolu öğretmen oldular,bölümler sınıf öğretmeni olarak atandılar..2002 sonrasında öğretmenlik diplomasına sahip "öğretmenler" yine sınava tabi tutuldular.
Onca emeğimiz,onca çabamız yetersiz kalıp birde kpss ile bizi sınamaya gerek duydular.
Ve benim bu yıl harcadığım çabanın haddi hesabı yok,niçin kadro alabilmek için.
Eğer beni sırf kadro aldım diye öğretmen göreceklerse beni yazık senin gibi düşünenlere!!!!!!
Benim gibi kpssye çalışmış herkes,yani genel kültür seviyesi had safaya gelmiş,coğrafya ,tarih,Türlçe derslerinde dersanede eğitim verecek düzeye gelmiş,Gelişim ve öğrenme pskolojisis,program,ölçme değerlendirme,rehberlik,öğrenme ilkeleri...derslerini fazlasıyla halletiği halde,çoğu öğretmenin veya insanların alan dışı olduğunu baz alarak söylüyorum,daha fazla bilgiye sahip olduğu halde atama sırası gelmeyen biçok mağdur öğretmenler adına bu yazdığınız cümleyi KINIYORUM!!
Peki sen ne oldun!!
Avukat,doktor,öğretmen..vs
Ne olduğunu bilmiyorum ama cümle kuramayan birinin seviyesini tahmin edebiliyorum!
Her ne olmuş olursan olursan benim gözümde şuan koca bi cahilsin,kurduğun bu cümleden dolayı(öğretmenlik yapamayanlar da egosunu burda tatmin ediyor) cümleniz...
yAZIK!
Aramızda bir münakaşa yoktu.
Siz anldıysanız anlatın bu cümlenin anlamını bana.
Ben anlayamadığım için ve alakasız bir yorum olduğu için sadece anlatım hatası yazdığını söyledim.
Yani o cümlenin anlaşılmadığını.
Ama arkadaş üşenmemeiş,konularımı araştırıp açık aramış.
Ve atanamamış kadro bekleyen öğretmen olduğumu öğrenmiş tak cevabı yapıştırıyor kendince,bana göre acizce!
Cevap verme hakkı doğuyor banada.
Ben resim öğretmeniyim.
Yazım hatası vs ben arkadaşta böyle bir açık aramaya çalışmadım.Sandığınız gibi.
Neyse konu daha fazla dağılmasın...
Şöyle bi farkettimde aslında amacım kimsede açık aramak değil=)
İmlayada takılmıyorum ben sadece anlatım bozukluklarına takılıyorum..
Sanırım bu sıcaklarda,odama kapalı kalmak,ve hala ders çalışıyor olmak başıma vurdu=)
Testlerde açık arayarak bu hale geldim galiba=)
Biraz dozu kaçırıdım haklısınız=)
Sizde beni anlayın=)
Bu sıcaklarda hala devamlı olarak soru çözüyorum.
Sistemin vermiş olduğu bir kazanım,ne güzel konuya odaklanmaktan çok açık arıyorum=)
Aslında ben sadece insanların kendilerini anlatamamasından şıkayetçi oluyorum.
Ama bunu fazla abarttığımı gördüm,dediğim gibi zor bi sınava hazırlanıyorum ve tek mola yerim burası,girip çıkıyorum aralarda bakıyorum=)
7 temmuzdan sonra daha ılımlı yorumlar gelir benden
Pusuya yatmış değilim,sistemin hatası=)
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
Sizin nasıl bir cürrettiniz var ise birisini uyarıp cevabınızı alınca karşınızdakini cahillikle,aptallıkla,suçlayabiliyorsunuz.
Siz kimsiniz kuzum derdiniz nedir ?
Sizin sınav stresini biz burada çekmek zorunda mıyız ?
Babanızın çiftliği mi burası,bende sizin girdiğiniz sınava gireceğim.
Gecem gündüzüm karıştı son vakitlerde kendi kendime konuşmaya sebepsiz ağlamaya vs başladım.
Ne yapayım buraya gelip insanları öğrendiğim bilgilerle mi sınayayım ?
Tarih,matematik testi mi yapayım kk hanımlarına,kendinize gelin.
Ne yazdığım cümle ne kendimi ifade etme şeklim sizi zerre kadar ilgilendirmez.
Haddinizi bilin.
Yazdığınız metinde onlarca kural hatası var bende bunları çıkarıp sizi rezil mi etmeliyim ?
Siz hangi hakla hangi sıfatla bana cahil diyebilirsiniz ne gibi bir hakkınız var buna ,neyin tatmini bu?
Madem bu kadar anlatım bozukluğu fantaziniz var tavsiyem alınız türkçe kpss kitabınızı anlatım bozuklukları testini çözünüz,nasıl fikir?
Ne konularınızı bilirim ne mesleğinizi..
İnanmıyorsanız profilinize bakın tek bir kez ziyaret etmiş miyim?
Veya bir yöneticiye danışın onlarda bilgi verir..
Ama kafam çalışır artık burada insanların neyi temsil ettiğini biliyorum ,hissedebiliyorum az çok.
Sizin ki öğretmen olamamış birinin forumda başöğretmencilik oynmasıydı,bugün kurbanınız bendm yarın bir başkası...
Dediğim gibi aynı sınava bende gireceğim benim canımı sıkmaya moralimi bozmaya ne hakkınız var ?
Size cevap verme hakkı doğmuyor,cımbızla mesajımı alarak yazdığınız mesajın cevabını aldınız bitti.
Oturup cevabınızı düşünün,bir daha yapmayayım haddimi aşıyorum galiba demeniz kafii..
İnsanlara hakaret etip,aptal cahil aciz dedikten sonra ders çalışıyorum başıma vurdu diyemezsiniz.
Madem bir öğretmen adayısınız yanlışınızı da gördünüz özrünüzü dileyeceksiniz.
Ama nerde yine sizi mazur görmeliyiz sınavınız var,sizin gibi 1000000 kişi girecek sınava dönüp bakın kaçı aynısını yapıyor
Size hakkımı helal etmiyorum bana ettiğiniz hakaretlerden dolayı,bunu sınavda almam gerekirse madem sizin için önemli orada almak isterim.
Beni üzmeye kırmaya hakkınız yok.
Hemde dururpdururken çocuk gibi biz sizin ananız babanız sevgiliniz değiliz gidip stresiniz dağda bayırda parkta atın yürüyüş yapın.
Çıldırmamak elde değil yahu.
Siz kimsiniz ya,nesiniz beni nereden tanıyorsunuz kendimi ifade edip etmemen sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.
Sizin benden daha önemli başka bir işiniz yok mu ?
Siz çok mu güzel ifade ediyorsunuz kendinizi,4 yıl oldu bu forumdayım bu kadar hadsizlik kendini bilmemezlik görmedim.
Pes..
Hem hakaret et hem hala kendini ifade edemiyor de,bu kadar rahatlık olmaz yemin ederim.
Tekrar ediyorum size hakkımı helal etmiyorum ve inşallah o sınavda alırım bu hakkımı.
Derins aldığın ilk iletinin sonunu okumamışım.Yazım hatası buldum cvp.yazayım derken sonunu okumamışım.
Durumaya resmen hakaret etmişsiniz, asıl buna yazık ! Dünkü msj.ımı geri alıyorum.
Bu taraf tutma olayı nedir?
Benim sizinle herhangi bir atışmam yada size söylediğim herhangi kırıcı bir cümlem olmadığı halde neden üzerime bu kadar çok gelip,benimle münakaşa etmek adına böyle uğraşıyorsunuz?
Hakaret etmedim ben kimseye. Buyrun o zaman yazılanları tekrarlayalım.
Arkadaş benim en zayıf noktamdan vuruyo,
"öğretmen olamayanlarda burada egosunu tatmin ediyor" diyor.
Ve bu lafı duyduğum anın vermiş olduğu pskolojiyle cevap yazıyorum.
Onun söylemiş olduğu söz hakaret değilmidir.
Tüm atanamamış öğretmenlere!
Ve ben ona sırf "siz hangi meslekte olursanız olun,atanamamış bir öğretmen olarak bana cümleyi kurduğunuz için cahilsiniz benim gözümde"
dediğim için ben hakarette bulunmuş oluyorum yani.
Peki ben durup dudurken mi demişim o lafı
Bende dün söylediklerimi geri alıyorum!
Siz haklı haksız ayırt etmek yerine,ıkı kişi arasındaki münkaşayı dahada derinleştiriyosunuz.
sanalda olsa karşınızdakiler gerçek!
Artık ne kırmak,nede kırılmak istiyorum.
Sizin yazmış olduğunuz konuda artık bulunmak dahi istemiyorum.Dün incelik gösterdim size karşı karşılığı böyle olmalıydı değilmi,benim sorunum bana o cümleyi yazanla idi.Yani iki kişi arasında olan problem.
Karışmak,cevap vermek,yada ortalığı kızıştırmak size düşmez artık.
Arkadaşım bazı dediklerinde haklısın, taraf tutma, bel altı vurma vs. çok olur buralarda, ancak dünden beri okuyorum, patladım yahu, madem bir eleştiri yapacaksın Türkçe'yle ilgili, en azından soru anlamındaki mi eklerini ve dahi anlamındaki de eklerini ayrı yaz. Amacım seninle veya kimseyle tartışmaya girmek değil sadece sen nasıl anlatım bozukluğundan rahatsız oluyorsan bazı insanlar da bu eklerin bitişik yazılmasına sinir oluyor ama ayıp olmasın diye ses etmiyor. Bunu bil istedim.
Ayrıca normalde foruma yazarken büyük küçük harf, noktalama işareterine falan dikkat etmem ama seni uyarırken düzgün yazmak istedim.![]()
Dün sizde benim kalbimi çok kırdınız.
Dün bana sadece ne alakası var deseydiniz sizden özür dilerdim,haklısınız derdim.
Ama su zor gunlerdimde en zayıf noktamdan vurdunuz.
Ve inanın sizi tanımadgım halde buna kırıldım.
Öğretmenlik mesleğiyle ilgili yazdıklarınızdan dolayı bence siz özür dilemelisiniz.
Neyse madem ikimizde sınava giricez allah yardımcımız olsun.
Yazım hataları veya anlatım bozuklukları vs...değil derdim inan.
Daha fazla kalp kırmaya gerek yok..
Ben o cümleyi kurduğunuz için size o kelimeyi söyledim.
Daha falza büyümesin..
Kendi adıma yinede kusura bakmayın.
İkimizede yakışmayacak şekilde hakaretlerde bulunmayalım.
Dün sizde benim kalbimi çok kırdınız.
Dün bana sadece ne alakası var deseydiniz sizden özür dilerdim,haklısınız derdim.
Ama su zor gunlerdimde en zayıf noktamdan vurdunuz.
Ve inanın sizi tanımadgım halde buna kırıldım.
Öğretmenlik mesleğiyle ilgili yazdıklarınızdan dolayı bence siz özür dilemelisiniz.
Neyse madem ikimizde sınava giricez allah yardımcımız olsun.
Yazım hataları veya anlatım bozuklukları vs...değil derdim inan.
Daha fazla kalp kırmaya gerek yok..
Ben o cümleyi kurduğunuz için size o kelimeyi söyledim.
Daha falza büyümesin..
Kendi adıma yinede kusura bakmayın.
İkimizede yakışmayacak şekilde hakaretlerde bulunmayalım.
Ek olarak yazıyorum;
Hesap sorar nitelikte konuşmuşsunuz,ben sizi rezil etmek adına hiçbirşey yapmadım,
Keşke sizde o kadar yazmak yerine,benim niçin o cümleleri yazdığımı anlayıp,hatanızı kamufle etmeye çalışmasaydınız.
Durumaya sanırım hayatınızın ilk sıkıntılı dönemini yaşıyorsunuz.
Sanırım hayatınız boyunca karşınızdakine atıp tuttunuz onlar da öyle sakince izledi.
Etki-tepki nedir bilir misiniz ?
Konuyla alakasız bir şekilde beni uyardınız,eğer istedeydiniz bunu özel mesaj yoluyla da yapardınız ama bu yolu seçtiniz.
Sebebini anlıyorum işte tam da anladığım şeyi yazdım size.
Öğretmenlik yapamadığınız için egonuzu tatmin ediyorsunuz dedim.
Can acıtıcı mı ? Evet acıtıcı katılıyorum.. Bilmeden yazdım ama tam yerine gitmiş.
Peki siz sakince sessizce konuyu okuyordunuz da heyy durumaya öğretmen olamadın mı ?? diyerek durupdururken mi yazdım bu mesajı?
Hayır uyarınız üstüne yazdım konuyu başladan ve bence sınırlarınız aşan sizdiniz bende cevap verdim.
Cevap verme hakkımı kullandım buna bile o kadar şaşırdınız ki bana cahil ve aciz dediniz.
Bunları yazarken nasıl bir ruh hali içinde olduğunuzu düşündükçe inanın ben size daha çok üzülüyorum bugün.
Bana aciz derken aslında içinizde kendinizi aciz hissediyordunuz atanamadığınız için tam da yaranıza tuz basmıştım.
Evet şık değil ama birisine bir laf söylüyorsanız karşınızdakinin aptal olmadığını size bir cevap vereceğini de hesaplamalısınız.
Tekrar söylüyorum ne konunuzu bilirim ne sizi tanırım yalnız tahlillerim iyidir,bundan eminim.
Forumda gayrı ahlaki,türkçeyi rezil kepaze eden onlarca yüzlerce insan varken beni seçmeniz cidden manidar.
İşte tam bu yüzden kin duymuyorum çünkü biliyorum ki ben anlık bir kurbandım.
Bir blog yazıyorum dört yıldır,okuyucusu günlük hiti de oldukça fazladır.
Hali hazırdan sınav yüzünden yazmamama rağmen halen okunur.
Sizce beni okuyan binlerce insan aptal mıdır,hiçkimsenin sizin kadar bilgisi yok mudur?
Hava sıcak,kafam çok dolu ama öğretmenlik mesleğine hakaret ettiğim noktayı bulup bana gösterip beni yöneticiye şikayet etmenizi rica edeceğim.
Ben hangi satırda ne zaman öğretmenlik mesleğine hakaret etmişim ?
Canınızı yakmak istemiş olabilirim bende insanım evliya değilim,biri canımı hiç beklemediğim anda haddini sınırını aşarak yakarsa bende onun canını yakarım.
Size verilen tepkilerin abartılı olduğunu düşünüp hala kendi hatalarınızı görmüyor,ama çok hassasım falan diyorsunuz.
Telafi edilemez bir hata yaptığımı ,uyarılmam gerektiği düşünmüyorum.
Kimsenin buna yetkisi ve hakkı yok,kaldı ki hakaretlerinizi görmezden gelmeye çalışıyorum.
Ama hala hazmedemiyorum ne hakla cahil diyebiliyorsunuz bunu yazarken nasıl rahat ediyorsunuz ?
Kendinize bunu nasıl yediriyorsunuz bana cahil aciz bir şey olamamış diyen sizken hala tepkiler abartıldı diyorsunuz.
Tepkiler gayet yerinde inanın az bile,ben şahsen kendimi hala tutuyorum yanlış bir şey yazmamak için.
Forumda imla,noktalama,devrik cümle,anlatım bozukluğu ne var düzeltin beni katiyyen ilgilendirmez.
Ama bundan sonra şahsım hakkında tek kelime etmeyin.
Rica etmiyorum ,ikaz ediyorum.
Sınav hakkında iyi dilekleriniz için teşekkürler,dilerim Allah herkese emeklerinin karşığını ve hayallerini verir.
Yok bir de hesap sormasaydım bana cahil aciz diyen birine haklısın tatlım mı deseydim :)
Durumaya sende amiyane tabirle kayış kopmuş,,,
Benim de psikolojimi bozma Allah aşkına birine laf edersen laf bulursun öğreten olmadı mı hiç sana?
Senden alacağım bir ders vs yok ,çık bu psikolojiden.
Neyi kamufule edeceğim Allah aşkına adam öldürmüşüm gibi davranıyorsun.
Durumaya cidden bu psikolojiyle sınava girme,gerçekten üzüldüm haline.
Gencecik insanlar ne hale geliyor sınav yüzünden..
Bana ayıracağın vakti kendine ayır,ne bileyim sevdiklerine ayır.
Ya da bilmiyorum yoyo falan al,kum torbası al,ne bileyim benim üstümde rahatlama.
Anlayışlı olmaya çalışıyorum ama patlamama çok az kaldı.
Yok bir de hesap sormasaydım bana cahil aciz diyen birine haklısın tatlım mı deseydim :)
Benim de psikolojimi bozma Allah aşkına birine laf edersen laf bulursun öğreten olmadı mı hiç sana?
Ya da bilmiyorum yoyo falan al,kum torbası al,ne bileyim benim üstümde rahatlama.
zenginlerin kavga sebepleri bile başka![]()