Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler.
En azından benimki öyle bende kireçli sarı leke bırakan ütü kullanacağım.
Mantık hatası var konuda.
[ı]arkadaş 200 m az bir para mı eşinizin sinirlenmesi gayet normal.bunun illa ki evveliyatı vardır durduk yere demez sanırım o kadar para verip alıyorum bir kere de gömlek gidiyor diye.erkek diye titiz olamaz mı ? Ben cidden bazı arkadaşları anlamıyorum ne demek ya sizi kaça tuttu ne demek? Ne kadar ayıp bir şey bu, sen nasıl hiç tanımadığın birine bu şekil de yazarsın .neyini tatmin etmeye çalışıyorsun karşındakine hakaret ederek .istediğini söyleyen istemediğini işitir.azıcık tartın sözlerinizi.[/ı]
Arkadaş 200 m az bir para mı eşinizin sinirlenmesi gayet normal.Bunun illa ki evveliyatı vardır durduk yere demez sanırım o kadar para verip alıyorum bir kere de gömlek gidiyor diye.Erkek diye titiz olamaz mı ? Ben cidden bazı arkadaşları anlamıyorum ne demek ya sizi kaça tuttu ne demek? Ne kadar ayıp bir şey bu, sen nasıl hiç tanımadığın birine bu şekil de yazarsın .Neyini tatmin etmeye çalışıyorsun karşındakine hakaret ederek .İstediğini söyleyen istemediğini işitir.Azıcık tartın sözlerinizi.
"Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler."
Bu cümledede anlatım hatası var.
Eee konuyla alakası ne ?
Öğretmenlik yapamayanlar egolarını burada tatmin ediyor.
Senin yaptığın egoya karşılık bir düzeltmeydi sadece.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar hesabı seninki.
Bana cevap vermeden önce konularımı incelemiş olmanda ayrı bi olay.
Kurduğun cümle gerçekten hatalı,ve sırf altta kalmamak adına insanların en zayıf noktasını koz olarak kullanmakmıdır sizin değerleriniz?
Gerçekten yazık!!
İçine dert olduysa yazıyım.
Mezun oladuğumdan beri istanbulun'en iyi anadolu liseslerinden birinde sözleşmeli öğretmenim. (2 YIL)
Ve öğretmenlik olup olmama sıfatımı kpsse sınavına göre değerlendiyosan eğer gerçekten yazık sana!!
Zamanında ziraat mühendisleri sınavsız kadrolu öğretmen oldular,bölümler sınıf öğretmeni olarak atandılar..2002 sonrasında öğretmenlik diplomasına sahip "öğretmenler" yine sınava tabi tutuldular.
Onca emeğimiz,onca çabamız yetersiz kalıp birde kpss ile bizi sınamaya gerek duydular.
Ve benim bu yıl harcadığım çabanın haddi hesabı yok,niçin kadro alabilmek için.
Eğer beni sırf kadro aldım diye öğretmen göreceklerse beni yazık senin gibi düşünenlere!!!!!!
Benim gibi kpssye çalışmış herkes,yani genel kültür seviyesi had safaya gelmiş,coğrafya ,tarih,Türlçe derslerinde dersanede eğitim verecek düzeye gelmiş,Gelişim ve öğrenme pskolojisis,program,ölçme değerlendirme,rehberlik,öğrenme ilkeleri...derslerini fazlasıyla halletiği halde,çoğu öğretmenin veya insanların alan dışı olduğunu baz alarak söylüyorum,daha fazla bilgiye sahip olduğu halde atama sırası gelmeyen biçok mağdur öğretmenler adına bu yazdığınız cümleyi KINIYORUM!!
Peki sen ne oldun!!
Avukat,doktor,öğretmen..vs
Ne olduğunu bilmiyorum ama cümle kuramayan birinin seviyesini tahmin edebiliyorum!
Her ne olmuş olursan olursan benim gözümde şuan koca bi cahilsin,kurduğun bu cümleden dolayı(öğretmenlik yapamayanlar da egosunu burda tatmin ediyor) cümleniz...
yAZIK!
Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler.
En azından benimki öyle bende kireçli sarı leke bırakan ütü kullanacağım.
Mantık hatası var konuda.
Aramızda bir münakaşa yoktu.
Siz anldıysanız anlatın bu cümlenin anlamını bana.
Ben anlayamadığım için ve alakasız bir yorum olduğu için sadece anlatım hatası yazdığını söyledim.
Yani o cümlenin anlaşılmadığını.
Ama arkadaş üşenmemeiş,konularımı araştırıp açık aramış.
Ve atanamamış kadro bekleyen öğretmen olduğumu öğrenmiş tak cevabı yapıştırıyor kendince,bana göre acizce!
Cevap verme hakkı doğuyor banada.
Ben resim öğretmeniyim.
Yazım hatası vs ben arkadaşta böyle bir açık aramaya çalışmadım.Sandığınız gibi.
Neyse konu daha fazla dağılmasın...
İçine dert olduysa yazıyım.