ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
Ütü yüzünden yıkılacak yuvanın köküne kibrit suyunu ben döker, çakmağıda bizzat ben çakarım. Eşin sana yap diyemez ancak rica edebilir. Beğenmiyorsa kendisi yapsın:KK59:

aman veerrr ütücüye ben öyle yapıyorum parça başı 1,5 tl ohhh süper zaten vaktim ütü yapmaya kalmıyor ütücüye veriyoruz...

Back