Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.
Durumaya ben asla taraf tutmam.Burada ki kimseyi tanımıyorum.Hakarete tahammulum yok, bu yüzden o msj.ı yazdım.
Daha öncede bir çok defa bir çok hakarete karşı tavrımı koymuşumdur ortaya.
Benim msj.ım ortalığı kızıştıracak bir durum taşımıyor.
bir gömleğe 200 lira veren adam bi zahmet beğenmiyorsa ütülemeye versin
sizi kaça tuttu bu arada eş değil de ütücü olarak
Allahım bana uygun gördüğün eş için şükürler olsun diyor tavsiyemi söylüorum.philips azurun en son çıkanları süper
delongi ütünüzü hala kullanıyor musunuz ?buhar kazanlı ütüm deloongı cok memnunum tefal alıcaktım ama uyardılar artık parçaları çinden gelıyormus delongı aldım
ejderha gibi buhar üfürüyo resmen yanlış bile üyülesen ıslatmadan düzeltebılırsın
ama cidden kızlar haklı abartmıs eşiniz verın utucuye 1 tl ye 1 parcayı ütülüyolar aklını size takmasın
Kesinlikle Philips üstüne ütü tanımam
Ha bu arada çok titizse versin utuletmeye jilet gibi yapıyorlar
Yoksa da bi zahmet kendi utuleyiversin![]()