ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

Yazayım olmalı.Yazım hatası var anlamadım yazdıklarınızı.

''Önce siz anlatmayı bilmelisiniz ki bende okuduklarımdan anlayıp size yardımcı olayım. ''

Bu cümleyi hemen hemen her yerde yazıyorsunuz.Bu forumda en son yapacağım şeyi yaptırdınız bana ama artık dayanamadım.

Yeter lütfen, her konuyu bu şekilde dağıtmayın.

sende bu şekilde cevap verdiysen durum vahim :1:

konu dışı ama sende çok sakinsin yaa:17:

Son düzenleme:
yine durumaya ve gine türkçe dersi verme talaşesi ? şaşmadım ,,

Editlemeden edit mesajım: :) Yine Durumaya ve yine Türkçe dersi verme telaşı. Şaşırmadım.

Hocam buradaki "gine" "Papua Yeni Gine" mi :D

sende bu şekilde cevap verdiysen durum vahim :1:

konu dışı ama sende çok sakinsin yaa:17:

Bu sakinliğim normal yaşamımda başıma bela. :)

Kırmaktan çok korkuyorum ama her defasında ya konu sahibine ya da yorum yapan birine imla ile ilgili yorumlar yapıyor Durumaya.
Bu yüzden dayanamadım..

Psikolojim bozulacak Durumaya ve Durumaya gibi dürekli bu konuyu eleştiren üyeler yüzünden.
Noktayı unuttuğumda gözüme uyku girmez sonra. :)

Bu sakinliğim normal yaşamımda başıma bela. :)

Kırmaktan çok korkuyorum ama her defasında ya konu sahibine ya da yorum yapan birine imla ile ilgili yorumlar yapıyor Durumaya.
Bu yüzden dayanamadım..

Psikolojim bozulacak Durumaya ve Durumaya gibi dürekli bu konuyu eleştiren üyeler yüzünden.
Noktayı unuttuğumda gözüme uyku girmez sonra. :)

sakin olmadığım için merak ettim o yüzden :34:

sürekli demek istedin galiba :9:

bulaşıcı sanırım :18:

sakin olmadığım için merak ettim o yüzden :34:

sürekli demek istedin galiba :9:

bulaşıcı sanırım :18:

:1: Evet öyle demek istemişim. Okurken farkettim ama değiştirmedim. Okuyunca komik oluyor ama dürekli. :)

Akşama yemeğe 14-15 kişilik misafirim var hala oturuyorum. Elmayra'nın dediği gibi kafamı tost yapacak eşim. :)

Yazayım olmalı.Yazım hatası var anlamadım yazdıklarınızı.

''Önce siz anlatmayı bilmelisiniz ki bende okuduklarımdan anlayıp size yardımcı olayım. ''

Bu cümleyi hemen hemen her yerde yazıyorsunuz.Bu forumda en son yapacağım şeyi yaptırdınız bana ama artık dayanamadım.

Yeter lütfen, her konuyu bu şekilde dağıtmayın.

Şöyle bi farkettimde aslında amacım kimsede açık aramak değil=)
İmlayada takılmıyorum ben sadece anlatım bozukluklarına takılıyorum..
Sanırım bu sıcaklarda,odama kapalı kalmak,ve hala ders çalışıyor olmak başıma vurdu=)
Testlerde açık arayarak bu hale geldim galiba=)
Biraz dozu kaçırıdım haklısınız=)

:1: Evet öyle demek istemişim. Okurken farkettim ama değiştirmedim. Okuyunca komik oluyor ama dürekli. :)

Akşama yemeğe 14-15 kişilik misafirim var hala oturuyorum. Elmayra'nın dediği gibi kafamı tost yapacak eşim. :)

sakin olduğunu nasılda belli

1.si bana 15 kişilik misafir zor gelir

2.si hadi geldi diyelim burada böyle oturamazdım :1:

daha kötüsü ütü de basabilir :9:

kolay gelsin :34:

Yazmayayım yazmayayım diyorum yine tutamıyorum kendimi.

Nasıl alakasız bir yorum yahu, asıl sizin yorumunuz alakasız, sanki pusuya yatmışsınız acık arıyorsunuz. laptoptan yazmıştır, dokunmatik panelle imleç kaymıştır cümleler karışmıştır, ben ne demek istediğini gayet güzel anladım cünkü.

bknz; Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak, bende kireçli sarı leke bırakan ütü kullanacağım; ki bir giydiklerini diğer gün giymezler; en azından benimki öyle

Mantık hatası var konuda.

Sizde beni anlayın=)
Bu sıcaklarda hala devamlı olarak soru çözüyorum.
Sistemin vermiş olduğu bir kazanım,ne güzel konuya odaklanmaktan çok açık arıyorum=)
Aslında ben sadece insanların kendilerini anlatamamasından şıkayetçi oluyorum.
Ama bunu fazla abarttığımı gördüm,dediğim gibi zor bi sınava hazırlanıyorum ve tek mola yerim burası,girip çıkıyorum aralarda bakıyorum=)
7 temmuzdan sonra daha ılımlı yorumlar gelir benden;)
Pusuya yatmış değilim,sistemin hatası=)

Son düzenleyen: Moderatör:
sakin olduğunu nasılda belli

1.si bana 15 kişilik misafir zor gelir

2.si hadi geldi diyelim burada böyle oturamazdım :1:

daha kötüsü ütü de basabilir :9:

kolay gelsin :34:

:) Şiddete hayır. :)) Şimdi dün temizliğimi yaptım, bugun sadece yemek kaldı.Onuda hallederim herhalde diye fazla özgüvenli davranıyorum.Sonum iyi olsun. :)

Bu ekip sayısı az bile. Eşimin ailesi çok kalabalık ve haftada bir bazen iki kere bu şekilde hatta daha fazlasını ağırlıyorum.
Bu gelen ekibinde en azından iki kişisi yatılı kalıyor bir iki gün.
İşimin yarım gün olması biraz rahatlatıyor beni.

Şöyle bi farkettimde aslında amacım kimsede açık aramak değil=)
İmlayada takılmıyorum ben sadece anlatım bozukluklarına takılıyorum..
Sanırım bu sıcaklarda,odama kapalı kalmak,ve hala ders çalışıyor olmak başıma vurdu=)
Testlerde açık arayarak bu hale geldim galiba=)
Biraz dozu kaçırıdım haklısınız=)

Tamda ben yazınca mı vazgeçtiniz polemiğe girmekten, bu haksızlık ama.. Arka arkaya laf dalaşına girseydik vakit geçerdi. :))

Mesajınızdaki olgunluğunuzdan dolayı teşekkür ederim.Allah kolaylık versin derslerinizde.

:) Şiddete hayır. :)) Şimdi dün temizliğimi yaptım, bugun sadece yemek kaldı.Onuda hallederim herhalde diye fazla özgüvenli davranıyorum.Sonum iyi olsun. :)

Bu ekip sayısı az bile. Eşimin ailesi çok kalabalık ve haftada bir bazen iki kere bu şekilde hatta daha fazlasını ağırlıyorum.

kendınızle ılgılı bıseyler anlatmazdınız hıc.evlendıkten sonra anlatmaya basladınız.bu degısıklık guzel oldu.aksam ıcın planlar hazırsa pısırmek kolay olur

Tamda ben yazınca mı vazgeçtiniz polemiğe girmekten, bu haksızlık ama.. Arka arkaya laf dalaşına girseydik vakit geçerdi. :))

Mesajınızdaki olgunluğunuzdan dolayı teşekkür ederim.Allah kolaylık versin derslerinizde.

Bu forumda yorumlarını beğendiklerimdensin.
Ve yorumlarını kale aldıklarımdansın.Elbette sen söyleyince şöyle bi yokladım kendimi.
Kesinlikle bu açık aramak değilde böyle hataların gözüme çarpası,soru çöze çöze oldu sanırım bu.
Kimse dört dörtlük değil ki zaten
Neyse daha dikkatli olucam yada beni 7 tammuza kadar idare edin=)=)

"Arka arkaya laf dalaşına girseydik vakit geçerdi. :))"
Bu sıcakta çok iyi gelirdi valla niye uzatmadımki ben şimdi=)
Bu arada teşekkür ederim,akşamki misafirleriniz içinde size kolay gelsin,allah yardımcınız olsun=)

Son düzenleyen: Moderatör:
kendınızle ılgılı bıseyler anlatmazdınız hıc.evlendıkten sonra anlatmaya basladınız.bu degısıklık guzel oldu.aksam ıcın planlar hazırsa pısırmek kolay olur

:) Nasıl farketmişsiniz. Aslında hala anlatamıyorum ama böyle sohbetler olunca konuşuluyor sanıyorum. :)

Şöyleki, sadece yemek yapmak ve masayı hazırlamam kaldı. Bunun dışında balkonu yıkayacağım ve mutfağı sileceğim.
Bu yüzden yetişir diye düşünüyorum.Birde sürekli ağırlayınca misafir pratik olmaya başlıyor insan.

İnşallah :16:

misafiri seviyorum ama çok panik oluyorum :18:

ödüm kopuyor birşeyler ters gidecek diye

sende bu özgüven varken bütün kk yı bile ağırlarsın :56:

İnşallah :16:

misafiri seviyorum ama çok panik oluyorum :18:

ödüm kopuyor birşeyler ters gidecek diye

sende bu özgüven varken bütün kk yı bile ağırlarsın :56:

Teşekkür ederim güzel düşüncen için. :38: Ben birşeylerin ters gitmesinden endişe etmiyorum hiç.Giderse gider çok düşünmem.
İnsanlık hali ve gün değişimi bir çok nedeni olabilir aksiliklerin.
Ortam neşeli ve karşılama güler yüzlü olduktan sonra gerisi teferruat kalıyor diye düşünüyorum.

:) Nasıl farketmişsiniz. Aslında hala anlatamıyorum ama böyle sohbetler olunca konuşuluyor sanıyorum. :)

Şöyleki, sadece yemek yapmak ve masayı hazırlamam kaldı. Bunun dışında balkonu yıkayacağım ve mutfağı sileceğim.
Bu yüzden yetişir diye düşünüyorum.Birde sürekli ağırlayınca misafir pratik olmaya başlıyor insan.

yetısıs yetısır.bızım gıbı kadınların elınden hıcbırsey kurtulamaz

Bu forumda yorumlarını beğendiklerimdensin.
Ve yorumlarını kale aldıklarımdansın.Elbette sen söyleyince şöyle bi yokladım kendimi.
Kesinlikle bu açık aramak değilde böyle hataların gözüme çarpası,soru çöze çöze oldu sanırım bu.
Kimse dört dörtlük değil ki zaten
Neyse daha dikkatli olucam yada beni 7 tammuza kadar idare edin=)=)

"Arka arkaya laf dalaşına girseydik vakit geçerdi. :))"
Bu sıcakta çok iyi gelirdi valla niye uzatmadımki ben şimdi=)
Bu arada teşekkür ederim,akşamki misafirleriniz içinde size kolay gelsin,allah yardımcınız olsun=)

Şimdi daha bir utandırdınız beni.. Naif düşünceniz için çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Teşekkür ederim güzel düşüncen için. :38: Ben birşeylerin ters gitmesinden endişe etmiyorum hiç.Giderse gider çok düşünmem.
İnsanlık hali ve gün değişimi bir çok nedeni olabilir aksiliklerin.
Ortam neşeli ve karşılama güler yüzlü olduktan sonra gerisi teferruat kalıyor diye düşünüyorum.

rica ederim :16:

elimde değil panik oluyorum :18:

belki zamanla aşarım bende

Sizde beni anlayın=)
Bu sıcaklarda hala devamlı olarak soru çözüyorum.
Sistemin vermiş olduğu bir kazanım,ne güzel konuya odaklanmaktan çok açık arıyorum=)
Aslında ben sadece insanların kendilerini anlatamamasından şıkayetçi oluyorum.
Ama bunu fazla abarttığımı gördüm,dediğim gibi zor bi sınava hazırlanıyorum ve tek mola yerim burası,girip çıkıyorum aralarda bakıyorum=)
7 temmuzdan sonra daha ılımlı yorumlar gelir benden;)
Pusuya yatmış değilim,sistemin hatası=)

Tamam :) anlaşıldı, biz de senin üstüne cok geldik :)

Back