ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

tefalin buhar jeneratörlü ütülerinden dene istersen , ya da yıkama ve ütüleme için kuru temizlemeye versin kıyafetlerini madem bu kadar para sorun değil ama evliliğiniz tehlikeye girecek kadar önemli konu. kuru temizleme hata yapsa da ondan çıkarırsınız parasını

Arkadaş 200 m az bir para mı eşinizin sinirlenmesi gayet normal.Bunun illa ki evveliyatı vardır durduk yere demez sanırım o kadar para verip alıyorum bir kere de gömlek gidiyor diye.Erkek diye titiz olamaz mı ? Ben cidden bazı arkadaşları anlamıyorum ne demek ya sizi kaça tuttu ne demek? Ne kadar ayıp bir şey bu, sen nasıl hiç tanımadığın birine bu şekil de yazarsın .Neyini tatmin etmeye çalışıyorsun karşındakine hakaret ederek .İstediğini söyleyen istemediğini işitir.Azıcık tartın sözlerinizi.

sorun eşiniz değil de ütü markası mı
hiç zahmete girme, sonuç yine aynı olacaktır..
kendisi alsın diliyorsa..

Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler.
En azından benimki öyle bende kireçli sarı leke bırakan ütü kullanacağım.
Mantık hatası var konuda.

Söyleyin padişah oğluna bir gömleğe 200 lira verebiliyorsa az yesinde kendine bir de son ütücü tutsun madem beğenmiyor.

Yuva yıkılacak derecede ütü problem olurmu bencede beyenmiyorsa ya kendisi ütülesin
yada ütücüye gönderin kafanız rahat olur en azından beyenmeyecek derdiniz olmaz

Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler.

"Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak ki bir giydiklerini diğer gün giymezler."

Bu cümledede anlatım hatası var.

Benim babam da titizdir mesela beğenmez kimsenin ütülemesini alır bütün gömleklerini, pantolonlarını kendi ütüler annem de bizimkileri ütüler. Beğenmeyen adam kendi ütüleyecek .

canım sen hangi ütüyü alırsan al kocanın bu tavırları değişmez, bu seferde çamaşır makinasına bahane bulur,

deterjanlara bahane bulur...bu nasıl mantık ya Allah yardım etsin sana.

benim eşiminde bütün gömlekleri marka,kıyafet konusunda çokta titizdir

leke yaptığım, makinada küçülttüğüm gömlekleride oldu ama sağolsun bana birgün bile laf etmedi.

siz nasıl bana -sen- diyorsanız öyle yazıyorum ben de düşüncelerimi

Öncesi var ya da yok, hizmetini karşılayan hanımına ne olursa olsun, hayat arkadaşı olduğu için o şekilde davranmamalı.
Aslında tam ifade de bu değil, yardımcımıza dahi bu şekilde bağırma, azarlama hakkını taşımıyoruz kendimizde.
Sorun 200 tl.lik gömlek mi size göre ? Maddiyat kalplerin önüne ne zaman geçti ?

Konu sahibi için yazmadım bunları. Erkek ya da kadın farketmez, kimse karşındakine bu davranışı sergileme haddine sahip değil.

Eee konuyla alakası ne ?
Öğretmenlik yapamayanlar egolarını burada tatmin ediyor.

Senin yaptığın egoya karşılık bir düzeltmeydi sadece.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar hesabı seninki.
Bana cevap vermeden önce konularımı incelemiş olmanda ayrı bi olay.
Kurduğun cümle gerçekten hatalı,ve sırf altta kalmamak adına insanların en zayıf noktasını koz olarak kullanmakmıdır sizin değerleriniz?
Gerçekten yazık!!

İçine dert olduysa yazıyım.
Mezun oladuğumdan beri istanbulun'en iyi anadolu liseslerinden birinde sözleşmeli öğretmenim. (2 YIL)
Ve öğretmenlik olup olmama sıfatımı kpsse sınavına göre değerlendiyosan eğer gerçekten yazık sana!!

Zamanında ziraat mühendisleri sınavsız kadrolu öğretmen oldular,bölümler sınıf öğretmeni olarak atandılar..2002 sonrasında öğretmenlik diplomasına sahip "öğretmenler" yine sınava tabi tutuldular.
Onca emeğimiz,onca çabamız yetersiz kalıp birde kpss ile bizi sınamaya gerek duydular.
Ve benim bu yıl harcadığım çabanın haddi hesabı yok,niçin kadro alabilmek için.

Eğer beni sırf kadro aldım diye öğretmen göreceklerse beni yazık senin gibi düşünenlere!!!!!!
Benim gibi kpssye çalışmış herkes,yani genel kültür seviyesi had safaya gelmiş,coğrafya ,tarih,Türlçe derslerinde dersanede eğitim verecek düzeye gelmiş,Gelişim ve öğrenme pskolojisis,program,ölçme değerlendirme,rehberlik,öğrenme ilkeleri...derslerini fazlasıyla halletiği halde,çoğu öğretmenin veya insanların alan dışı olduğunu baz alarak söylüyorum,daha fazla bilgiye sahip olduğu halde atama sırası gelmeyen biçok mağdur öğretmenler adına bu yazdığınız cümleyi KINIYORUM!!

Peki sen ne oldun!!
Avukat,doktor,öğretmen..vs
Ne olduğunu bilmiyorum ama cümle kuramayan birinin seviyesini tahmin edebiliyorum!
Her ne olmuş olursan olursan benim gözümde şuan koca bi cahilsin,kurduğun bu cümleden dolayı(öğretmenlik yapamayanlar da egosunu burda tatmin ediyor) cümleniz...
yAZIK!

Son düzenleyen: Moderatör:
bu foruma ne oluyor son günlerde anlamıyorum
gözlemlediğim bir kaç kişi başta olmak üzere sürekli bir saldırı sürekli bir dalga geçme ve konu dışı mesaj söz konusu
hele bu konuda konu sahibi "kuru temizlemeciyle anlaştım" demiş, yani problem çözülmüş
eee burada ne konuşuluyor o halde?

kk yöneyticilerini de anlamıyorum, bir keresinde konu dışı mesaj yazdım diye bir süre uzaklaştırılmıştım bu siteden
ama şimdi bakıyorum herkes bu hatayı yapıyor -hatta bazıları SADECE bunu yapıyor- ama tek bir uyarı bile almıyor
ilginç

arkadaşla aranızdaki münakaşayı bilmiyorum inanın okumadım
ama sizin de şu mesajınızda bir sürü yazım hatası var
eee napıcaz şimdi? Bunun konuyla ne ilgisi var
bu açık arama telaşı nedir arkadaşlar ya?

Aramızda bir münakaşa yoktu.
Siz anldıysanız anlatın bu cümlenin anlamını bana.
Ben anlayamadığım için ve alakasız bir yorum olduğu için sadece anlatım hatası yazdığını söyledim.
Yani o cümlenin anlaşılmadığını.
Ama arkadaş üşenmemeiş,konularımı araştırıp açık aramış.
Ve atanamamış kadro bekleyen öğretmen olduğumu öğrenmiş tak cevabı yapıştırıyor kendince,bana göre acizce!
Cevap verme hakkı doğuyor banada.
Ben resim öğretmeniyim.
Yazım hatası vs ben arkadaşta böyle bir açık aramaya çalışmadım.Sandığınız gibi.
Neyse konu daha fazla dağılmasın...

Yazmayayım yazmayayım diyorum yine tutamıyorum kendimi.

Nasıl alakasız bir yorum yahu, asıl sizin yorumunuz alakasız, sanki pusuya yatmışsınız acık arıyorsunuz. laptoptan yazmıştır, dokunmatik panelle imleç kaymıştır cümleler karışmıştır, ben ne demek istediğini gayet güzel anladım cünkü.

bknz; Benim kocamın iş gömleği 200 lira olacak, bende kireçli sarı leke bırakan ütü kullanacağım; ki bir giydiklerini diğer gün giymezler; en azından benimki öyle

yine durumaya ve gine türkçe dersi verme talaşesi ? şaşmadım ,,

Editlemeden edit mesajım: :) Yine Durumaya ve yine Türkçe dersi verme telaşı. Şaşırmadım.

İçine dert olduysa yazıyım.

Yazayım olmalı.Yazım hatası var anlamadım yazdıklarınızı.

''Önce siz anlatmayı bilmelisiniz ki bende okuduklarımdan anlayıp size yardımcı olayım. ''

Bu cümleyi hemen hemen her yerde yazıyorsunuz.Bu forumda en son yapacağım şeyi yaptırdınız bana ama artık dayanamadım.

Yeter lütfen, her konuyu bu şekilde dağıtmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…