ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

söyleriz hangi ütü iyi sizde almasına alırsınız ama sırf eşinizin bu tavırları yüzünden bence ütü almak yerine verin ütücüye tanesini 1,5 tl ye ütülesinler. artistliğin luzumu yok

Son düzenleme:
bekarken ne yapıyormuş, altı üstü bir ütü yüzünden annesinin başının etinimi yiyormuş, yoksa bu havası size mi??
takıntısı varsa, gitsin tedavi olsun, size çektimek zorunda değil. begenmiyorsa kendi ütülesin, yada versin ütületmeye

arkadaşlar boşuna yazıyorsunuz konu sahibi başka yerlerde geziniyor

herkes kocasına laf söyleyince

onu ne kadar çok sevdiğini sadece anlık sinirlendiğini affetirmek için çabaladığını ve suçlunun da kayınvalide olduğunu anladı ve konuyu çözdü :28:

onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı

Denedik derken?
Denemeyeceksiniz, direk söyleyeceksiniz. 'Beğenmiyorsan kendin ütüle ya da ütülemeye ver.' Bu kadar basit.
Eşiniz de olsa birilerine hizmet etmeye mecbur değilsiniz.
Ayrıca kimsenin bir başkasının emeğini yok saymaya hakkı yok. Kimse de bir başkasına keyfine göre iş buyuramaz. Kıyamet kopuyor diyorsunuz, bir gömlek sizden değerli mi?

Aynı evi paylaştığımız kişi ile görev paylaşımı yaparız. Herkes kendine uygun görevi belirler, bir işin ucundan tutar.

Mesela annem çalışır ve yemekleri yapar, ben ve kardeşim bütün ev işlerini yaparız. Şimdi ben desem ki anneme 'anne bu ne ya böyle yemek mi olur, doğru düzgün yap şunları' diye; o yemekleri midem yerine başımdan aşağı dökülmüş bir vaziyette bulurum.

Bir kişi karşı tarafın yaptığı işi beğenmiyorsa kendisi yapacak kendi bildiği gibi. Karşısında parayla tuttuğu uşağı yok sonuçta.

Ha madem maddiyat önemli değil, bunu yapabilir bak, bir uşak tutabilir...

Ortada emek varsa ve eş gönül alacak kadar ince ise kalp kırmayacak.

Ütü damlatıp leke yapıyorsa da konunuzu acacağınız yer burası değil.

Karşıt fikir belirten insanların yorumlarına saygı ile yaklaşmayı da bir öğrenseydi şu forum daha güzel olacaktı.

yine aynı şey!!!
konuyu açıp eşiyle olan diyologunu anlatıp eşini yeriyor
sonra biz okursever kk üyeleri eşine aynı şeyden ötürü yerince konu sahibesi tarafından eşine karşı savunma mekanizmasını çalıştırıyor:ssz: madem konu eşinle olan derdiniz değil o zaman neden ÜTÜ YÜZÜNDEN YUVAMIZ YIKILACAK...
sorununuz ütüyse pratik bilgiler püf noktaları bölümüne ütü markası önerileriniz diye başlık açıp yardım alabilirdiniz

sirke de temizler kireci , ama siz en iyisi ütünüzü degistirin, ama esinizin davranisi hos degil. benim esim gömleklerini ütülüyorum diye bana bin kere tesekkür eder. benimkide titiz ufak leke olsa cikarir giymez ama bana kizmaz , yani ben onun hizmetlisi degilim mecbur da degilim , ne öyle yanindaki calisani azarlar gibi:20:

arkadaslarda hakli 200 ytl gömlek alacak kadar geliri yüksekse verin bi kuru temizliyiciye gitsin.

onu ne kadar çok sevdiğini sadece anlık sinirlendiğini affetirmek için çabaladığını ve suçlunun da kayınvalide olduğunu anladı ve konuyu çözdü :28:

:27::27::27::27:

onunla alakas yokarkadaşım.arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamadım sizlere pc mi bile açık bırakıp direk kurutemizlemecye gittim.ve evde olan tüm gömleklerini verdim ve adamla anlaştık:D bi üyeninde dediği gibi her y buraya yaklaşık 20 tane gömlek ve pantolan getiricem dedim adam tanesini 1.25 den yapıcakmış.hay kızar siz çok yaşayın şu ana kadar hep aklımda kayınvalidem duyar beni rezil eder diye salakça düşünüyodum ama haklısınız eşimle kavga etmeme hiç gerek yokmuş.yorum yapanlara çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum

onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı

ilk önce dediklerinize bi dikkat edin sizi kaça tuttu filan bilip bilmeden insanları yargılamakta üstünüze yok.bn size eşim beni ütü yapmam için tutmuş ne yapmam gerek diye bi başlık açsaydım söylediklerinizde haklı olabilirdiniz ama bn burda ütü markası istiyorum yargılanmayı diğil.hee bu arada eşim saman alevi gibidir bi kızar sonra kalbimi yeniden kazanmak için yapmadığı şebeklikler kalmaz.annesinin dolduruşuna geldiği için böyle oluyo tabi buda farklı bişeyneyse ben sadece bi memnun kaldığınız bi ütü markası istiyorum

O zaman neden bir gömleğe 200 lira verdiğinden size olan kötü tavrından bahsettiniz, madem eşiniz cim karnında bir nokta sizin gönlünüzü almak için şebeklikler yapıyor, hediyeler alıyor, neden ütü yüzünden yuvam yıkılacak diyorsunuz?

Son düzenleme:
en iyisini yapmışsın:1:eşin bir gömleğe 200 lira veriyorsa kuru temizleme parasını da sorun etmez bence :31:

Çarsida et kaynana
Basinda bit kaynana
Biz oglunla yan yana
Disari git kaynana

Kaynana kaynana
Niye yaptın bunu bana
Senden iyi balık olur
Gel koyalım tavaya

:37: :27:

tamam kızlar onu bunu bırakında bende çeyizime ütü almak istiyorumm kullanan sevgili kk kardeşlerimm ne alayımm ve ne alsınn philips mi tefal mii ayy sinir geldii bana :52::27:

konu sahibesi içini döküp bizlerden eşine olan tepkiyi ölçüp
sonra eşini savunmaya başlayınca
sorunun yarısı çözülmüş demektir (kk da çok alışageldik bir sona yaklaşılmış demektir bu )
ve kuru temizlemeyle anlaşıldığına görede sorun kökten çözülmüştür :ssz:

Back