Ütü tavsiyesi

Philips kazanli kullanıyorum memnunum
5 yıldır sorun yasamadim ..ayar düğmesi yok kumasa gore kendi ayarlıyor kumasin ustun de kalsa yakmıyor... kazanli utulerde bar basınci onemli ne kadar yüksek olursa performası o kadar iyi oluyor
 
Philips Kazanlı mor olan modeli var bende diyorum hep iyili almışım eşim günlük gömlek giyer onlara saatler ayırmaktan kurtardı beni fiyat performans bence çok iyi
 
Merhaba Hanımlar,
Nasip olursa eylülde düğünüm var çeyiz için ütü almam lazım.
Çoğumuz gibi ütü yapmaktan hoşlanmayan bir insanım :KK12: o yüzden iyi bir markaya ihtiyacım var kumaş türüne göre ısı ayarlasın, bir kerede jilet gibi olsun vs vs.
Hangi modelleri önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler:KK16:
Philips philips philips
 
Esimin gomlegi vs utulenecekti unutup yatmistim tam senin konu basligini gorunce hemen kalktim :KK68::-)

Bu arada utum -- Siemens iQ500 perfectselect -- cok memnunum.
 
philips azur serisinden biri
ben kullanıyorum 5 senedir hâlâ çok güzel ütülüyor ama manuel ayarlısını öneriyorum otomatik kumaş türünü tanıyanlardan pek memnun kalınmıyor.

buhar kazanlınütüler de iyi tabi ki ama mesela dışarı çıkarken pat diye bir gömlek vs ütüleyeyim demek için hiç uygun değil
Benim de philips azur,maşallahı var,4 yılı aşkındır kullanıyorum.Bilmeden iyi olduğunu umarak almıştım,yanılmadım.
 
Evet ayarı olmasın kendi ayarlasın daha 1ay önce eteğime yapıytı ütü sinir oldum ısı yüksek derecede kalmış:işsiz:
Öyle ayarı olmayan ütü alırsanız 5 dakikalık ütü 10 dk sürer.Tek ayar olanlar düşük ısıda çalışıyor poliesterde iyi olur ama kot ütülemek işkence olur.Kumaşı otomatik algılayan bir sistem icat edilmedi henüz.Reklamlara fazla aldanmadan biraz mantık yürütmekte fayda var.
 
Hımm kazanlı düşünüyordum ama sürekli açık duracağı oda olmayacak gibi görünüyor. Neden sürekli açık ourması gerekiyor peki
Canım, acil ütülğk bi durum oldu diyelim. Büyük masasını kuruyosun, ütünün buharının hazırlanması için bir süre gerekiyor, masası diğetlerinden büyük oluyır, kendide öyle. İndir kaldır sor iş. Ütülüklerin gerçektençok çok fazla olucaksa, çarşaf iççmşır falan ütülüyorsan, al ama değilse manuel philips al.
 
Back
X