• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Philips Azur 4620 kullanıyorum. Eski ütüm tefaldi ama memnun değildim. Bunun tabanı çok güzel ve 165 gr buhar veriyor. Çok memnunum ben.

Bekarken braundu ama modelini hatırlaıyorum.. çeyizime tefal virtiosse almıştım çok memnundum taa ki ütü masasından çok şiddetli düşüp de rezistansı kırıana kadar.. Tamiri aynı fiyata geliyordu neredeyse.. Ben de parama kıydım Philips 7330 buhar jenaratörlü ütü aldım.. Şimdiye kadar hiç üyü yapmamışım diyorum....
Olamaz böyle bişey...
3-4 tane havluyu üztüste ütüle, nevresimi çarşafı 4e katla ütüle saki tek kat çift yüzüde üyülenmiş gibi jillet gibi... Kumaş pantolon bu kadar mı rahat ütülenir, gömlek ütüsü 1dk. mı sürer yei öğreniyorum philips 7330 sayesinde...

joey philips ütünün fiyatını öğrenebilir miyim ve nereden aldığını? ben de kesin philips azur alacağım ama azur modelinde bile bir sürü seçeneği var hangisini alacağımı şaşırdım:((

kampanyadan almıştım ben. eski ütünü getirince bu modelde 40 indirim yapıyordu. bir de nakit alıyorum diye indirim yaptı. 289 liraydı piyasa fiyatı, 200'e aldım. üst modelleri çok daha pahalıydı, bu modelin işimi göreceğini düşündüm, bunu aldım. kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum

Bekarken braundu ama modelini hatırlaıyorum.. çeyizime tefal virtiosse almıştım çok memnundum taa ki ütü masasından çok şiddetli düşüp de rezistansı kırıana kadar.. Tamiri aynı fiyata geliyordu neredeyse.. Ben de parama kıydım Philips 7330 buhar jenaratörlü ütü aldım.. Şimdiye kadar hiç üyü yapmamışım diyorum....
Olamaz böyle bişey...
3-4 tane havluyu üztüste ütüle, nevresimi çarşafı 4e katla ütüle saki tek kat çift yüzüde üyülenmiş gibi jillet gibi... Kumaş pantolon bu kadar mı rahat ütülenir, gömlek ütüsü 1dk. mı sürer yei öğreniyorum philips 7330 sayesinde...

ashemez tam bir pazarlama ustası gibi konuşmuşsun...yani şu yorumun üstüne hemen philips alasım geldi kaydirigubbakcemile3.
ben de çok kararsızım kızlar tefal çok iyi demişlerdi özellikle bugün bi modeline baktım çok güzel görünüodu tabi işlevi nasıl bilinmez.tefal 445 serisi 8 programlı otomatik (340tl)falanfilan işte...braun(160tl) da baktım tefalden farkı sadece otomatik olmaması...şimdi philips de bakayım o zman ben... bide elektrik süpürgesi ne tavsiye edersiniz?

kızlar ben evde kullanmak için ucuz ama kullanışlı buharlı bir ütü almak istiyorum ama fiyatı 60-70 civarlarında olsun en fazla, ne öneririrsiniz?

ütümü ben de philips 7330 gc aldım
aldığım gibi denedim
eshemeze bu konuda katılıyorum
ütü uymuş dedim
resmen kumaşın üstünde kayıyr ütü
kırışıklıklar çok kolay açılıyor
perde ütüleme işkence olmaktan çıkıyor
ben çeyizime aldım
evet pahalı br ütü ama kampanyaları ve indirimleri izleyin
uygun bulduğunuzda da alın derim
bahsettiğim model olmasa da buhar gücü yüksek kazanlı bir ütüyü tercih edin dedrim ben
ama tabanı çelik olmasın buna da dikkat edin

Lepicim rica etsem fotosunu koyar mısn?
sitesine girmiştim bende philipsin hangisini alacağıma karar verememiştim.
bi tane aklıma yatmıştıonu da sırf energycare,su akıtmadığı için falan tuttmmuştum yani..

bende de tefal 8500 var gayeet iyi, tavsiye ederim, görümcem de çeyizi için philips aldı, onun da iyiolduğunu söylüyor.

tefalim vardı bozuldu en sonunda.. ama yine tefal son çıkan bir model aldım.. valal süper gözküyor şimdilik.

canım ben bir süre satışınıda yaptığım İVİ markalı kazanlı ütüyü kullanıcam. Çeyizleri ütülerken ilk kullanışımı yapmış oldum. Bayıldım ütüye. Çok uzun zaman oldu bırakalı. Belki yeni modelleride çıkmıştır. Bide parlatmaz taban almıştım onu taktım altına harika ütülüyor. Yedek olarakta çeyizimde olan arzumun ütüsünü kullanıcam. Kazanlı ütüyü her zaman açmak olmaz. İnşallah arzumda iyi çıkar.

inanamayacaksınız ama sinbo
zaten memnun kaldıgım tek ürünü sinbonun bu ütü 3 senedir tık demedi

Back
X