• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bosch'un ütüsünü kullandım, annem tefalle arzumun ütüsünü kullandı ama inanın hiç birisi eşimin bekarlıkta kullandığı arçelik gibi değilyerimseniben...tam modelini ezbere bilmiyorum şimdi bir ütü bu kadar mı iyi olur yaa..tü tü tüüü maşallah ütümüze :nazar:

daha 2 gün oldu ütümü alalı ekimde düğünüm var başladık almaya.benimki tefal 8-400 jeans harika bişi kullananlar var çevremde oldukça memnunlar.269 dan 188 tl ye aldım ykm nin outlet mağazasından zemuszemus.moulinex marka su ıstıcı aldım 110 tlden 74 e düşmüş

:nazar:Bende bu modeli kullaniyorum ve cok memnunum...Buhar jeneratörlü oldugu icin zaman kazancim cok büyük ve bu benim icin cok önemli...!!!

Alintidir:

tefalu.jpg

benimkide tefal süperliglis 25 5 esnedir kullanıyorum memnunum

bende evde tefal kullanıyorum çeyizime de tefal alıcam..

ya arkadaslar benim de tefal aquaspeed 170 var ama ben memnun değilim. guzel utulemiyo. eşimin gömlekleri kırış kırış. yeni çıkan tefalin autoclean'i almak istiyorum. ya da philips azur. ya karar veremiyorum. yardım edinnnn

bende azur var gc4440 süpper bi ütü iyiki almışım 2 yıldır tık demedi... maşallah :)

kesinlikle tefal tek geçerim...
3 yıldır kullanıyorum ve çoook memnunum:)

aqrkadaşlar benimde philips yönünde eğilimim vardı. yorumlarınızıda okuduktan sonra şu azurlara bi bakacağım..teşekkürler.

Kızlar ben tefalin bu aşağıdaki buhar jeneratörlü ütüsünü aldım çeyizime.Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

12100028.jpg

tefal ın noraml utusunu kullanıoydum
krec tuttu vs
kenwood kazanlı aldım kampanya vardı
cok mennunum yerimseniben

philps azur...kesinlikle tek geçerim...bendeki azur 4330 deneyin...

tefal program 8 power jeans 500 aldım ve merakımdan denedim süper süperrrr herkese tavsiye ederim ama internetten indirimlerden alın mağazalarda fiyatlar çok yüksek.

philips azur 4630ı çok memnunum kazanlı değil fakat kazanlı ütüyü aratmıyor buhar gücü yüksek a.s

tefal tefal tefal çok memnunum bekarkan almıstım nerdeyse 7 yıl oldu alalı eskimiyorda eskise kazanlılarından alıcam :))

Back
X