Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ben de tefal almayı düşünüyorum prominute advanced buhar jeneratörlü benim bir tanıdığım da var gerçekten süper bir ütü arkasını falan çevirmeden ütülüyor kıyafetlerin.ama araştırıyorum hala sanırım tefal yine en iyisi aquaspeed kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorlar acaba 4 çeşit aquaspeed var
4 çeşit mi -tatlicadiarzu-
๏̯͡๏ ๏̯͡๏
tefali ben pek sevmıyorum yaa bılmıyorum hıc
nasıl memnunlar kı herkes cok memnunum demıs sasırdım walahı aslında
phılıps ya da braun daha ıyı dıye bılıorum ailemle bu markaları hıc kullanmadım ama ...
Ben Buhar Jeneratörlü Ütü kullaniyorum TEFAL´dan ve kesinlikle cok memnunum...asiri bir zaman kazanci teskil ediyor benim icin...! Tavsiye ederim..! alkisalkisalkis
arçelik kullanıyorum 5 yıldır.teflon taban.çok menunum.hatta bikaç ay önce anneme de aldım arçelik ten o da çok memnun.tavsiye ederim.üstelik fiyatı 85 tl idi.
ilk evlendiğimde braun vardıCADIARZU,iki ay sonra bozuldu:umursamaz:,okadar para verdimlmaz:,acilen koşa koşa gittim marketten 19 liraya sinbo nunki aldımkaydirigubbakcemile3,bu ütü 5 yıldır mükemmel çalıştı:1shok:,iki ay önce tabanı bozuldu:dilcikar:,ben de gittim philipsin aldımzemuszemus,şimdilik memnunumzemuszemus,çok güzel çalışyor
Kesinlikle tefal, yıllardır kullanıyorum, ilk çıkan modellerinden biri, kireç için filtresini temizlemek gerekiyor uzun zamandır temizlemediğim halde hiç bir sorunu yok, kendi kendine kireç temizleme özelliği olanlardan almak en iyisi
selam kızlar.... başlık dikkatimi çekti heme yazayım dedim evimde en sevdiğim eşyamdır ütüm... philips GC 4440 var bende... silikon koruma tabanı olan.... harika bir ütü katlı ütüleme yapabiliyorum rahatça 6 br buhar var........ alacak olanlara tavsiye ederim..... ben gibi zor memnun olanlar çin bulunmaz bişiy... :)
bende ekim ayında evleniyorum.geçen gün tefal mağazasına gittim ütümü ordan alıcam indirime girmiş.8 programlı kumaşın cinsine göre kendini otomatik ayarlıyor tabanını kendi temizliyor musluk suyu ile kullanılıyor.2400 w 350 cc su kapasitesi.fiyatı ise 289 dan 240 a inmiş şimdi ise 199.almam lazım bunuopuyorumnanaktan