• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
26052514422745396.jpg

Benimkide bu ütünün tıpkısının aynısı..şutarafagitti

philips in ütüsünü kullanıyorum.Çok memnunum.

merhaba kızlar ben de tefal almayı düşünüyorum prominute advanced buhar jeneratörlü benim bir tanıdığım da var gerçekten süper bir ütü arkasını falan çevirmeden ütülüyor kıyafetlerin.ama araştırıyorum hala sanırım tefal yine en iyisi aquaspeed kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorlar acaba 4 çeşit aquaspeed var

Son düzenleme:
4 çeşit mi -tatlicadiarzu-
๏̯͡๏ ๏̯͡๏
tefali ben pek sevmıyorum yaa bılmıyorum hıc
nasıl memnunlar kı herkes cok memnunum demıs sasırdım walahı aslında
phılıps ya da braun daha ıyı dıye bılıorum ailemle bu markaları hıc kullanmadım ama ...

braun bizimki zemuszemus
braun ütüler iyi

Ben Buhar Jeneratörlü Ütü kullaniyorum TEFAL´dan ve kesinlikle cok memnunum...asiri bir zaman kazanci teskil ediyor benim icin...! Tavsiye ederim..! alkisalkisalkis

arçelik kullanıyorum 5 yıldır.teflon taban.çok menunum.hatta bikaç ay önce anneme de aldım arçelik ten o da çok memnun.tavsiye ederim.üstelik fiyatı 85 tl idi.

bende tefalin aquaspeed modeli var,4 aydır kullanıyorum şimdilik çok memnunum sadece biraz ağır.

Tefal kullanıyoruz biz çok memnunuz tavsiye ederim.
Bi önceki ütümüz de rowentaydı, o da çok kaliteli..

Braun
yıllar önce ablam almanyadan getirmişti
10 yıl olmuştur harika hala
bide philips aldık o da güzel ama braun daha güzel

ilk evlendiğimde braun vardıCADIARZU,iki ay sonra bozuldu:umursamaz:,okadar para verdim:olmaz:,acilen koşa koşa gittim marketten 19 liraya sinbo nunki aldımkaydirigubbakcemile3,bu ütü 5 yıldır mükemmel çalıştı:1shok:,iki ay önce tabanı bozuldu:dilcikar:,ben de gittim philipsin aldımzemuszemus,şimdilik memnunumzemuszemus,çok güzel çalışyor:nazar:
product_format7_120170056.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle tefal, yıllardır kullanıyorum, ilk çıkan modellerinden biri, kireç için filtresini temizlemek gerekiyor uzun zamandır temizlemediğim halde hiç bir sorunu yok, kendi kendine kireç temizleme özelliği olanlardan almak en iyisi

selam kızlar.... başlık dikkatimi çekti heme yazayım dedim evimde en sevdiğim eşyamdır ütüm... philips GC 4440 var bende... silikon koruma tabanı olan.... harika bir ütü katlı ütüleme yapabiliyorum rahatça 6 br buhar var........ alacak olanlara tavsiye ederim..... ben gibi zor memnun olanlar çin bulunmaz bişiy... :)

bende ekim ayında evleniyorum.geçen gün tefal mağazasına gittim ütümü ordan alıcam indirime girmiş.8 programlı kumaşın cinsine göre kendini otomatik ayarlıyor tabanını kendi temizliyor musluk suyu ile kullanılıyor.2400 w 350 cc su kapasitesi.fiyatı ise 289 dan 240 a inmiş şimdi ise 199.almam lazım bunuopuyorumnanaktan

Back
X