• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz ailecek yıllarca Philips kullandık, çok memnunuz.
Bende çeyizime Philips Azur 4620 aldım.

bende geçtiğimiz aylarda çeyizime Tefal'in Aquaspeed Autoclean 270 modelini aldım. Memnun kalacağımı düşünüyorum bakalım test sürüşü yaptım alırken :D:D anneler gününde de bir alt modelini aldım şimdi kullanıyoruz gayet güzel..

ben phılıps azur aldım ütümü aldığım sabah bir arkadaşımın çeyizini yerleştirirken tefal prog8 ile ütülemeye çalıştık. örtüleri yaktı ve ben ayarını hiç beğenmedim. phılıps umarım güzel çıkar

tefalll benden görüp anamda aldı harikakaydirigubbakcemile3

almadım ama philips azur serisi düşünüyorum. çok güzel tepkiler geliyor çevremden. evde tefal kullanıyoruz şuan. ilk aldıımızda cok memnundum ama sorun cıkarmaya basladı mı yapılsa da hergun sorun cıkarıo :S

bencede tefal çok hoş güzel ütülüyor herkez içme suyundan kullansın ütüsüneeeeeee

bendede tefal program8 var süper.... buharı hele bir olaaay :)
ama çeşme suyu ne hale getirir ütüyü yaa... bence olmaz.. ben öyle yapa yapa philips ütümün başını yedim yaa....

bende çeyizim için philips azur serisinden aldım(ablam hedaye aldı daha doğrusu) ,yalnız ütü ağır bi ütü tefaller çok hafif ..bu iyimi yoksa kötümü anlamadım ama hayırlısı ,birazda şans işi elektronik sanırım ...bozulması falan

Tefal Autoclean 500 kullanıyorum ve çokk memnunum,tavsiye ederim kızlar

ya tefal ya da philips alacağım kazanlı mı alsam yoksa ?:emir_bebek:

bencede tefal çok hoş güzel ütülüyor herkez içme suyundan kullansın ütüsüneeeeeee

ime suyu derken ben dinlendirilmiş su kullanıyorum genelde, kettlede kaynamış soğumuş suyu kullanıyorum musluktan asla kullanmayın.

tefal kullanıyorum GV 9360 modelini yeni aldım cok memnunum .biarzpahalı fakat ürünü kullanmak cok keyifli.verdiğin paraya değiyor yani.

Back
X