ütü markalarımızı yazalım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEFAL.. tefalden şaşmayın derim bende tefal ütümden çok memnunum..ultragliss diffusion 80 benim ütümün modeli ve çok güzel ütülüyor.annemde profilo kullanıyor oda çok memnun..tefalin hemen hemen herşeyi güzel..ekmek kızartma makinesi almayı düşünüyorum....nasıl acaba cevap yazarsanız çok sevinirim..şimdiden mersi.opuyorumnanaktan/B]

arkadaşlar buda benim ütüm.Philips GC 4640İ Azur Ionic Buharlı Ütü.ütü almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.a.s

tefal in ütü masası ir var bende clipso, pilav pişiricisi biraz bitsin taksiti aktifry almayı düşünüyorum tefalin ekmek kızartıcısıda eminim çok güzeldir benimki arzum 5 yıl önce almıstım bekarken hala kullanıyrum çok memnunum

arzum çeyizimden ,tefal geçen seneki model ,kenwood kazanlı daha 1 ay oldu allı şahane....................

Braun SI 3230 çift tabanlı çeyizime almıştım 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum

bende philips azur ve tefal aquaspeed arasında kaldım :uhm:

ya ben philips azur gc4440 var ama 3 oldu 3 yılda servise yolladım.. enson dün verdim 115 milyon taban değişicek dediler çüş yaa bundan 15 gün önce servisteydi zaten..
koçtaşta kenwood buhar kazanlı ütü var nasıl acaba.. ama merak ettiğim çelik tabanlı olduğu için ütülerken kıyafetlere yapışma sorunu nasıl çözülecek???

tefal virtuose çeyizimden di, ama eve gelen misafir bir çocuğun azizliğine uğrayıp düştü ve tabanı kırıldı...
Şmdi idareten tefal aquaspeed kullanıyorum (bekar ütüm) ama araştırmalrım buhar kazanlı ütüler üzerinde.. Şmdilik fakir herba ve philips 7230 arasında gidip geliyorum...

bizde yıllardır tefal kullanıyoruz çok menunuz ama alabiliyorsa buhar kazalılardan al çok güzel ütülüyolarmış

Siemens kullanıyorum ve çok memnunum. Benim ütümde buhar motoru var, yani kazanlı ütü gibi sürekli buhar üreten bir motoru var. Tetiğine basarak buhar püskürtüyorsun sürekli. Böylece hem kazanlı ütüler gibi çok yer kaplamıyor, hem de diğer ütülerden daha iyi buhar veriyor. Tavsiye ederim.

tefal aquqspeed 105 kullanan var mı kızlar ben ceyize aldım açıp denemek istemiyorum merak ettim iyi bi secim yapmısımmı die

Markası arçelik 240 TL ye almıştık.Çok güzel çok beğeniyorum ama bitanede çeyizime küçük ütü almam lazım 2 dk da ütüleyip fişini çekip suyunu dökebiliceğim bunun suyu soğumadan kapağını açamıyosun patlama tehlikesi var

joey philips ütünün fiyatını öğrenebilir miyim ve nereden aldığını? ben de kesin philips azur alacağım ama azur modelinde bile bir sürü seçeneği var hangisini alacağımı şaşırdım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…