- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
bu zekilikler iste fazla geliyo kocalaraBence daha çokkk konuşulurKadınlar zeki yaratılmış sonuçta
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu zekilikler iste fazla geliyo kocalaraBence daha çokkk konuşulurKadınlar zeki yaratılmış sonuçta
![]()
tamam diyeydinKızlar eşim bana geçen gün şu akıllı ütülerden al ben ütümü kendim yapayım dedi![]()
Yok anam yok ben temizlikci cok aradim bir allahin kulunu bulamadim karaborsaa resmen
tamam diyeydin
lafla onlar her isi yaparlar canim neyse alabiliyosan buharli al ben o zaman pahali geldi alamamistimo an birşey dememiştim . Daha sonra ütü bakmaya başladık. başka birşeyler söyledi. bende akıllı ütü alalım sen bana ütüleri ben yaparım demiştin dedim
hehe suratı düştü...İŞ BAŞA GELİNCE YAN ÇİZCEK sanki öyle hissettim.
yani canım şöyle söyleyeyim bundan bir önceki ütümde azurdu, 8 yıl kullandım bir fiil herşeyi ütüleyenlerdenim bende...dayanamadı tabi bozuldu once yıl ne yapsın, tamir fiyatı yüksek çıkınca yeni son azuru aldım tercihim yine bu oldu, ben çok memnunum hangi kumaşa sürsen kendi biliyor ne yapacağını büyük kolaylık yani kırışıklıktan eser yok tabi işin çabuk bitiyor en yığılmış ütülenecekler bie 1 saatte bitiyorBende kendi ayarlananlardan alayım diyorum. Baya zamandan tasarruf ettirir gibi geliyor. Zaten ben hangi kumaşa hangi ısı gerek bilmiyorum.
hangi serisini aldın canım azurun?yani canım şöyle söyleyeyim bundan bir önceki ütümde azurdu, 8 yıl kullandım bir fiil herşeyi ütüleyenlerdenim bende...dayanamadı tabi bozuldu once yıl ne yapsın, tamir fiyatı yüksek çıkınca yeni son azuru aldım tercihim yine bu oldu, ben çok memnunum hangi kumaşa sürsen kendi biliyor ne yapacağını büyük kolaylık yani kırışıklıktan eser yok tabi işin çabuk bitiyor en yığılmış ütülenecekler bie 1 saatte bitiyor
Wati yüksekti canım bu ütünün. Ara kablosu kullanıyor musun ?
tefalin 5bar200g kazanli utum var ama hic memnun degilim .philips azur benim ki ütüyü işkence olmaktan çıkardı benim için kazanlı ütü alsan anca o kadar memnun olursun
Philips akıllı ütü silence beyaz üstünde mavi çiçekler var. Asla parlatma vs yapmıyor.
ayni iste tefalde oyle . bence yuksek barda açmıyor. 4, 5bari olanlar memnun. valla bin.pismanim600-700lira para verdim zamaninda bosu bosunaYaa benimki de Philips Kazanlı ayarı kendinden
Ama memnun değilim kırışıklıkları doğru düzgün açmıyor
Jilet gibi gözüküyor ama ışığa tut içi kırışıklık dolu![]()
Bende böyle demekten korkuyorum.ayni iste tefalde oyle . bence yuksek barda açmıyor. 4, 5bari olanlar memnun. valla bin.pismanim600-700lira para verdim zamaninda bosu bosuna
Genelleme de philips dedi :)tefalin 5bar200g kazanli utum var ama hic memnun degilim .
bence Philips utude daha iyi . b
Rica ederim, evet bu ütü.Çok teşekkür ederim. Bu ütü mü?
http://www.istanbulbilisim.com.tr/p...i,62052.html?gclid=CNOlp4mG_8sCFZEK0wodkCADtA
Merhaba bayanlar ;
Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...
bizdede var bu dagdan canimyakinda everest tepesini gececek
gece mesaisi gozuktu bana ne yapayim