Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

o an birşey dememiştim . Daha sonra ütü bakmaya başladık. başka birşeyler söyledi. bende akıllı ütü alalım sen bana ütüleri ben yaparım demiştin dedim hehe suratı düştü...İŞ BAŞA GELİNCE YAN ÇİZCEK sanki öyle hissettim.

lafla onlar her isi yaparlar canim neyse alabiliyosan buharli al ben o zaman pahali geldi alamamistim

Bende kendi ayarlananlardan alayım diyorum. Baya zamandan tasarruf ettirir gibi geliyor. Zaten ben hangi kumaşa hangi ısı gerek bilmiyorum.
yani canım şöyle söyleyeyim bundan bir önceki ütümde azurdu, 8 yıl kullandım bir fiil herşeyi ütüleyenlerdenim bende...dayanamadı tabi bozuldu once yıl ne yapsın, tamir fiyatı yüksek çıkınca yeni son azuru aldım tercihim yine bu oldu, ben çok memnunum hangi kumaşa sürsen kendi biliyor ne yapacağını büyük kolaylık yani kırışıklıktan eser yok tabi işin çabuk bitiyor en yığılmış ütülenecekler bie 1 saatte bitiyor

Ütü yapmayı severim ama haftada bir yaparım.
Sadece gömlek ütülerim. Pantolon takım ne varsa kuru temizlemeye gider.
İç çamaşırı, tişört, çarşaf falan ütülemem.
Alın size ütü yapmanın en kolay yolu.

hangi serisini aldın canım azurun?

Yaa benimki de Philips Kazanlı ayarı kendinden
Ama memnun değilim kırışıklıkları doğru düzgün açmıyor
Jilet gibi gözüküyor ama ışığa tut içi kırışıklık dolu
ayni iste tefalde oyle . bence yuksek barda açmıyor. 4, 5bari olanlar memnun. valla bin.pismanim600-700lira para verdim zamaninda bosu bosuna

Arzum un küçük ev aletlerinden uzak dur da ne alırsan al diyecek konumdayım. Ben 2 gün önce philips ütü aldım. Hemen denedim gayet iyi ki pahalı son versiyon da değil. Bilmem kaç versiyon öncesinin ürünü.
Ütü masası örtüsünün altına alüminyum folyo kapla ısıyı daha çok yaysın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…