• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar ;

Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...

Merhaba bayanlar ;

Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...
marka verebiliyo muyuz

Bende koymuştum da. Kaç kat koysak olur acaba. Ben bir kat koymuştum. Pek etkili gelmedi bana.
bende bi kat koydum parlak yüzeyini dışa doğru koydum ama benim örtüm ince

hafif nemliyken ütüleyebilirsin ya da spreyle ıslat kuruturken de askıya asarak kurutabilirsin.
benim eşim klasik giyiniyor hergün gömlek pantolon cok ütü çıkıyor

bende bi kat koydum parlak yüzeyini dışa doğru koydum ama benim örtüm ince

hafif nemliyken ütüleyebilirsin ya da spreyle ıslat kuruturken de askıya asarak kurutabilirsin.
benim eşim klasik giyiniyor hergün gömlek pantolon cok ütü çıkıyor

Mmm... Böyle jilet gibi utulenenlere ozen iyor benim eşim. Senin dediğin gibi olacaksa bir deneyeyim aksama.

buhar jeneratorlu ütü denemenizi tavsiye ederim, bakış acınızı değiştirebilir :) Ben philips kullanıyorum ve çok memnunum.. Havlu, nevresim ve cogu zaman iç çamaşırlarını da utuleyen biri olarak söylüyorum.. Gorumcelerim de tefalinkini kullanıyor ama onların ütüsü ağır, philips çok hafif.. Buhar gücü Yüksek olduğu icin ütünün ağır olması sırta ve boyna yük bindirmekten başka ise yaramıyor gibi geliyor bana..

Mmm... Böyle jilet gibi utulenenlere ozen iyor benim eşim. Senin dediğin gibi olacaksa bir deneyeyim aksama.
folyonun etki ettiğini şurdan anlıyorum kol kısmını her iki taraftan ütülüyordum şimdi tek yerden yetiyo hatta nerdeyse yapışıyor gibi

Back
X