Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utku kutay soylemesı bencede zor.ama sen hıtap ederken tek ısım olarak soylıceksen sorun yok bence.yanı sadece utku yada kutay dıceksen.ama bazıları cıft ısmı aynı anda soyluyor anlam veremıyorum zaten onlara ben benım fıkrım.ıkı tane ''ku'' zor soylenıyor.bırının bıtımı bırının baslangıcı zor olmus bence.kutay utku koyabılrısın ıstersen ne bılım.hayırlısı olsun arkadasım.
Arkadaşlar bu isim konusunda bildiğimiz bazı yanlışlar var.mesela Kuran da geçmesi şart diye bir kural yok,ama mana olarak güzel ve anlamlı olması gerekiyor,mahşerde isimlerimizle çağrılacağız,ayrıca ben isimlerin insanları etkilediğini düşünüyorum o yüzden de evlatlarımıza da isim koyarken anlamı güzel,kulağa hoş gelen isimler koymalıyız...
utku kutay soylemesı bencede zor.ama sen hıtap ederken tek ısım olarak soylıceksen sorun yok bence.yanı sadece utku yada kutay dıceksen.ama bazıları cıft ısmı aynı anda soyluyor anlam veremıyorum zaten onlara ben benım fıkrım.ıkı tane ''ku'' zor soylenıyor.bırının bıtımı bırının baslangıcı zor olmus bence.kutay utku koyabılrısın ıstersen ne bılım.hayırlısı olsun arkadasım.