- 3 Şubat 2013
- 93
- 7
Ben de aynı durumdayım canım aynı korkuyu yaşıyorum ama artık kafamdaki o cevapsız mutsuzluk veren sorulardan sıkıldım ve kadere Allaha bıraktım inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder hem bu kadar sıkıntı halinde de çocuk yapmak zor diyorlar ben de adetimi bekliyorum mr çekilecek eğer septum kesinleşirse hemen ameliyat günümü ayarlıycam ameliyattan korkmuyorum çünkü dikişsiz ve basitmiş hemen iyileşip denemeye devam etmek istiyorum bir de septum varken hamilelik çok tehlikeli durumlara girebiliyormuş aylardır deniyoruz olmuyor belki Allah bu çileyi çekmemem için nasip etmiyordur diye kendimi teselli ediyorum kimi insanın dışında doğumsal anormallik olur bizim de rahmimizde şükür ki düzeltilebilen bir durum burdan birbirimize destek olalım çünkü bu korkuları yaşamayanlar anlayamıyor bizi[/QUOTE]448166"]Merhabalar
Ben 2 yıllık evliyim pko hastasıyım 1 yıldır progestan kullanıyorum klomen ve femara kullandım bi işe yaramadı 16 haziranda hsg çekildi tüplerim açık ama rahimde perde olduğunu öğrendim Zeynep Kamil hastanesini önerdiler perşembe gününe randevu aldım çok korkuyorum hem operasyondan hemde sonrasından sanki hiç bebek sahibi olamicam korkusuna kapıldım
Ben zaten rabbime teslim ettim kendimi ama yinede psikolojik olarak çökürsun ister istemez yarın kesinleşicek herşey bakalım dediğin gibi dermansız dert değil çok şükürki zorlu bir süreç sadece