• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus Septum Perdeli Rahim

Yagmur EKEN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
15
0
1
30
14+4 gunluk hamileyim ve doktor rahmimin perdeli oldugunu saptadi.Bana herhangi bir riskten bahsetmedi ama bebek ters ya da yan gelebilir dedi. Ama internette cok daha kotu seyler okudum. Lutfen yardimci olur musunuz cok korkuyorum 😢

14+4 gunluk hamileyim ve doktor rahmimin perdeli oldugunu saptadi.Bana herhangi bir riskten bahsetmedi ama bebek ters ya da yan gelebilir dedi. Ama internette cok daha kotu seyler okudum. Lutfen yardimci olur musunuz cok korkuyorum 😢
Bende de var perde. 36. Haftada doğum yaptm ben biraz erken doğuma neden oldu sadece bende. Korkulacak bişey olmadığı için Dr un bişey dememiştir ciddi bişey olsaydı zaten bilgi verirdi bebeğin o perdeyi yırtabilir büyüdükçe. Veya doğumda alınabiliyor perde. Hamileliğine engel olacak Bi durum yok demekki. Benim 1 cm kalınlığındaymş ameliyat olmam gerektiğini söyledi Dr lar ama kendi Dr um bebeğin sağlıklı doğabilecek kadar yeri olduğunu düşükle sonuçlanırsa ameliyat düşünüleveğini söyledi çok şükür gerekte kalmadı. Seninde sıkıntılı Bi durumun yoktur kendini korkutma

Rahim ağzı uzunlugunu ölçtür rahim ağzında kısalma yapıyor baskıdan dolayı korkma sitrese yapma bol bol dinlen rahim ağzına dikiş atılıyor tepdir amaçlı 14 haftada onu sor doktoruna

Back