• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanmaz iftiraci!

Ilk aradığınızda çocuk hasta müsait değilim de geç sen neden dedikoducuya laf veriyorsun sonra eşine onu kötüle adam gelmesin deyince tribe gir.

Esinizin işe gec gitmesinden nasil siz sorumlu oluyorsunuz?Koskoca adam kursun saatini kalksin gitsin cocukmu bu..birde bu yuzden size hesap soruyorlar..ne acayip insanlar var dunyada yahu..
Diyemedinizmi evimizde olan hersey bizi ilgilendirir ne munasebetle karisiyorsunuz diye..?
Öyle hesap sormuyorlar sanırım o saate kadar kocasıyla yiyişmiş adamı işe geç göndermiş, bizi de sallıyor kafasındalar diye anladım ben.

Öyle hesap sormuyorlar sanırım o saate kadar kocasıyla yiyişmiş adamı işe geç göndermiş, bizi de sallıyor kafasındalar diye anladım ben.
Biliyorum yani onu bende anladim da dayısına vermesi gereken cevabı yazdim oraya.koskoca adam kendi kalksin ne munasebet siz karışıyorsunuz hem"deseydi susarlardi

iyi günler hanımlar. çok sinirliyim bugün. esim vardiyali çalışıyor. vardiya dönümünde ise sadece 3 saat uyuyarak gidiyor. geçen gece çocuğum çok hastaydı ve gece hiç uyumadik. nitekim eşim ise yarım saat geç kaldı ve tutanak tuttular. Her neyse o sabah misafir gelecekti iptal ettim ve abimin eşine de haber verdim. eşimin ise geç kaldığını çocuğumun hasta olduğunu başka birgün davet edecegimi söyledim. sen yeme içme git dayımın karısına ki seytandir saat 12 de ise giden adamı geç koymuş söyle böyle yatıyor bilmem ne diye dedikodumu yapmışlar ki esim ogün sabah 8de gitti ise. her neyse. dayımlar karşılaştık dayım demez mi sen nasıl kadinsin eşini o saatte ise nasıl geç birakirsin bilm2m ne sok oldum
kim dedi dedim cevap yok hoş kimin dediği belli. o sırada yenge hanım da var kalabalık bir ortamdi. dedim sen mi söyledin şey abine dedim o da gitmiş ona söylemiş dedi. ne alaka söylüyorsun anlqmadim dedim abim odaya girdi. abi ayıp değil mi dedikodumu yapıyorsun böyle böyle ne iş dedim. abim deliye döndü. iftiraci yalancı utanmaz dedi yenge hanima çıktı gittiler. ertesi gün beni arıyor kadın daha utanmadan sana oturmaya gelecem diyo pis pis gülüyor. acayip sinir oldum. zaten o dayımın eşi tam bir arıza bizim yenge hanimin kankasi ikisi bir oluyor yapmadıkları şey yok. daha da hızını alamayıp esime gelmiş yilisiyor salak salak şeyler söylüyor. eşim dedi bundan sonra evime gelmesin o kadın diye ama eşimle abim çok iyi geciniyolar. gene bana düşünceler... sizce nas yapmalıyım kızlar ya?

İki kadın kendi arasında dedikodu yapmış da dayına ne ya evli barklı insanlarsınız gece geç belki geç yattınız belki kavga ettiniz belki çocuk hasta her sebep olabilir bu dayınızın sizin ev hanımlığını sorgulamanıza sebep mi ? Yada hiç biri olmasın keyfi uyuya kaldınız yine bu dayınızı ilgilendirmez !

İki kadın kendi arasında dedikodu yapmış da dayına ne ya evli barklı insanlarsınız gece geç belki geç yattınız belki kavga ettiniz belki çocuk hasta her sebep olabilir bu dayınızın sizin ev hanımlığını sorgulamanıza sebep mi ? Yada hiç biri olmasın keyfi uyuya kaldınız yine bu dayınızı ilgilendirmez !
benim de sinir olduğum nokta o iste münasebetsiz herif beni deli etti

ne kadar kötü bir tabir ya ne alakası var da oraya bağladiniz konuyu? öyle bir şey düşünmediler maksat ben yan gelip yatıyorum da adamı ise geç gönderiyorum kafası sizin o "yiyismek" tabirinizi onlar dahi ağzına almaz

Ilk aradığınızda çocuk hasta müsait değilim de geç sen neden dedikoducuya laf veriyorsun sonra eşine onu kötüle adam gelmesin deyince tribe gir.
eşimden dolayı tribe girdiğim yok. bu olay yaşandığında eşim de ordaydi. Ben mecburi de olsa görüşmek istemiyorum onlarla. hani hiçbir şey olmasa dahi bir şekilde insanın sinirlerini bozmayı çok iyi biliyorlar.

Back