Ha ha ha ay ne kadar komik olmuş çok güldümal kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha ha ay ne kadar komik olmuş çok güldümal kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana.![]()
aynen yaBen akrabaların henüz bir halta yaradiklarini görmedim.
Çoğu evimi bile bilmez ,gitmem gelmem.
Kimseyle lak lak yapicak ruh halim yok .
Millete laf lazım . .
kesinlikle.bundan sonra dkkatli olursun onlara karşı
Yok canım oğlum hastaydı gece uyumadik bu yüzden ise geç kaldı esim. Ben oğlum hasta olduğu için iptal ettim. ona da dedim ki oğlum çok hasta tüm gece uyumadik hatta eşim ise geç kaldı çok uykusuzum o yüzden iptal ediyorum haftaya buyrun gelin dedim. o da bu konuşmadan eşimin ise geç kalması kısmını çekmişCok karisik yazmissin. Anladigim kadariyla yorumlayayim. Esinin ise gec kalmasiyla misifirleri iptal etmenin ne ilgisi var? Belki de yengen buna kizdi inanmadigini vurguladi hani bahane sunuyor gibi.
ben de anlamadım neyi nasıl düşünüyorlar nasıl hak görüyorlar kendilerinde onu da anlamadım ben dayimi yılda toplam 2 kez görürüm o da merhaba merhaba neye dolmuş da gelmiş hiç anlamadim. bana sardilarEsinin kacta gittiginden dayina ne?ne alaka yani isterse hic gitmez anlamadim
abim iyidir gerçekten iyidir o huzurumu bozmuyor çok seviyorum onu ama o eşi yüzünden araya olmadık şeyler giriyor iste.abimle eşim iyi geçiniyor diye huzurumu bozan abim ve eşi ile görüşmem
hayırdır dayı dedikodu mu bulamadiniz kocaman adamsın söyle aptal saptal şeylerle karşıma gelmeye utanmiyor musun dedim.Burda dedikodu yapanlar ayrı bir tuhaf ama şu dayı en sinir bozucusu.gelip sana ne hakla bu lafı ediyor.iyi bir cevap verseydin ona keşke.belli etrafındaki insanlar baya boş işlerle ugrasiyorlar Allah sabır versin.bu hiçbir önemi olmayan bir olay,bir de önemli birşey olsa neler döner kimbilir.mecbur oldukça mesafeli görüş bence.
eşine yem olup size yalancı iftiracı diyorsa ben çokta iyi diyemem...insan dediğin adil olmalı karısı zırt pırt ortalığı karıştırıyorsa o zaman huyunu bildiği karısına yem olmayacak ,sırf bu sebeple görüşmemabim iyidir gerçekten iyidir o huzurumu bozmuyor çok seviyorum onu ama o eşi yüzünden araya olmadık şeyler giriyor iste.
bana demedi yalancı iftiraci diye eşine söyledi canımeşine yem olup size yalancı iftiracı diyorsa ben çokta iyi diyemem...insan dediğin adil olmalı karısı zırt pırt ortalığı karıştırıyorsa o zaman huyunu bildiği karısına yem olmayacak ,sırf bu sebeple görüşmem
edit bu iftiracı yalancı diyen abi diyerek yazıyorum bunları umarım yanlış anlamamışımdır.