• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanmaz iftiraci!

Uzak durun ve bütün ev hayatınızı herkese anlatmayın. Ne durumda olduğunuz, çocuğunuz hasta mı değil mi onları ilgilendirmez. Müsaitsiniz ya da değilsiniz bu kadar. Mesafeli olmak iyidir böyle tiplerle.

Ben akrabaların henüz bir halta yaradiklarini görmedim.
Çoğu evimi bile bilmez ,gitmem gelmem.
Kimseyle lak lak yapicak ruh halim yok .
Millete laf lazım . .

Cok karisik yazmissin. Anladigim kadariyla yorumlayayim. Esinin ise gec kalmasiyla misifirleri iptal etmenin ne ilgisi var? Belki de yengen buna kizdi inanmadigini vurguladi hani bahane sunuyor gibi.

Cok karisik yazmissin. Anladigim kadariyla yorumlayayim. Esinin ise gec kalmasiyla misifirleri iptal etmenin ne ilgisi var? Belki de yengen buna kizdi inanmadigini vurguladi hani bahane sunuyor gibi.
Yok canım oğlum hastaydı gece uyumadik bu yüzden ise geç kaldı esim. Ben oğlum hasta olduğu için iptal ettim. ona da dedim ki oğlum çok hasta tüm gece uyumadik hatta eşim ise geç kaldı çok uykusuzum o yüzden iptal ediyorum haftaya buyrun gelin dedim. o da bu konuşmadan eşimin ise geç kalması kısmını çekmiş

Burda dedikodu yapanlar ayrı bir tuhaf ama şu dayı en sinir bozucusu.gelip sana ne hakla bu lafı ediyor.iyi bir cevap verseydin ona keşke.belli etrafındaki insanlar baya boş işlerle ugrasiyorlar Allah sabır versin.bu hiçbir önemi olmayan bir olay,bir de önemli birşey olsa neler döner kimbilir.mecbur oldukça mesafeli görüş bence.

Kime ne ki ? Desinler ,hep diyecekler ,herşeyi hem de .. sanane ! Bir daha sana densiz densiz hesap sorarlarsa pardon da sen kim k.peksin ,diyiver, bak bi daha burunlarıni sokuyorlar mi olmadık nanelere ..

Esinin kacta gittiginden dayina ne?ne alaka yani isterse hic gitmez anlamadim
ben de anlamadım neyi nasıl düşünüyorlar nasıl hak görüyorlar kendilerinde onu da anlamadım ben dayimi yılda toplam 2 kez görürüm o da merhaba merhaba neye dolmuş da gelmiş hiç anlamadim. bana sardilar

m
Burda dedikodu yapanlar ayrı bir tuhaf ama şu dayı en sinir bozucusu.gelip sana ne hakla bu lafı ediyor.iyi bir cevap verseydin ona keşke.belli etrafındaki insanlar baya boş işlerle ugrasiyorlar Allah sabır versin.bu hiçbir önemi olmayan bir olay,bir de önemli birşey olsa neler döner kimbilir.mecbur oldukça mesafeli görüş bence.
hayırdır dayı dedikodu mu bulamadiniz kocaman adamsın söyle aptal saptal şeylerle karşıma gelmeye utanmiyor musun dedim.

abim iyidir gerçekten iyidir o huzurumu bozmuyor çok seviyorum onu ama o eşi yüzünden araya olmadık şeyler giriyor iste.
eşine yem olup size yalancı iftiracı diyorsa ben çokta iyi diyemem...insan dediğin adil olmalı karısı zırt pırt ortalığı karıştırıyorsa o zaman huyunu bildiği karısına yem olmayacak ,sırf bu sebeple görüşmem
edit bu iftiracı yalancı diyen abi diyerek yazıyorum bunları umarım yanlış anlamamışımdır.

eşine yem olup size yalancı iftiracı diyorsa ben çokta iyi diyemem...insan dediğin adil olmalı karısı zırt pırt ortalığı karıştırıyorsa o zaman huyunu bildiği karısına yem olmayacak ,sırf bu sebeple görüşmem
edit bu iftiracı yalancı diyen abi diyerek yazıyorum bunları umarım yanlış anlamamışımdır.
bana demedi yalancı iftiraci diye eşine söyledi canım

Bunlar hep aylaklıktan, yoğun temposu olan insanın bu denli saçma ve kendini zerre kadar ilgilendirmeyen şeyden dedikodu yapmaya vakti kalmaz

Back