• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanmaz iftiraci!

Gospgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
33
10
3
34
iyi günler hanımlar. çok sinirliyim bugün. esim vardiyali çalışıyor. vardiya dönümünde ise sadece 3 saat uyuyarak gidiyor. geçen gece çocuğum çok hastaydı ve gece hiç uyumadik. nitekim eşim ise yarım saat geç kaldı ve tutanak tuttular. Her neyse o sabah misafir gelecekti iptal ettim ve abimin eşine de haber verdim. eşimin ise geç kaldığını çocuğumun hasta olduğunu başka birgün davet edecegimi söyledim. sen yeme içme git dayımın karısına ki seytandir saat 12 de ise giden adamı geç koymuş söyle böyle yatıyor bilmem ne diye dedikodumu yapmışlar ki esim ogün sabah 8de gitti ise. her neyse. dayımlar karşılaştık dayım demez mi sen nasıl kadinsin eşini o saatte ise nasıl geç birakirsin bilm2m ne sok oldum
kim dedi dedim cevap yok hoş kimin dediği belli. o sırada yenge hanım da var kalabalık bir ortamdi. dedim sen mi söyledin şey abine dedim o da gitmiş ona söylemiş dedi. ne alaka söylüyorsun anlqmadim dedim abim odaya girdi. abi ayıp değil mi dedikodumu yapıyorsun böyle böyle ne iş dedim. abim deliye döndü. iftiraci yalancı utanmaz dedi yenge hanima çıktı gittiler. ertesi gün beni arıyor kadın daha utanmadan sana oturmaya gelecem diyo pis pis gülüyor. acayip sinir oldum. zaten o dayımın eşi tam bir arıza bizim yenge hanimin kankasi ikisi bir oluyor yapmadıkları şey yok. daha da hızını alamayıp esime gelmiş yilisiyor salak salak şeyler söylüyor. eşim dedi bundan sonra evime gelmesin o kadın diye ama eşimle abim çok iyi geciniyolar. gene bana düşünceler... sizce nas yapmalıyım kızlar ya?

Son düzenleme:
2 defa okudum beynim yandı. kimene ya adam kaçta gitmiş kaçta gelmiş. anlatmayın herşeyinizi sizde herkese
anlamadım ki ogün bana davet etmistim akrabaları iptal etmek zorunda kalınca yenge hanima da dedim.iptal ettim diye hemen tavırlandi ben de yanlış anlamasın diye açıklama yaptım

konutu düzenleyip yeniden yazıyorum kızlar evet karışık olmuş kusura bakmayın
edit. düzenleyemedim kusura bakmayın ya.

Ahahha...
Çok sempatik geldi yorumun.
Neyse, hiç görüşme o kadınla diyemem... Abinin eşi malum...
Soğuk davran ve o aramadıkça sen de arama

Esinizin işe gec gitmesinden nasil siz sorumlu oluyorsunuz?Koskoca adam kursun saatini kalksin gitsin cocukmu bu..birde bu yuzden size hesap soruyorlar..ne acayip insanlar var dunyada yahu..
Diyemedinizmi evimizde olan hersey bizi ilgilendirir ne munasebetle karisiyorsunuz diye..?
söyledim canim onların derdi başka. bak ne biliyor musun dayımın eşi ve yenge kişisi biz harikayiz eslerimiz kiymet.bilmiyor ama onların eşleri niye o kadar değer veriyorlar bak ise.bile geç kalıyor adam gibi saçmalıklarla ego tatmini yapıyorlar :) komik ve igrencler

söyledim canim onların derdi başka. bak ne biliyor musun dayımın eşi ve yenge kişisi biz harikayiz eslerimiz kiymet.bilmiyor ama onların eşleri niye o kadar değer veriyorlar bak ise.bile geç kalıyor adam gibi saçmalıklarla ego tatmini yapıyorlar :) komik ve igrencler
Uzak durun bunlardan o zaman.mesafe şart yani baksaniza son derece cahiller..

Onlara ne ki .
Siz üstüne düşeni yapıp bilgilendir mişsiniz.
Fakat yenge hanımla arama MESEFE koyardım O ayrı.

Onlara ne ki .
Siz üstüne düşeni yapıp bilgilendir mişsiniz.
Fakat yenge hanımla arama MESEFE koyardım O ayrı.
ya onun yaptığı bir değil beş değil zaten huyu bu. olur olmadık arkadan kuyu kazmak hayatının amacı olmuş gerçekten çok enteresan daha farklı iftiralarına da maruz kaldık yani. mesafe koyuyorum mesela bu süre gidiyor sonra toplanıp cikageliyor şu evde hiçbir şey yapma hayatına bak o yine bir şeyler bulur ayağına takar yani

ya onun yaptığı bir değil beş değil zaten huyu bu. olur olmadık arkadan kuyu kazmak hayatının amacı olmuş gerçekten çok enteresan daha farklı iftiralarına da maruz kaldık yani. mesafe koyuyorum mesela bu süre gidiyor sonra toplanıp cikageliyor şu evde hiçbir şey yapma hayatına bak o yine bir şeyler bulur ayağına takar yani
Çok ilginç bir karakter !
Yani istenilmeyen bir yere nasıl yüz bulup gelir insan anlamıyorum.

Back