- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- Konu Sahibi melankolik_24
Terbiyenizi takının hanimefendi eğitim sistemi şöyle eğitim sistemi böyle bişey yapılamaz diye diye kafamıza soktular sanki iş insanın kendisinde bilmiyormuş gibi evet tabiki sistemde yanlışlar var ama ben bir ingilizce öğretmeni olarak eğer evimde bile ingilizcemi gelistirdiysem bugün karşıma geçen bir amerikaliyla ingilizle hiç oralara gitmeden çatır çatır tartisabiliyorsam bu kendi kendimi egitmemle alakalı aman sistem kötü napiiiim demekle olmuyor maalesef .İnsanın kendini egitmesi kendini gelistirmesi kisinin kendiyle alakalıdır .okul size temel bilgileri verir.yani siz okuldan sonra televizyon karşısında pinekliyorsaniz nerede olursanız olun kimse size birşey yapamaz .Nitekim sizde de böyle olmuş .kendiniz yapmışsınız .Buradan bunu okuyanlara sesleniyorum .Oturmayın dil ogrenin .Kendinizi gelistirin
Pardon siz kimsiniz de bana terbiyeni takin diyebiliyorsunuz? Yazdigim yorumda hangi cumlem veya kelimem terbiye sinirini asmis? Size ne oluyor da kendi uzerine alindiniz size mi yaptim yorumumu? Asil siz terbiyenizi takinin. Ogretmensiniz diye bana ordan atar gider yapamazsiniz. Sizin seviyenize inmeyecegim bile, yazik sizin ogrencilerinize. Su uslubunuza bir bakin.
Benim yaptigim yorumda kendi yasadigim durumu, kendi tecrubemi anlattim. Siz at gozluklerinizi takmaya devam ederek egitim sistemimizde hicbir sorun yok demeye devam edin. Ben ortaokulda iken ingilizce dersine 3 yil boyunca giren almanca hocasinin suclusu da devlet degildir zaten. Suclusu biz kendisini gelistiremeyenleriz. Ben Turkiye'de de ingilizce egitimi gordum, Hollanda'da da. Ikisini pekala karsilastirabilirim. Tek tarafli konusan sizsiniz. Televizyon karsisinda pineklemedim cok sukur. Su an iki yabanci dili ana dilim gibi konusabiliyorum ve universite mezunuyum. Elbette insan kendisini gelistirmelidir, sadece okulda verilen egitimle yeterli olmayabilir. Ama okulda bize birsey katamiyorsa ve biz hep kendi cabamizla birseyleri ogrenmek zorunda isek. Okula ve ogretmenlere ne gerek var o zaman. Kendi caban olmak zorunda ama okullardaki egitimin yetersizligini de gormezden gelemezseniz.
Dedigim gibi siz at gozluklerinizi takmaya devam edin..