öncelikle kibar üslubunuz için teşekkür ederim, çok naziksiniz :)
size hak verdiğim yönler elbette var,ben konuya olan ilk mesajımda da söylemiştim,demiştim ki '' ben asla bahsettiğiniz kadar yetersiz olduğunuzu düşünmüyorum,kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın, özgüveninizi tazeleyince her şey yoluna girecektir'' tarzında bir cümle kurmuştum. ancak düşünsenize, ''2 kelimeyi bir araya getiremiyorum,yol bile tarif edemiyorum'' diyor konu sahibi, hem de ingiliz dili ve edebiyatı bölümünden mezun,insan ister istemez hayret ediyor... çünkü gerçekten biliyorum,akademik dilde konuşmak çok zordur,ancak konu sahibi çok temel şeylerde bile sorun yaşadığını söyleyince, çok şaşırdım dediğim gibi. bu da bana öğrencilik yıllarında gerekli gayreti pek göstermediği izlemini verdi.
örneğimi uç bulacağınızı tahmin etmiştim ancak yalnızca kendi alanımdan örnek verebilirdim içini dışını bildiğim için :) intörnler 6 sınıf,yani son sınıf öğrencileridir. yani hala ''öğrenci''lerdir,mezun olmamışlardır... ancak mezun olduktan sonra damar yolu açamadıklarını düşünsenize bir, ister istemez garipsemez misiniz? :)
demek istediğim de tam olarak bu,konu sahibi öğrenci değil,mezun olmuş,üstüne master yapıyor ... ve ben 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum diyor... yani çok doğal olarak garipsedim ben de :)
yoksa amacım master'ına karşı olan şevkini kırmak değildi,yalnızca hayretimi gizleyemedim ... ama sizin vermek istediğiniz mesajı da anladım :)
seviyeli bir tartışma ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ederim, iyi geceler :)