Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

O cocugun bir annesi var sana dusmez annelik yapmak. Sen ne zannettin anneligi. Evli adamla yakinlas bosansin evlen bi de cocuga annelik yapicam ben diye sevimli gozukmeye calis. Bunlari gercekten yasiyorsan aynaya nakma derim ya da o kadindan ve cocuktan uzak dur. Sinir oldum ne rahat insanlar var allahim ya evli adam evli iste . disiligini on plana cikarmak niye bu isyerinde akliniza geldi onuda anlamadim

Senden faydalanan bu adam senin psikoloğun veya psikiyatristin mi Cemre?
Aradaki bazı detaylar buna işaret ediyor gibi

Ben herkesin yazılarını okurdum ama bunu okuyamadım : D

Bir arkadasim var o da böyle. Senin çaren kendinde. Aileni olanları yaşananları kabullenmek. Ve önüne bakmak. Yanlış insanlarla yanlış şeyler yaşamak sana göre değil. Eğer evli olan adamın üstüne gidersen gene kullanılır, gene pişman olur, gene terk edilirsin

Hepsini okudum. Kafamı kaldırdığımda boyun fıtığım bir kademe daha artmıştı. Kendinizden iğrenmekte haklısınız. Psikolojim bozuk ayaklarına evli adamlara sarıp, onların hiç bir şeyden habersiz eşlerinin ve çocuklarının psikolojisini bozmaya hiç hakkınız yok.

Bence sen hala cocuklugundaki sevgi ve güven eksikliğinin sancılarını çekiyorsun.önce kendini topla bu eksiği yanlış insanlarla dolduramazsin bu sana daha çok zarar verir.ve kimseyede zarar veren sen olma.ki bunun vebalini çok daha fazla çekersin hemdevicdanın seni rahat bırakmaz.gerekirse isyerini değiştir. O adama sempatik olmak bi yana araya mesafe koy yada tartis tersle oda sana yakın davranamasin. Ki senin isyerindeki pozisyonun daha yüksek zannedersem.insanların sana nasıl davranacağını daha çok sen belirlersin bu durumda. kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç değilsin.önce kendini sev.niyet düzgün olursa karşınıza da kalbinize göre birisi cikar InsaAllah.siz kendinizi o adamın karısının yerine bi koyun bakalım ordan bütün bunlar ve siz nasıl görünüyorsunuz.yanlış bir yoldan doğru bir sonuca varamazsıniz.yarın Birgün sen evli olunca çocuğunda varkenkocana birisi böyle yaklassin ister misin lütfen böyle yanlış bir yola girmeyin ve akıllı olun.

Evli çocuklu olduğunu bile bile nedir bu saçma yakınlaşma çabası. Git kendine kendin gibi birini bul sana tavsiyem. Ayrıca o çocuğun anneye ihtiyacı yok. Hem adamın yalan atmadığı ne malum. Sana numara yapıyordur ayrilcam da iki yabancı gibiyiz falan da. Geç bunları arkadaşım. O kadar egitinlisin üst kademede caliisyorsun . Dengini bul. Elin adamını da rahat bırak. başkasının eşi "başkasının"... dış güzelliğini de is yerinde bu kadar vurgulamana gerek yok. Zaten akıllı eğitimli bir bayanin kimseye yakınlaşmak için cilve yapmasina da lüzum yok. Sen suratlarına bakmasan bile 40 tane talibin cikar.
Ha birde kendini o adamın eşinin yerine koy bakalım.. Birde ordan manzara nasıl görünüyor. Hiç güzel değil demi. Herkes kendine yakışanı yapar diyorumm

Bence ailevi problemleriniz hala tam anlamıyla tedavi olmamış siz doktora gitmeye devam edin. ve sakın evli adamlarla boşanacak da olsa olmayın. o çocuğun ve eşinin ahı sizi ömür boyu bırakmaz..

kendine ruhen büyümek için şans ver sonra yetişkinlerle iletişime geç.

şu an ki ruh halin ve çocuksu duygularınla karşındakilere taviz verip zarar görmeye hazırsın.

tvlerdeki çarpık şeyler değil gerçek hayat,ya da olması gereken.

dişiliğini kullanıp arkandan gelmeyecek erkek yok emin ol.
o yüzden karşındaki fırsatçının niyetini anla.

boşanmış olamlı sana istemeden evlendim,konuşmuyoruz vs. vs diyen.

saf bir av olma.

aldığın yara,gördüğün zarar olmadan bunun farkına var.

yakın ilişkiler olabilir iş yerinde ama bunu senin sınırların belirler.

ne kadar kolay kandırılıcak bir kız imajı verme kimseye.

*adam ayrılmaz yüzde yüz eminim burdaki herkes gibi.
*seninle nahoş bir şekilkde ismi anılıp ailesine ulaştığında herkesin sana nasıl yaklaşacağını düşün.
*sevgiyi önce kendi özünde kendinle barışarak hisset.o açlığını kötülerin eline verme.
*hayat uzun gibi görünse de kısa ve hatalarla doldurulmayacak kadar kıymetli.
*geri dönüşü olmayacak işlere girme,geçmişinden ders al.

Hiç bir şey yapamıyorum kendiliğinden oluyor deme irade sahibi bir insansın.eğer öyle olmasa ne okuyabilecek gücün ne yaşadığın tüm zorlukları aşacak inancın olmazdı.
aklını başına al şahsiyetin,ideallerin,sınırların seni sen eder.

Cani
Canim pskologuna devam et sen bunları aile sevgisi görmediğin için yapıyorsun aslında ona aşık değilsin o adamdanda uzak dur

Uff zor okudum. Seckin ve üst düzel meslek ne olaki. Böyle bir mesleginiz var ama yazim dili berbat. Benim aklima takilan birsey oldu. Bu evli adamla aranizda meslek farki oldugunu söylemissiniz. Yani sizin mesleginiz daha "seckin" ama adam icin isyeri sahibi demissinz bu nasil oluyor?!

Bunun kınamakla alakası Yok ama kusura bakma ama anlattığına göre 20li yaşlardan sonra ilgi gösteren her erkeğe gönlün kaymış, ya çok safsın yada çok ne biliyim garipsin. Her yüzüne gülen erkeğin senden hoşlandığını düşünmen çokgarip . 6. Günden nasıl bir erkeğe bu kadar kapılır bi insan anlamıyorum . Ki 6 günde aklını çelen biadamda dürüst falan olamaz bu çekim değil adamın çapkınlığı. Ki evli adam yani . Hemde zorla evlenip bide çocuk yapmış sanki zorla yaptı o çocuğuda . Hani demişsin ya dışardan yuva yıkan gibi gözükürüm diye yuva yıkan gibi gözükmezsin yuva yıkan olursun direk net.

Güzelim önce yaşının gereği bi düzgün kelimelerle paragraflara ayırarak kelimelerden harf eksiltmeden yaz.
Şu yazdığını başkası yazsa sen girip okur musun yada ne kadarını okuyabilirsin. Nasıl yardımcı olunmasını bekliceksin?

Ailende görmediğin sevgisizliğe bağlayamazsın evli erkekle olan yakınlaşmanı. Karısının yüzünü dahi görmese evli. Boşanmadan onunla bu şekilde hislerin varken asla muhattap olmamalısın. Öncesinde bilemeyip yakınlık hissetmiş olabilirsin. Ama öğrendiğin anda o dakka onunla muhabbeti kesmelisin. Yok evinede gitmiyor karısıyla 2 senedir konuşmuyor sanane bunlardan seni ilgilendirmez karısıyla onun arasında. Böyle devam edersen üzülerek söylüyorum sadece metres olursun. Ondan boşanacakta seni alacak sanma karısıylada sevişiyordur merak etme böyle şeyler söylerek saf kız avcısıdır. Kötüyse arası boşansın hiç inandırıcı değil ailem izin vermiyor boşanamıyorum zart zurt yalan dolan bunlar.

Ayrıca sevgisizlik boşluğunu sürekli erkeklere doldurmaya çalışma. Bi dur ve düşün hayatta sana sevgi gösterebilecek tek şey sadece erkekler mi? İllaki aşk yaşayacaksın eşini bulmak isteyeceksin ama bu psikolojide bu boşlukta yaşadıkların sadece hata olur ve seni üzer.

Doğru insanlarla doğru şeyler yaşa her gördüğüne ilgi gösterene atlama psikoloğa gitmeyede devam et

üst seviye meslek sahibisiniz evettttttttt fakat bu nasıl yazı kardeşim.Kendi kendinizle konuşmuş,hakvermiş,duygusal krizlere girmiş ,kendinize hakvermiş gibisiniz yazınızda.Kendi kendinizle kavga halindesiniz.Ama sana kızamıyorum.Annen olacak o kadının gözü kör olsun seni depresyonun dibine sokmuş.Şu anda ne çekiyorsan,yanlış ilişkilerde anne sevgisi arıyorsan bunun sebebi annen sevgili arkadaşım.O evli adamdan ayrıl.Sana zarardan başka bişey vermez. O dogru aşk zamanı geldiğinde bulur seni.Allah yardımcın olsun.

Dekarasyon firmasidir adam da para vardır elemanı ise okumustur:)

Ailede görmediğin sevgiyi, huzuru karşı çinste bulmaya çalışıyorsun. Ama bence düzgün düşünemiyorsun. Sen insanların sevgisine muhtaç biri değilsin. Sana tavsiyem önce kendini sev, değer ver; sen değerli birisin, başkalarının övgüsüne, hayranlığına ihtiyacın yok.
Tabiki evleneceksin, seveceksin, sevileceksin ama bunları her tanıdığın yeni insanla yaşayamassın. Doğru insanı bulmak lazım gerçek duygular için..
Önce bir dur düşün, sevginin anlamını sorgula, sonrada gerçekten sevip sevmediğini..
Şuan ki iş arkadaşın evli, kur yapmayı bırakmalısın. Eğer sana karşı birşeyler hissediyorsa zaten evli kalmaz. Hem bütün erkekler cocuk için der.. Burada birçok örneğini gödük..Kendini eşinin yerine koy ve öyle düşünmeye çalış.

eminim adamın evliliği kötüdür, hıhı evet.karısıyla arkadaş gibidir. saf mısınız bunlara inanıyorsunuz?
adam sizden ne alabileceğini anlamış kimse kusura bakmasın. umarım kamu görevlisi ünvanı taşımıyorsunuzdur. devlet dairesinde böyle rezaletler yaşandığına inanmak istemiyorum. milletin vergileriyle çalışılan yerde olanlara bak.
işinize bakın allahaşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…