Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Bence de iğrenmelisin.

Hemşire olduğunu sanmıyorum üyelik sırasında sallamasyon yapmıştır.
6 kişilik yerde çalışıyorum patron falan var demiş hemşirelik mesleği tanımına uyduramadım.
Bünyesinde hemşire çalıştırması zorunlu bazı iş yerleri var öyle bir yer ise o başka...

türkiyede genelde en prestijli olarak tıp ve hukuk görülüyor sanırım ( genel kanı benim fikrim değil ) avukat olmayan biri hukuk bürosu acamaz e doktor olsa beraber çalışıyoruz falan diyor patronla o da alakasız kafam karıştı

Mühendis ya da mimar diye düşünüyorum ben onlar da revaçta meslekler ya hem de yukrada biri dekorasyon firması yazmış ordan düşündüm.
Hukukçu olamaz onların dil becerileri gelişmiştir forumda avukat olduğunu bildiğim bazı kişiler var yazıları farkedilir derecede kurallı.

yani o derece üst düzey anlatmis ki kendim de bir mühendis olarak muhendisligi dusunemedim o seviyede düşünün artik : )

Uzak durun ya artık evli adamlardan , yaşadıkların kötü üzüldüm ancak evli adamla ve o adamın kızına analık yapmayı düşünmenle bitti senle ilgili düşüncem. Yaşadıkların yaptıklarının nedeni olamaz. Bunun ardına saklanma. Seni gerçekten sevecek biri mutlaka var, ayaklarının üstünde dur ,kendini sevmeyi öğren gerisi kendisi gelir.

Uzak durun ya artık evli adamlardan , yaşadıkların kötü üzüldüm ancak evli adamla ve o adamın kızına analık yapmayı düşünmenle bitti senle ilgili düşüncem. Yaşadıkların yaptıklarının nedeni olamaz. Bunun ardına saklanma. Seni gerçekten sevecek biri mutlaka var, ayaklarının üstünde dur ,kendini sevmeyi öğren gerisi kendisi gelir.

Canım benim uzak dur tavrını koy inan sende mutlu olacaksin emin ol boşver onu bakma konuşma boşver sen daha iyilerine layıksın

Bir iki üç tıp oyunu oynuyorlardır karısıyla...
Hatta tecavüz etmiştir karısı çocuk da o yüzden olmuştur
Hiç konuşmuyolardır tabii canııımm
İnanmak mı işlerine geliyor gerçekten inanıyorlar mı bilmiyorum.
Öyle bir konşuyorlardır ki çatır çutur hem de

Bir iki üç tıp oyunu oynuyorlardır karısıyla...
Hatta tecavüz etmiştir karısı çocuk da o yüzden olmuştur
Hiç konuşmuyolardır tabii canııımm
İnanmak mı işlerine geliyor gerçekten inanıyorlar mı bilmiyorum.
Öyle bir konşuyorlardır ki çatır çutur hem de

Bence acilen tedavine geri dönmelisin. Resmen Magduru oynuyorsunuz ama aslinda magdur olan o adamin esi ve cocugu, kendinizi nasil bu kadar kucuk dusure bildiniz? Nefsinize sahip cikmayi bilin Bekar erkeklerle kurdugunuz iliski kimseyi ilgilendirmez fakat evli bir erkege kaba tabirle kuyruk sallamak??!!! Gercekten ne diyeyim artik Allah sizin gibi kadinlardan korusun butun evli kadinlari. ve sizide ıslah etsin. Amin

Hangi dünyada yaşıyorsunuz?
Bizimkisi olmadığı aşikar ama hangi evrende ikamet ettiğinizi merak ettim.
Ciddi manada bir sıkıntınız var. 6 günlük işin 3. gününde insan patronunun evliliği hakkında bu kadar mahrem bilgileri nasıl edinir ki? Nasılı geçelim niye edinir? Elin adamının evliliğinden, sorunlarından size ne? Psikolog musunuz siz?
İnsanlara bu kadar çabuk güvenmeyin, ipin ucunda yürüyorsunuz resmen, düşmeniz an meselesi.

Doyumsuzluk sizinkisi.. Evli bir adamla birliktelik hayali kurmanın hiçbir mantıklı açıklaması olmaz varsa da ben kabul etmiyorum aslaa.. İşte bu tarz insanlar yüzünden okan sadece çocuklara oluyor.. Siz bir kadın olarak kendinize böyle bir şeyi çoktan yakıştırmışsınız da burda geveliyosunuz.. Birisi çıkıp aşkının peşinden git dese kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksınız eminim... O yüzden burda saçma saplantılarınızdan bahsedip kendimden utanıyorum ayaklarına yatıp insanların duygularını iyi niyetlerini sömürmeye çalılmayın.. Zira hiç gerçekçi değil.. Vicdanınıza sorun o size cevap verir varsa tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…