Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Yazık gözlerimize bu nasıl bir yazı,insan biraz paragraf,sesli harf ve imla kuralarına dikkat eder. İki cümle yazmamışsınız sonuçta.

Derdinize gelince de ,size diyebileceğim tek şey PSIKOLOĞA BAYAĞI BİR SÜRE DAHA DEVAM EDİN.
Bu nedir ya ; görmediğiniz birisine bağlanmak, sevmek.

'İşi söylemicem ama şunu bilin toplumda en üst düzey mesleklerden birine sahibim' bu lafınızı birtek ben yanlış anlamamışımdır herhalde.Söyleyemeyecek kadar gizli ne mesleğiniz olabilir ? Hem de bu yaşta bu kadar üst düzey bir pozisyon falan.Üniversiteyi bitireni şak diye oturtuyolar zaten üst düzey pozisyonlara değil mi ?
Daha doğru düzgün yazı yazamyorsunuz ama Maşallah mesleğim çok iyi ,onun pozisyonu kötü bilmem ne .

En sonuncu ve sizin tabirinizle evet en iğrenci , iş yerinizde evli adamla yaşadığınız flortleşmeler.Kendi kendinize telkin verseniz nolur ya. Erkekler bu kadar karaktersizken,size yalan söyleyebileceğini hiç düşünmeden tutup bir de boşansa çocuk bana anne der mi,beni sever mi,ailem kabul eder mi düşüncelerine dalmışsınız.
Senin gibi kadınlar bu karaktersiz adamlara yüz verdiği için bu olaylar çoğalıyor zaten.Eminim ki evde karısıyla yatmıyordur,çocugunu hiç sevmiyordur,ailesinden korkuyordur boşanamıyordur.Ne zannediyorsunuz siz ,bütün söylediklerinin doğru olduğunu mu ?

Kendinize çeki düzen verin ve bugün bir kadının kocasıyla yaşadığınız o kırıtmaları,flörtleri yarın siz de yaşarsınız.
Kimse YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ !!!!

Yarısına kadar bile okuyamadım, ama bi erkeğe de o kadar bağlanılmaz ki? Ne o öyle ??

Hep böyle yazarım sizin için uzun yazayım :).Dün üyelik ve yazı iki saati aşkın zamanımı aldı.
Öncelikle çokkk teşekkür ederim her birinize.Allah razı olsun.Sürekli aklımda söyledikleriniz.Ben onun hakkında böyle düşünmemiştim açıkçası.Haklısınız.Şuan işyerindeyim ve ona kötü bi gözle bakıyorum.Çünkü herşeye rağmen evli ve bana ilgi gösteriyo.Ben de suçluyum.Ve hergün kendimi motive edip işyerinde istediğim gibi davranamayınca iyice kızıyodum kendime ve kendimi çaresiz hissediyodum.Dün yazdıklarınızdan sonra sabah ilk iş yeni bi iş baktım.Ne yazıkki bulamadım.Ve bununla başetmek için çabalamam daha iyi olur diye düşündüm.Çünkü başka yerde de başıma gelebilir.Bazıları beni anlamamış zaten başlık kendimden tiksiniyorum...Şuan şu aşamada bunu hissediyosam bu adamla evlenmek gibi bi düşüncem yok zaten bunu yapsam ömür boyu kendimden nefret ederim..Yanlızca karşı koyamadığım,kendimi o ilginin bağımlısı gibi hissettiğim ve evli olduğunu öğrenmeme rağmen davranışımı değiştirememden ötürü çaresizlik hissettim.Ve size yazdım.Sizinle konuştuktan sonra biraz güç buldum.Sabah spor yaparken kendimle konuştum kendimi ikna ettim birinin ilgisine ihtiyacın yok hem sen kendini sevmesen başkası dünya kadar sevse de hissedemezsin diye.Ve iş yerine gidince ciddi olucam tavır ve davranşlarmı kontrol edicem dedim.Ve işyerindeyim.Şuana kadar ciddi davrandım..Kendimi kontrol edebildim ve kendimi iyi hissediyorum bunu yapabildiğim için :)))).Allah razı olsun binlerce kez kızan eden her ne söyleyene de..Biraz agır yazanlar olmuş onların yaşadklarmı anlayamadığı için böyle yorum yaptıklarını düşünüyorum.Zaten vicdan azabı duymasam bi problem görmesem buraya yazmam ilerlemeden önlem almak istedim.Ama ona karşı da bakışım değişti sayenizde.Hiçç masum değilmiş bana kendini acındırarak anlattı oysaki...İnşallah böyle gider bugün iyi...İşimle ilgili soranlara şöyle diyim.Arkadaşm da okuduğu için bu sayfayı paylaşmak istemedim ama işyeri sahibinden statü olarak şöyle üst oluyosun.İşyerini parası olan herkes açabiliyo kanunen bi engel yok.Ama işyerinde diplomalı üniv mezunu olanlar çalışabiliyor.Off ama böyle yazmak çok zor
.Tedaviye devam etmemi önermiş bazıları.Tedavide bazı şeyleri kaptım hasta bi insan gibi devam etmek istemiyorum çnkü kendimi kötü hissediyorum.Öğrendiğim terapileri hergün uyguluyorum zaten.Tek sorunum aşırı yanlızlık..Ailem ressmen yok hükmünde.Annemin iğrenç davranışları yüzünden tüm akrabalar kendisinden uzak kardeşleri sevmez açıkça yüzümüze söylerler bazısı kardeşlikten reddetmiş.Yani akraba desen yok.Kardeşlerim de kopuk..Ailede herkeste agresiflik var.Farklı bi şehire taşındım öncekinde arkadaşlarım vardı gece gündüz onlarlaydım..Yani bana kalırsa benim zaten geçmişte yaşadığım travma bi de şuan normal bi insanın insani ilişkilerinin eksikliği onun verdiği yanlızlık var.Bu şehre geldim binbir borç ailemin bişeyden haberi yok..İnsanlar en ufak şeyleri sevdikleriyle atlatıyolar.Ben yanlızlıktan ayıma sarılıp yatıyorum ona anlatıyorum derdimi geceleri.İş ararken güçlükle dimdik durduğumu piyasanın korkunç rekabeti içinde varolma ve geçinme çabamı başka bi şehre gidip yerleşecek kadar bi yere güvenebilmenin zorluğunu.O yerle anlaşamayıp bei kuruş da kazanamayıp o şehirde mal gibi ortada kalmanın verdiği hissi..Yıkılıp yıkılıp toplanıyorum..Adam gibi bi insana ihtiyacım var.Bi aileye..Bana neler diyosunuz aileniz yok mu sizin ailesiz bir başına hissini biliyo musunuz siz...Hoş bi sürü bilen vardır.Sonuçta burası dertlerin paylaşıldığı yer..
Çok istismar edildim ben..Bu yüzden savunma mekanizmam pek gelişmiş degil..Annem yaa sığıncagım insandan korkuyodum..Haliyle tüm insanlardan..Şimdi ise bu korkumu aşmak için insanlara güvenmeye çalışıyorum hemen..Kısaca herşey patolojik..Napiyim..Çabalıyorum..Elimden bu kadar geliyo..Anlatsam şimdi...
Allah razı olsun cidden.İşyerindeyim diye ağlayamıyorum ama Allah razı olsun hepinizden..İnşallah daha iyi olucam davranışlarmı kontrolde hergün biraz daha.bakalım..yazarım size yine..

Ha, ne güzel işte bu?? Konu sahibi uzatmış da uzatmış. Bu ne lan ?

Çıkmaya çalışırken bu kaostan daha fazla batmamaniz için dua edeceğim. Allah yardimciniz olsun İyiler le karsilastirsin

Canım o evli erkeklerin söylediği "Yok karımla konuşmuyorum, yok mutsuz evlilik, boşanacağım." falan palavralarına inanma sakın. Yalan söylüyorlar. Neymiş akşam eve gitmiyormuş, buna inanacak kadar saf mısın? Hepsi böyle seni gibi kızlara bu palavraları sıkıyor, evde de eşlerinin koynundan çıkmıyor. Siz de bunlara inanıp kendinizi boş bir hayalin içinde tutuyorsunuz. Çok çirkin şeyler bunlar. O flörtleşmeyi bitir hemen, senin için kötü olur. Evli erkekten sana hayır gelmez.

Seninki sadce icinde bulundugun boslugu doldurmak.kiminle vakit harcarsan ona baglandigini dusunuyorsun.seninde dedigin gibi ask bu deil..ilgiye duyulan ask kalici olmaz cabuk soner.hep hayalini kurdugun duzgun yuvanin temellerini saglam atmak icin bu kisiye olan hislerinin yalandan ibaret oldugunu kabullenip uzaklasman gerekir.yoksa korktugun basina gelebilr.bitmek tukenmek bilmeyen sorunlarla dolu bir evlilik yasayabilirsn

Nedense bu evli erkekler eşlerini hiççç sevmezler,ailesinin zoruyla evlenmişlerdir ve de çocuk için berbat evliliklerini devam ettiriyorlardır.Senaryo değişmiyo erkeklere tavsiye az biraz yaratıcı olun yahu!
Biz aptal kadinlar inandigimiz surece niye degsitrmeyle ugrassinlarki

bu ülkede erkekler damacanaya ,rulmana falan ilgi gösteriyor.size yapılan her ilgi gösterisine inanmayın,adam amacına ulaşınca belki o işi bile kaybediceksiniz.adamın karısını boşayıp sizinle evleneceği fikri zaten bu konularda ne kadar saf olduğunuzu ortaya çıkartıyor.lütfen yaşadıklarınızdan ders alın biraz.

o adam asla boşanmayacak çünkü evinde rahatı gayet yerinde. ayrıca size deger vermiyor, sadece heyecan yaşama peşinde. bazı şeyleri aldıktan sonra da heyecanı bitecek. bu hikaye hep böyledir.

profilde mesleğiniz hemşire yani çokta seçkin bi meslek değil bu kadar büyütmeyin gözünüzde sözüm meclisten dışarı her neyse siz sevgiye açsınız belli ki ha ahmet ha mehmet başka ortamlar bulun kendinize çabucak bağlanıyonuz nede olsa başka birini bulursunuz adamın hayatını mahvetme evliliğine geri dönsün yuva yıkanın yuvası olmaz hem çalıştığınız yer nasıl bi yer ki bu durumu kaldırabiliyor duyulsa ki karısı duymuştur baksanıza herkes size vazgeç diyormuş işinizden de olmanız an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…