Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Siz niye bu kadar erkek arayışına girdiniz ki. İnternetten tanıştığın hiç görüşmediğin bir kişiye bağlanmalar sonra ilgisi yok arttık diye kahrolmalar. fazla taviz vermeler. Sonra daha işe başlayalı 6 gün olmuşken işyeri yöneticilerinden 2 kişi ilgi gösterdi diye hemen bir ilişki olur düşüncelerine girmeler. Sizin hiç mi mantığınız yok? okumuşsunuz iyi bir pozisyondayım diyorsunuz kime ihtiyacınız var?

Adam evli ve sana yalan söylüyor! saf mısınız Allah aşkına ya aile zoruyla evlenen biri korunmayı da bilir kaç senelik evliler kimse kimseyi zorla evlendiremez bunu kafanıza koyun. Aynı evde hiç konuşmadan kimse evlilik yürütmez hala üzülmek yıkılmak istiyorsan buyur devam et. Ortalıkta erkek mi kalmadı hemen işyerinde bir ilgiyle birilerini beğeniyorsunuz hem de evli? lütfen mesafe koyun ve bir süre hayatınıza kimseyi almayın!

Erkeksiz bir dönem geçirip, kendinizi sadece kadın olarak değil insan olarak keşfetmeyi deneyin...
tedavinize de devam edin...

Çocukluğunzda yaşadığınız kötü olaylardan dolayı, sanırım size her ilgi gösterene çok bağlanıyorsunuz. Kimseye bu kadar bağlanmayın, hayatınızın merkezi yapmayın. Tabiki görüştüğünüz, flört ettiğiniz kişiler olacak ama o olmadan yaşayamam nefes alamam demeyin ve zaten gayet onlarsız da yaşadığınızı, biri gider biri gelir olduğunu görmüşsünüz. Şuan hoşlandığınız adam, evliliğinin kötü olduğunu, eşi ile hiç konuşmadığını size kendimi söyledi? Erkekler bazen öyle yapıyor, evliliği çok kötü, bitmek üzere gibi davranıyorlar, başkaları olduğunda, örneklerini gördüm daha önce. O adamı aklınızdan çıkarın bence. Bir şekilde aranızda birşeyler yaşanırsa , işinizi de etkiler

gözler pert oldu

ara verdiğiniz tedaviye devam edin bence..

adam evli, ne demeye ilgisini çekmeye çalışıyosunuz ??
adi diye bahsettiğiniz ilk kişi vardıya hani, heh onun kafada biri buda faydalanıp.. pırrrrr

Ay ne güzel konusmusun aklınla bin yaşaaa :)

O kadar uzun yazmak yerine evli bir adamla cilveleşiyoruz desen daha net anlaşılırdı.

Hayatı çok hızlı yaşayıp anlık gelişmeler yaşıyorsunuz
Son paragraf özellikle uzak durulacak bir konu
ADAM evli kardeşim
Bu adam zoraki eşi ile kalıp kadeş kardeş mi yaşıyorlar yani sizde inandınız mı ?
Çıkın bu hayallerden gerçeklere bakın
Madem eğitiminiz ve işiniz kaliteli biraz zamana yayın ve hakkınızda hayırlı olanı isteyin....

erkekler zaten hep zorla evlendiriliyor, zorla çocuk için şeyediyolar. Kadınlar da hemen inanıyor. hem sor kendine iki kelime etmeyen kadın mı var ayol Hepsini geçtim karısıyla karşılıklı yaptığı herhangi bir muhabbete denk gelmeden bunların hiçbirine inanma

1.Hep gönül ilişkileri, hep erkekler... biraz işine kariyerine odaklansan keşke
2.karım çok berbat biri, evliliğimiz yürümüyor yalanlarına inanan saftirikler var hala inanmıyorum.

O işten ayrılin
Ailevi nedenlerle bizim 17 19 yas arasında yasadiklarimizi siz şimdi yaşamaya başlamışsiniz.
Dünya etrafınızda dönmüyor. Güzel çirkin olmanız erkekler için inanin önemsiz kadın olmanız yeterli.
Delikanlı olsa ailesine rağmen mutsuz 1 evliliğe devam etmez yada ihanet etmezdi. Çok duzgundu 1 haftada sizinle mi bozuldu ayarı sanıyorsunuz?
Sanslisiniz bahar geldi çıkın gezin farkedin ne çok insan var etrafta hepsinin derdi aşkı ayrı ayrı. Kitap okuyun.
Chat kesinlikle yapmayın.
Kısaca tövbe edin ay ne desem bilemedim yaşınız ve yazdıklarınızin uyusmamasi beni üzdü.

Canım yuva yıkan kadın gibi görünmeyeceksin bildiğin yuva yıkan kadınsın. Ötesi var mı bunun! Kusura bakma da yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu da seni kullanıp iki gün sonra mutsuz (!) Evliliği için seni bırakacak. Bi de bu adamların yalanları hep aynı be canım. Artık yutmayın bu yalanları.

İlk günden ilgilenmis sence bosanip konu sahibiyle evlenir mi:)

Sen bunu direkt baskiya ver de kitapcik olarak okuyalim valla yarisina gelemedim.

Evli adamla flort etme kismindan sonrasini okumadim. Adam karisiyla konusmuyordur tabi. Karisi kimseyle konusmaz kesin zorla evlenmistir o cocukta zorla olmustur. Resmen adamin yalanlarina inanmak icin debelenmissiniz.

Sizin gibi evlibi adamla resmen neler yasadigini yazan bir kadina ne dememizi bekluyorsun anlamadim.

Toplumda cok uat seviye iyi bir meslek sahibiyim demissiniz de daha bir metin olusturmaktan acizsiniz. Milletin kocasiyla dertlesip yakinlasmak yerine kitap okumaya ne dersin. Anlatim gucunu gelistirir.

İlk günden ilgilenmis sence bosanip konu sahibiyle evlenir mi:)
Tabi canım. Hemen kıyar nikahı ne demek ikinci gün ilgilense evlenmezdi ama ilk günse kesin evlenir zaten memlekette bekar erkek kalmadığı için çoluk çocuk sahibi adam boşansın diye uğraşmak gerek. Ay neyse konuya gerçekten gıcık oldum. Alımlı kızsın git kendine layık birini bul yaşa işte. Nedir bu evli erkeklerle ilgilenme filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…